Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sajo10
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la sajo10 » 03 apr 2011, 17:53

Besic, Cocalic i Zahirovic su vrlo interesantni igraci jer sve trojica mogu igrat zadnjeg veznog a Coca i Mumu mogu igrat i stopera!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 apr 2011, 18:00

sajo10 je napisao/la:Besic, Cocalic i Zahirovic su vrlo interesantni igraci jer sve trojica mogu igrat zadnjeg veznog a Coca i Mumu mogu igrat i stopera!
Zahirovic je 90' godiste, neki dan napunio 21,
Sa 17 je postao prvotimac Celika a sa 18,5 preuzeo kapitensku.. Davno je on prekucao ovu ligu pa nije mogao toliko napredovat zadnju sezonu..
Sa 25 ce sigurno bit liga petice

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 apr 2011, 18:26

AulleTa je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.

Evo i danas dao prvi gol za Spartak.
[youtube][/youtube]
Trebam on još dosta pure jesti u "majčici" Rusiji. :D
Pa za U21 moze igrati jer je 90god ;)
Kakva samo imena imamo za ovu mladu repku...Mozda mogu napraviti i vise nego ona kad je igrao Ibricic ,Salihovic i kompanija...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2011, 18:28

Vranjes gigant bez zeze.Dobio je zuti danas,ali zna znanje.Borba za desetku.
Krasnodar ce izgleda biti najprijatnije iznenadjenje ove sezone u Ruskoj ligi.
Dok trener CSKA izgleda uopste ne gleda kvalitetne igre Rahimica u repci.Kud ikamo bi bili cvrsi u sredini,ali djabe ni minute danas....kao i obicno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 apr 2011, 21:05

harishp je napisao/la:Vranjes gigant bez zeze.Dobio je zuti danas,ali zna znanje.Borba za desetku.
Dok trener CSKA izgleda uopste ne gleda kvalitetne igre Rahimica u repci.Kud ikamo bi bili cvrsi u sredini,ali djabe ni minute danas....kao i obicno.
Ko li ti je to sapnuo pre pocetka sezone. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 04 apr 2011, 11:22

Devil je napisao/la:
harishp je napisao/la:Vranjes gigant bez zeze.Dobio je zuti danas,ali zna znanje.Borba za desetku.
Da mi nije mrsko otici unazad jednu godinu kopirao bi tvoje izjave protiv mladih reprezentativaca ukljucujuci Vranjesa. :mrgreen:

Ja sam bio od uvjek za Vranjesa i imam dokaze. :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 apr 2011, 11:25

Jes' Devil pricao o krasnodaru pred pocetak, cak i naslutio da ce uci u prvu ligu zbog finansijske krize nekih drugih klubova ili tako nesto. Uglavnom je bio presedan.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2011, 15:02

tanzla je napisao/la:Jes' Devil pricao o krasnodaru pred pocetak, cak i naslutio da ce uci u prvu ligu zbog finansijske krize nekih drugih klubova ili tako nesto. Uglavnom je bio presedan.
To je vise ''slutio'' zbog Muslina a ne Vranjesa ;) Dobar mu nos :mrgreen: :mrgreen:
BTW dobro su krenuli.A Vranjes kao da je godinama u jacim ligama.Odlicno se snalazi na poziciji desnog bekka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 apr 2011, 15:07

harishp je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Jes' Devil pricao o krasnodaru pred pocetak, cak i naslutio da ce uci u prvu ligu zbog finansijske krize nekih drugih klubova ili tako nesto. Uglavnom je bio presedan.
To je vise ''slutio'' zbog Muslina a ne Vranjesa ;) Dobar mu nos :mrgreen: :mrgreen:
BTW dobro su krenuli.A Vranjes kao da je godinama u jacim ligama.Odlicno se snalazi na poziciji desnog bekka.
Hahah, vjerovatno si u pravu, al' nije ni bitno. Bitno da je "naslutio"!
Ja sam sretan sto Ogiju ide dobro trenutno. Valjace nam.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2011, 15:28

noah je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Da mi nije mrsko otici unazad jednu godinu kopirao bi tvoje izjave protiv mladih reprezentativaca ukljucujuci Vranjesa. :mrgreen:

Ja sam bio od uvjek za Vranjesa i imam dokaze. :mrgreen:
Ja protiv Vranjesa nikada nisam bio,ako te ne mrzi pretrazi. :mrgreen:,videces da sam ja jedva cekao da nam se vrati,al' pusa na kraju. :cry:
Jedino sto sam rekao protiv njega je da nija za beka u ovom modernom fudbalu kada se trazi konstantna igra u oba pravca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 04 apr 2011, 15:33

Devil je napisao/la:
Ja protiv Vranjesa nikada nisam bio,ako te ne mrzi pretrazi. :mrgreen:,videces da sam ja jedva cekao da nam se vrati,al' pusa na kraju. :cry:
Jedino sto sam rekao protiv njega je da nija za beka u ovom modernom fudbalu kada se trazi konstantna igra u oba pravca.
Izvini Devile nije za tebe bio post :mrgreen: mislio sam na "zlatnu kantu" a ti si se nasao u sredini :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2011, 15:42

noah je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Izvini Devile nije za tebe bio post :mrgreen: mislio sam na "zlatnu kantu" a ti si se nasao u sredini :)
Neko kanta a neko klicko i to ne na sredini nego pored puta. :mrgreen:
Pronadji taj post @noah svih ti tvojih ljubavnika na barci sto su ostali.
Ni guglas mi ga ti nece pomoci da pronadjes,naravno. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 04 apr 2011, 16:16

harishp je napisao/la:
noah je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Neko kanta a neko klicko i to ne na sredini nego pored puta. :mrgreen:
E moja KANTESINO,koji si ti botina,ja citam tvoje postove,i pitam se samo iz koje selendre treba biti da bi se razumjelo to sto ti pricas???
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 04 apr 2011, 16:29

harishp je napisao/la: Neko kanta a neko klicko i to ne na sredini nego pored puta. :mrgreen:
Neko klicak a neko balaga od konja. :mrgreen:

Eto, ove sam nasao u temi U21-U19, ma da si i govorio da Vranjes ima veliki kapacitet.
harishp je napisao/la:Ma i ovi igraci su ko mlitav ku......I kad mi neko kaze sto Pape ne zove mlade igrace.Koga,ove :shock: daj ljudi nemojte bukinja jesti.
Njima ni Morinjo ne pomaze.
noah je napisao/la:Osim Vranjesa koji je potvrdio svoj kvalitet dobro su igrali i Toni Sunjic i Gordan Bunoza na sredini odbrane.
Sta mislite o njima? Mozemol se nadati da ih vidimo u repki za koju godinu?
harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ma kakav njihov kvalitet, malo se nabrijali protiv Italijana, i to je sve. Nadam se da grijesim, ali ovi momci su pokazali svoje protiv Luksemburga.
Ma ja,najgore od svega toga sto onaj konjina Tulic nakon ovog ,,uspjeha,,ostade jos jedne kvalifkacije :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2011, 16:36

Fenomenalno :lol:
Od toliko citiranja ama bas ni jedne lose direktno u vezi Vranjesa kao igraca.
Ti @noah fakat ne znas sta pises :roll:
@kelner- krcmar ti nije vrijedjanje za razliku od tvojih pisanja.
Begovic velis jel to onaj sto odbija po ko zna koji put repku BIH.Ako je to primjer da se hvali takav igrac onda bas mi je drago da smo se upoznali.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 04 apr 2011, 16:43

harishp je napisao/la:Fenomenalno :lol:
Begovic velis jel to onaj sto odbija po ko zna koji put repku BIH.Ako je to primjer da se hvali takav igrac onda bas mi je drago da smo se upoznali.
A jeste idirektno onda ako nije direktno. Neznas ni sta pises jadan ti :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2011, 16:50

noah je napisao/la:
harishp je napisao/la:Fenomenalno :lol:
A jeste idirektno onda ako nije direktno. Neznas ni sta pises jadan ti :mrgreen:
''idirektno,neznas''
Jadni mi,velis :lol:
Kako rekoh,postoje postovi koji su napisani direktno u vezi Vranjesa.Barem moji postovi.
I u svakom sam tog momka pohvalio,naravno u sklopu njegovih mogucnosti i pozicije.
Tako da ti mozes pisati borbene i dalje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 04 apr 2011, 17:15

harishp je napisao/la: ''idirektno,neznas''
Jadni mi,velis :lol:
Kako rekoh,postoje postovi koji su napisani direktno u vezi Vranjesa.Barem moji postovi.
I u svakom sam tog momka pohvalio,naravno u sklopu njegovih mogucnosti i pozicije.
Tako da ti mozes pisati borbene i dalje.
Pa ja, jadni vi. Neznam koliko vas ima u tom mozgu. Valja se dogovorit :mrgreen:

Ja ne zivim na forumu kao ti i nisu me zaposlili da citam svaki od +10000 tvojih bisera i kad procitam neke generalizacije kao one sto sam ti kopirao mogu pomisliti da za tebe ni jedan mladi reprezentativac nema kvaliteta za Susicev poziv.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2011, 19:13

Takvima kao ti @Noah ne pomaze ni milion postova.Da li uopste kontas rijec generalizacija.Upotrebljavas je gore nego Bevanda,vidi se da ti je u komsiluku.
Dovoljno je procitati tvojih deset zadnjih postova.Pa da ljudi skontaju s kim imaju posla.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 04 apr 2011, 23:34

Eh moj @kanta, ti bi se raspravljao na sudnjem danu s bogom i te svoje gluposti prosipao. Odmori malo mozak. Ovo je zadnji put sto ti odgovaram, vracen si na gnjavatore da te moje oci ne vide.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Cwirek, General505, guillermo, s4mke, Zglavkar i 78 gostiju.