Dino Hotić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dino Hotić
Postigao prvi ligaški gol za Lech večeras. Pobijedili nekog novog prvoligaša 2:0.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
U ozbiljnoj formi i zasluzuje da bude na spisku za 10 dana.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
4 gola ove sezone, mozda bi se mogao vratiti u fokus repke
On se za poziciju bori sa Hajradinovićem i Bajraktarevićem. Sklon sam misliti da bi kod Barbareza mogao imati mjesta na idućem spisku radi frke koju je podigla Hajradinovićeva supruga.
-
- Kontakt:
Pa moze dobiti poziv umjesto Dala. Svakako i Hotic moze igrati 10ku i krilo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Bazinga12345
- Kontakt:
Čudno kako se on nikada nije uspio nametnuti u reprezentaciji, a godinama igra solidno i nemamo previše igrača ovakvog tipa.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Fakat, za nase standarde igra na vise nego dovoljnom nivou i moja memorija njega ono malo sto sam ga vidio u reprezentativnom dresu da je sasvim solidan. Ko znas sta se desava iza kulisa, ali definitivno kakvi se panjevi su se naigrali za nas... mislim da Dino zasluzuje da upise jos minuta.Bazinga12345 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 21:40Čudno kako se on nikada nije uspio nametnuti u reprezentaciji, a godinama igra solidno i nemamo previše igrača ovakvog tipa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato sto u ovih par tekmi sto je igrao u reprezentaciji nije dobro odigrao.Bazinga12345 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 21:40Čudno kako se on nikada nije uspio nametnuti u reprezentaciji, a godinama igra solidno i nemamo previše igrača ovakvog tipa.
Ali slazem se sa ostalima ako nastavi ovako igrati da je zasluzio jos jednu sansu.
da je ostao za sloveniju igrati mislim da bi kod njih imao bas mnogo nastupa
-
- Kontakt:
U 10 utakmica ove sezone ima 4 gola i asistenciju, 3 puta bio u timu kola, i na kraju nema mjesta u reprezentaciji...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MoodyReboot
- Kontakt:
Potpisao za nekakav Ajman iz UAE. Eto, konačno će se i njega predtati prizivati u reprezentaciju. 

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Google [Bot] i 26 gostiju.