FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A malom makedoncu 10k hahahaha. Joj ubleha, insajdera i gluposti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:44Aha, Boljević 15 milja eura a Mirčevski 20 milja eura.BiHSportman je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:30Imam provjerene informacije. Badžak je grobar kluba ukratko. On nije dao pare Želji, već je posudio. Plata Zecu se plaća 26. mjeseci. Dangubić ima platu 17. hiljada eura, a Vargasu je bila ponuđena 21. hiljadu eura. Santos neće doći jer se Bađžak sveti Tunoviću radi Vargasa. Sve se ovo radi preko leđa kluba. Tunoviću puna podrška!
SANJAO SAM SVA TRI BODA!

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- mamonelafo
- Kontakt:
HAJDE MOLIM TEEEE!
Bilo bi lijepo, zbog nas ostalih običnih navijača, koji nemamo nikakvih informacija iz kluba, da svi ovi koji imaju pouzdane i tačne informacije, bar ako ne mogu ime osobe koja je dala informaciju, a ako je informacija tačna ne vidim razlog zašto je ne mogu imenovati, onda bar funkciju koja ta osoba obavlja u klubu ili bar neku dodatnu informaciju kako bi mi mogli imati malo više povjerenja u takve informacije. U zadnjih 10 dana nema šta se nije pisalo na ovom forumu, nema kakvih pouzdanih informacija nije bilo a na kraju su se te informacije pokazale malo ili nimalo tačnim. Fudbalski klub Željezničar se nije ugasio i u mnogo težim trenutcima, kada je čak i tadašnja politika bila naklonjena gašenju kluba, tako da bih zamolio sve insajdere da odmore malo sa provjerenim i tačnim informacijama i da se vratimo na teme postave i kako bi mi postavili igru, da glumimo malo "trenere" i da kritikujemo igrače i postavku igre.StrikeWarzone je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:44Aha, Boljević 15 milja eura a Mirčevski 20 milja eura.BiHSportman je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:30Imam provjerene informacije. Badžak je grobar kluba ukratko. On nije dao pare Želji, već je posudio. Plata Zecu se plaća 26. mjeseci. Dangubić ima platu 17. hiljada eura, a Vargasu je bila ponuđena 21. hiljadu eura. Santos neće doći jer se Bađžak sveti Tunoviću radi Vargasa. Sve se ovo radi preko leđa kluba. Tunoviću puna podrška!
Lijep komentar predsjednika na objavu Ćorića
Hajde momci molim vas
Hajde momci molim vas

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Dok čekamo utakmicu, naletio sam na ovaj video...

- mamonelafo
- Kontakt:
Hmmm... HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Gdje paša?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vakat je !

Nama kad bi ponudili izabrat sudije ne bi mogli. Niko ne voli gigaru al ne treba unaprijed pravit alibi.avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:15Nadam se pobjedi, očekujem poraz. Protiv 18.igrača se ne može igrati.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
Igramo protiv najlosije ekipe do sad, mi licimo na ekipu koja zna igrat. Imamo bolje igrace i idemo na pobjedu.
Sve osim pobjede je los rezultat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Eh ovaj je provjeren forumas heheStrikeWarzone je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:44Aha, Boljević 15 milja eura a Mirčevski 20 milja eura.BiHSportman je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:30Imam provjerene informacije. Badžak je grobar kluba ukratko. On nije dao pare Želji, već je posudio. Plata Zecu se plaća 26. mjeseci. Dangubić ima platu 17. hiljada eura, a Vargasu je bila ponuđena 21. hiljadu eura. Santos neće doći jer se Bađžak sveti Tunoviću radi Vargasa. Sve se ovo radi preko leđa kluba. Tunoviću puna podrška!
Privjereniji je i od tebe i od mene zajedno.ManijakDo je napisao/la: ↑16 sep 2024, 16:27Eh ovaj je provjeren forumas heheStrikeWarzone je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:44Aha, Boljević 15 milja eura a Mirčevski 20 milja eura.BiHSportman je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:30Imam provjerene informacije. Badžak je grobar kluba ukratko. On nije dao pare Želji, već je posudio. Plata Zecu se plaća 26. mjeseci. Dangubić ima platu 17. hiljada eura, a Vargasu je bila ponuđena 21. hiljadu eura. Santos neće doći jer se Bađžak sveti Tunoviću radi Vargasa. Sve se ovo radi preko leđa kluba. Tunoviću puna podrška!

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Zanimljiv sastav.... vidjećemo šta si zamislio Ćoriću...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Karić-Radovac donekle i logično..teren loš.
Nadam se da kreacija neće patiti bez Al Jabera.
Šabić vjerovatno 10ka, Mirčevski i Boljević će vjerovatno mijenjati strane.
Nadam se da kreacija neće patiti bez Al Jabera.
Šabić vjerovatno 10ka, Mirčevski i Boljević će vjerovatno mijenjati strane.
Meni izgleda da se ide pobiti u Gabelu.

U najmanju ruku cudno, drago mi je vidjeti Mircevskog i Dangubica od prve minute, ali me strah Sabica na 10.
FKŽ !
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma dajte, kakav Gigović..GOŠK nije pobjedio punih 5 mjeseci zvaničnu utakmicu. Do nas je! HAJDE MOLIM TEEEE
Grupa iznad svakog pojedinca.
Vidjećemo. Kad vidim da je Jaber na klupi odmah hoće nešto da mi bude.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bojim se da su ti u ovom trenutku poprilično nerealna takva očekivanja. Koje su se informacije tačno pokazale netačnim?Hrasno15 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:35Bilo bi lijepo, zbog nas ostalih običnih navijača, koji nemamo nikakvih informacija iz kluba, da svi ovi koji imaju pouzdane i tačne informacije, bar ako ne mogu ime osobe koja je dala informaciju, a ako je informacija tačna ne vidim razlog zašto je ne mogu imenovati, onda bar funkciju koja ta osoba obavlja u klubu ili bar neku dodatnu informaciju kako bi mi mogli imati malo više povjerenja u takve informacije. U zadnjih 10 dana nema šta se nije pisalo na ovom forumu, nema kakvih pouzdanih informacija nije bilo a na kraju su se te informacije pokazale malo ili nimalo tačnim. Fudbalski klub Željezničar se nije ugasio i u mnogo težim trenutcima, kada je čak i tadašnja politika bila naklonjena gašenju kluba, tako da bih zamolio sve insajdere da odmore malo sa provjerenim i tačnim informacijama i da se vratimo na teme postave i kako bi mi postavili igru, da glumimo malo "trenere" i da kritikujemo igrače i postavku igre.StrikeWarzone je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:44Aha, Boljević 15 milja eura a Mirčevski 20 milja eura.BiHSportman je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:30Imam provjerene informacije. Badžak je grobar kluba ukratko. On nije dao pare Želji, već je posudio. Plata Zecu se plaća 26. mjeseci. Dangubić ima platu 17. hiljada eura, a Vargasu je bila ponuđena 21. hiljadu eura. Santos neće doći jer se Bađžak sveti Tunoviću radi Vargasa. Sve se ovo radi preko leđa kluba. Tunoviću puna podrška!
Bravo Coricu. Dosta je vise formacija gdje znas 10 igraca sigurnih na 90% utakmica.
Dajte covjeku stopera pa nek zavrti.
Dajte covjeku stopera pa nek zavrti.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 43 gosta.