Igla , konac , carsaf i masta a ako nemas maste daj neni ili baki kako vec zovesMont0 je napisao/la:E hakeri, ima li igdje ikakav program, ali da nije fotosop brate, za pravljenje dresova, i ostalih zezancija. Preporucili su mi "smart shirt designer" ali mi izbaci neke greske kad ga zelim pokrenutiAko ima bilo sta, bio bih zahvalan..
Ili, ako neko ima zivaca da mi objasni to sve u fotosopu, step by step, bio bih jos vise zahvalan
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Thomas Müller - Fußballgott
a kakav je forum u pitanju?neyzikreyzi je napisao/la:Razumije li se tko u uređivanje foruma!???
- mighty_reds
- Kontakt:
imam problem sa Skype-om...znaci kad odem na Contacts>add contacts izbaci mi samo bijelu podlogu (nebo kao sta ja znam
) i nece na ucita opcije ono add e-mail i takve stvari...probavao sam kod drugih ljudi hoce radi bez problema
evo slika

hvala

evo slika

hvala

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
Meni treba program koji moze sceniran text da pretvori u tekst za obradu 
Hvala

Hvala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bosnier je napisao/la:Meni treba program koji moze sceniran text da pretvori u tekst za obradu
Hvala
Znači, tebi treba pdf to word converter, je li? To možeš naći na mnogo mjesta, npr http://www.pdftoword.com/, http://www.freedownloadscenter.com/Busi ... nload.html .
Imaš mali milion tih programčića.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesil probao reinstall, ovo se meni nikad slicno nije desilomighty_reds je napisao/la:imam problem sa Skype-om...znaci kad odem na Contacts>add contacts izbaci mi samo bijelu podlogu (nebo kao sta ja znam) i nece na ucita opcije ono add e-mail i takve stvari...probavao sam kod drugih ljudi hoce radi bez problema
evo slika
hvala

-
- Kontakt:
abby fine reader..Bosnier je napisao/la:Meni treba program koji moze sceniran text da pretvori u tekst za obradu
Hvala
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- mighty_reds
- Kontakt:
probao sam svaku opciju..isao sam unazad par verzija Skypea opet nije moglo.Gledao sam na netu jos ljudi ima problem sa ovim pa su neki rijesili a neki nisu.Kao ja recimoQUARESMA 18<<< je napisao/la:jesil probao reinstall, ovo se meni nikad slicno nije desilomighty_reds je napisao/la:imam problem sa Skype-om...znaci kad odem na Contacts>add contacts izbaci mi samo bijelu podlogu (nebo kao sta ja znam) i nece na ucita opcije ono add e-mail i takve stvari...probavao sam kod drugih ljudi hoce radi bez problema
evo slika
hvala

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
- Bill Shankly
Pa kako ti imas forum, a ne znas koji je. Mozes imati npr. Yet another forum net, pa phpBB (to je upravo ovaj forum) itd. Svaki se razlikuje po nacinu Administracije i Moderacije na njemu, naravno imaju i dodirnih tacaka dosta, ali nisu isti.neyzikreyzi je napisao/la:Kako mislis kakav je forum!!!Ako je neko zainteresovan da se javi!!alacious je napisao/la:a kakav je forum u pitanju?neyzikreyzi je napisao/la:Razumije li se tko u uređivanje foruma!???
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
LudLo 2 je napisao/la:LudLo 2 je napisao/la:HITNO ! Za posao !
Treba mi onaj key code za PhotoInstrument molim vas treba mi hitno hitno !!
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- moustapha
- Kontakt:
Probaj ovo.LudLo 2 je napisao/la:LudLo 2 je napisao/la:LudLo 2 je napisao/la:HITNO ! Za posao !
Treba mi onaj key code za PhotoInstrument molim vas treba mi hitno hitno !!
Kod: Označi sve
Email Address: [email protected]
Registration Key: 02-UYNOGJIG
#divovi
Nesto mi vodokotlic ne pusta vodu kako treba, ja povucem vodu i ono ko fol ide, ali sve opet ostane na povrsini. Ima li ko ideju kako da to rijesim?
Buona fagioli, e le Belle Donne, PER SEMPRE!
tema je "pomoc u vezi PC-a" a ne "pomoc u vezi solje u hali"Sajko5 je napisao/la:Nesto mi vodokotlic ne pusta vodu kako treba, ja povucem vodu i ono ko fol ide, ali sve opet ostane na povrsini. Ima li ko ideju kako da to rijesim?
a inace, i meni se to desava, kad se pokenjam, bude velikacko go*no, pa moram dvaput pustiti vodu da sve ode, prvi put kad pustim vodu se prepolovi,a drugi put odu oba komada
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Uh, pogresno sam procito, mislio sam da je "Pomoc u vezi WC-a".CeMa je napisao/la:tema je "pomoc u vezi PC-a" a ne "pomoc u vezi solje u hali"Sajko5 je napisao/la:Nesto mi vodokotlic ne pusta vodu kako treba, ja povucem vodu i ono ko fol ide, ali sve opet ostane na povrsini. Ima li ko ideju kako da to rijesim?
a inace, i meni se to desava, kad se pokenjam, bude velikacko go*no, pa moram dvaput pustiti vodu da sve ode, prvi put kad pustim vodu se prepolovi,a drugi put odu oba komada
Ajd, valjda cu to rijesiti vec nekako.

Buona fagioli, e le Belle Donne, PER SEMPRE!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
prvo ga formatiraj, onda install windows 7, stavi da ti se sve updateuje, instaliraj Service Pack 1, i ima da radi bez i jednog problema, vise nece biti bugovaSajko5 je napisao/la:Nesto mi vodokotlic ne pusta vodu kako treba, ja povucem vodu i ono ko fol ide, ali sve opet ostane na povrsini. Ima li ko ideju kako da to rijesim?

Manje jedi pa ces moci pustit vodu da valjaQUARESMA 18<<< je napisao/la:prvo ga formatiraj, onda install windows 7, stavi da ti se sve updateuje, instaliraj Service Pack 1, i ima da radi bez i jednog problema, vise nece biti bugovaSajko5 je napisao/la:Nesto mi vodokotlic ne pusta vodu kako treba, ja povucem vodu i ono ko fol ide, ali sve opet ostane na povrsini. Ima li ko ideju kako da to rijesim?

Samo jedan klub Velež Mostar
Imam jedan video koji zelim da "skinem" sa interneta. Medjutim nigdje nema download ili nesta slicno. Da li postoji nacin da se skine i ako postoji kako. HVALA evo video ako ce vam biti lakse
http://www.tabor.tv/video/561/S.+%C3%9A ... %C3%A1slav
http://www.tabor.tv/video/561/S.+%C3%9A ... %C3%A1slav
Ukucas u guglu to sto ti pise, skines taj dll fajl i ubacis ga u konami folder.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo updateuj Direct XHan!$;Lfc je napisao/la:
Šta sad trebam , šta je uopšte ovo d3dx9 ?
http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en
skini ovo, i udji u ovaj program da ti se updateuje Dx, i onda udji u igricu

Bilal je napisao/la:Ukucas u guglu to sto ti pise, skines taj dll fajl i ubacis ga u konami folder.
kakav konami folder, ovo je fifa