Mital je korisnik Zeljeznica cca 50%, ako ne i vise. Mi industrije nazalost nemamo, tako da pricano teretnom saobracaju je iskreno malo smijesna. Cak i da jeste, porazno je da nema putnickih linija.Railwayman30 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 20:30Nemoj biti neiformisan kao 90 % stanovnistva. ZFBiH ne "zive" od putnickog saobracaja. Strucnjak je smanjio dug,i to je cinjenica,povecao teretni saobracaj,ali da dalje ne sirim o vozovima jer je off tema,nadam se sutra barem bodu. Jer poslije svake rep.pauze mi nismo napravili neki rezultat.Argentina je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:58Kako neko moze reci za nekoga ko vodi Zeljeznice Federacije da je uspjesan kada postoji samo jedna linija sa vozom i da se karte i dalje olovkom pisu kada se dodje na salter, kao da je 1970taRailwayman30 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 16:00
Cim je gore pomeuti izabran u UO,pisao sam ko je i sta je. Ima platu 6300,Bog zna koliko ovdje uzme.
Za svakog bih napisao javno da znam vise informacija.
Liga nam je jedna od najlosijih u Evropi, a Zeljeznice su definitivno najlosije u Evropi, pa nemamo liniju za Evropu uopste. I neko takav se predstavlja uspjesnim i treba voditi klub. Onda ljudima iz Zeljeznica Holandije i Njemacke treba dati Svemir na upravljanje.
Nismo imali osnovnu liniju za Ploce, vracena nedavno. Nemamo metra nove zeljeznice napravljene desetljecima.
Ako smatras da dobro rade i da je uspjesna kompanija, zelim da ti sve u zivotu ide kao nasa Zeljeznica kad je vec brania i pokusavas predstaviti kao uspjesnom