Ne znam da je odstranjen, ima li neki članak?
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Druže, ja da drugi put dolazim na okupljanje nakon što sam odigrao 11 minuta u dvije utakmice dok su ispred mene igrali Mujakić i Radeljić, pa da sam nakon toga poslat na tribine a ti isti opet igrali, logično da bih poslao Barbareza i reprezentaciju u pm.
Sasvim razumljiva odluka našeg drugog najboljeg defanzivca nakon jeb.aca Marijane Cecilije.
Sasvim razumljiva odluka našeg drugog najboljeg defanzivca nakon jeb.aca Marijane Cecilije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
dennis i anel odlaze, a dolazi svetozar markovic za oktobar
Ne kockaj se selektore nemamo neogranicen broj zetona (igraca)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda Barbarez misli da ima neograničen broj chipova ili da može samo re-buy svoje mjesto za stolom 

Čisti prostor za Zolotica
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Puna podrška Barbarezu. Ne mogu igrači koje jedan Barbarez i jedan Kodro izbace iz reprezentacije, iz istih razloga, biti u pravu.
Šteta što onaj iz Šefilda nije sankcionisan još kod Kodre. Ili bi naučio lekciju ili bi se riješili belaja na vrijeme.
Ovo su posljedice kad se igračima dozvoli da rade šta hoće i da misle da su veći od reprezentacije.
Šteta što onaj iz Šefilda nije sankcionisan još kod Kodre. Ili bi naučio lekciju ili bi se riješili belaja na vrijeme.
Ovo su posljedice kad se igračima dozvoli da rade šta hoće i da misle da su veći od reprezentacije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
HariTz je napisao/la: ↑15 sep 2024, 23:47Mi idemo iz krajnosti u krajnost. (ne mislim lično na tebe). Ne želimo nikoga kome smo druga ili treća opcija, pljujemo, pa onda dižemo u nebesa (Hajrović je samo jedan od tih primjera). Slažem se stobom da nemamo luksuz da se odričemo igrača tek tako, pa čak im bili i treća opcija.Unofficialpage je napisao/la: ↑15 sep 2024, 23:40Nekako mislim da Barbarez loše odrađuje ovo oko autoriteta i vođenja ekipe. Treba uvesti reda i sve je tako ali ne možeš to raditi tako što tjeraš igrače iz repke. Ne možeš reći ja mu vjerujem pa dodati neke riječi koje ispadnu da mu ipak ne vjeruješ i za 5 dana mu zatvoriš skroz vrata repke. Ako mu vjeruješ onda tu priču do kraja guraš i ako treba izmisliš razlog. A za Dennisa sam siguran da je prenagla odluka i totalno nerezonski izjavljeno da se ne trudi na treninzima.
Nismo u situaciji da se tek tako odričemo igrača, moramo pronaći balans između autoriteta i da se igračima izađe u susret.
Ali, gdje je onda granica tu?
Što se konkretno tiče Anela, to što je Barbarez rekao, zašto je to toliko upitno? Pa sa svim selektorima je bio neki problem. Tražili smo transparentnost i odbacili ono "guranje stvari pod tepih". Spahić je u izjavi tačno napisao šta je bio problem.
Ne mogu se birati utakmice, ne možeš se ophoditi prema grbu na takav način da se ispališ i poslije ne javljaš.
Što se tiče Dennisa, najnormalnija stvar je izjaviti "Nedostatak motivacije i želje". Nije rekao da je loš igrač niti da je otpisan. Na jedan direktan način je rekao da više nema zayebancije i svako mora da se dobro oznoji da zaradi da bude u rosteru, a kamoli u prvi 11.
Stručni štab ima autoritet i apsolutno pravo da procijeni, sugeriše, kritikuje i na kraju odstrani igrače za koje one misle da nisu spremni.
Samo postavi pitanje, da li bi ovako oni reagovali u svojim klubovima ako bi bili klupirani ili kritikovani? Podvili bi rep.
+ na sve to, izjava njegovog agenta u javnosti. To će definitivno pomoći.![]()
Govorim o tome da selektor mora biti taktičniji u nastupima pred medijima. Ako kažeš da vjeruješ Anelu to tu mora stati i nema onog: ja njemu vjerujem ali... Nema tu ali ili vjeruješ ili ne, ako vjeruješ onda ide pred medijima priča u pozitivnom tonu a ako ne onda kažeš kako jest. Ja nisam na strani Anela, po svemu sudeći on je kriv i odluka je opravdana.
A za Dennisa totalno nepotrebna izjava, Dennis je uvijek bio korektan i uvijek je davao 100% od sebe i kao takav ne zaslužuje da ga se pred svima osramoti sa pričom da mu nije stalo, da ne trenira dovoljno za repku itd. Bolje bi bilo da je rekao da je loš igrač nego ovo, Dennis nije neka klasa od igrača pa bi se i to moglo progutati.
Mislim da Barbarez i Spahić idu malo prenaglo kroz ovo, za Spahu me i ne čudi jer je njega temperament i koštao bolje karijere.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovim tempom će otjerati sve što valja zarad Mujakića, Radeljića, Svetozara Markovića i sličnih. Očigledne su namjere, a pokušaj opravdanja svojih odluka neka idući put bolje smisli ili neka se konsultuje sa nekom PR agencijom.
(Prije nego me iko napadne, podržavam tjeranje jeb.aca Marijane Cecilije).
(Prije nego me iko napadne, podržavam tjeranje jeb.aca Marijane Cecilije).
na kraju se spahic papac ili milenkovic uletit na stopera
Tako je, odlican posao. Dovode se igraci koji ne mogu igrati za Srbiju i Hrvatsku a tjeraju momci koji su odbili druge reprezentacije da bi dosli kod nas. Takva politika nas vodi prema uspjehu
-
- Kontakt:
Markovic igra za Viktoriu Plzen. Ima jos Zolander od stopera, kao i Anel Husic iz Young BoysaNoDi80 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 23:18Vidim i Hadzikadunic dobio nogu u repki
U redu nije problem,a bude li zvao opet panjeve i klupirane poput Mujakica i Radeljica pisam se i na Barbareza i na Spahica
Najboljeg i jednog od najboljih stopera su udaljili od repke i sad im je svaki kiks na ledjima
Budu li zvali Markovica iz Partizana , Sanicanina, Kovacevica ili ne daj Boze one koji su vec odbili BiH i koji sad ne mogu igrati za Srbiju ili Hrvatsku unaprijed im j sve po spisku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nema ljudski pristup prema igracima, saga oko igraca ce se nastaviti ali u drugim ulogama.
Previše javašluka u svlačionici, slabo ovaj hendla ovo izgleda sa strane autoriteta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Maroon1946
- Kontakt:
Sumnjaju u namjere Barbareza 

Cekamo Spahica da nam sve objasni otvorenim pismom...
Toliko se BiH voli da nakon jednog ili dva okupljanja jer nisi igrao ne zelis vise dolaziti
Tako su neki 90-ti bjezali sa ratista…
Tako su neki 90-ti bjezali sa ratista…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
BiH ne vole mnogi koji zive u BiH, a sta onda ocekivati od nekoga ko je rodjen i zivi citav zivot vani.
Anel nikad ne bi zaigrao za BiH da ga otac nije pritisnuo takodjer ne bi ni prestao igrati da mu isti taj otac nije iznio nepotrebne informacije u javnost i tako okrenuo sve navijace protiv Anela.
Pa dobit ce Zolotic prostora. Sta se bunis, za tebe je ovo top

Vidjet cemo na djelu naseg najjaceg stopera (trenutno).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.