Zato šti Tiram ima za suigrača prošlogodišnjeg prvog strijelca lige i čovjeka koji če bit top 5 Ballon d or kandidat, a Retegi ima Lukmana koji je barem duplo bolji igrač. Nemoj da te zavara ovih 4 gola Retegija, i prošle godine je zabi 4 gola u prvih par utakmica u dresu Genoe pa je sezonu završio sa 6-7 golova. Nije to ta klasa iako bih volio da nastavi zabijat radi reprezentacije Italije kojoj pod hitno treba klasan napadač.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:08Po čemu recimo Retegi neće biti prvi strijelac Atalante, kao i Tiram Intera?Biscione je napisao/la: ↑15 sep 2024, 20:42To neki sarkazam jel? Ni prvi ni drugi neće bit ni prvi strijelci svojih klubovaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:23Mogao bi Retegi biti najbolji strijelac ove godine, biće dobra trka između njega i Markusa Tirama
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Monza on 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako se dan po jutru poznaje, Conte i Napoli će biti ekipa koju će svi ostali da love.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Napoli je prejak naprijed, ali nazad je i dalje propuh. Danas da je bila neka ozbiljnija ekipa na mjestu Cagliarija, Napoli bi primio 3 gola. Ali slažem se, Napoli je sigurno među 3-4 top kandidata za scudetto.Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:30Ako se dan po jutru poznaje, Conte i Napoli će biti ekipa koju će svi ostali da love.
Znači Napoliju ide Septembarski scudettoRomagnoli13 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:30Ako se dan po jutru poznaje, Conte i Napoli će biti ekipa koju će svi ostali da love.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Osteti sudija na kraju Monzu ne pustanjem prednosti, cist put prema golu imao igrac Monze, podsjeti me ovo kad je ovako nama svirao faul a Rebic imao gol sansu
- JayCatwright
- Kontakt:
Interisti nas ubjeđivali da je Lautaro favorit za balon d'or
Ne moze frajer gola dati pola godine vec

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Jos samo dimarka da su izbrisali koji je najblizi lopti i bio bi top snimak
Pazi kad im Lukaku bude najbolji strijelac lige.JayCatwright je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:48Interisti nas ubjeđivali da je Lautaro favorit za balon d'or![]()

Htio sam naći baš taj video da jasno vide da je sve čisto a oni ga postali kao "dokaz" da se štima InteruElPrincipe je napisao/la: ↑16 sep 2024, 00:27Jos samo dimarka da su izbrisali koji je najblizi lopti i bio bi top snimak

A ne vjerujem
Kakva crna prednost, igrac Monze nakon drugog starta uopste vise nije kontrolisao loptu, Di Marco bio puno blizi i da sudija nije svirao faul, on bi je izbio.
Druga stvar je da sudije u zoni slobodnog udarca i u sesnaestercu ne pustaju prednost.
Ljudi, opustite se. Istraumirani ste visegodisnjim kradjama jednog drugog kluba pa sad kontate da svi kradu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jestel' sigurni da bi Di Marco prvi stigao do lopte. Svako ko je imalo igrao fudbal zna da ne bi
prvo on stoji, dok krene lopta vec dosla do igraca Monze ( Pessine ), druga stvar lopta 'bjezi' od njeg i ide u pravcu kojem odgovara igracu Monze.
Mislim ne vrijedi nista pisati sad, bilo i proslo. Nije ni prva niti zadnja greska koja se desila i koja ce se desiti. Samo mi malo smijesno kako neki pokusavaju opravdati gresku sudije.
Sta kaze bisvi sudac :

Druga stvar je da sudije u zoni slobodnog udarca i u sesnaestercu ne pustaju prednost.

Mislim ne vrijedi nista pisati sad, bilo i proslo. Nije ni prva niti zadnja greska koja se desila i koja ce se desiti. Samo mi malo smijesno kako neki pokusavaju opravdati gresku sudije.
Sta kaze bisvi sudac :
Jel on makar kompetentanGianpaolo Calvarese, former Serie A referee, had his say on X of the refereeing episode during Monza-Inter, in which the match director Pairetto did not grant the advantage to the Brianza team with Pessina alone in front of Sommer: "Monza-Inter: serious error by Pairetto who whistled a foul against the home team, not granting a clear advantage, which would have allowed Pessina to find himself one-on-one with Sommer".

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Morao je pustiti prednost i da je Di Marco dosao do lopte vratiti faul, velika greska sudije, ali navikli smo to gledati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Najjace je sto jedino interovci ovo ne vide.
Sad ce, naravno, reci i vi ste tako isto godinama....a i dalje su sigurni da se juventusu navlacilo, a njima ne navlaci,hahaha, to je nemoguce, oni su posten klub,hahaha
Sad ce, naravno, reci i vi ste tako isto godinama....a i dalje su sigurni da se juventusu navlacilo, a njima ne navlaci,hahaha, to je nemoguce, oni su posten klub,hahaha
Napoli i Inter su glavni kandidati za Scudetto.
Napoli je u prednosti, jer ne igra u Evropi, a to je velika prednost,omiljena situacija za Kontea.
Stoga, dajem prednost Napoliu.
Napoli je u prednosti, jer ne igra u Evropi, a to je velika prednost,omiljena situacija za Kontea.
Stoga, dajem prednost Napoliu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.