RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
E moj Merzicu, idi bola treniraj Famos iz Hrasnice. Nisi ti za Veleža, bogami dragog. Iskreno Rođeni, da ne bi Sabrije, mogli smo danas i izgubiti. Ko je pametan shvatit će šta hoću da kažem, a koje glup i hejter neće nikad.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poreditii Dudicevo znanje, ambiciznost, energiju sa svakim trenerom sto smo imali poslije njega je suludo.JimmyPage je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:46ja bi se složio sa ovom konstatacijomuser1986 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:41Hoces da kazes da su i prosle sezone tako igrali pa izborili evropu? Da su cuvali noge kod Klafurica?MostarNeretva je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:26
Nije da je Merza neki trener al je tesko ista uraditi, sa ovakvim rosterom gdje mislim da pola igracha (najmanje) samo misli kako da sacuva noge, pokupi lake pare, i sprasi negdje drugo cim se prilika pokaze.
Tragicno je da se moramo braniti sa brat bratu minimalno tri puta skupljim timom od protivnika
Hajde ne pametuj, naravno da je do dvije neznalice na klupi koji ne mogu crtane ovce poredati, a ne igrace po terenu.
kad se sjetim koliko puta sam dudića čuo u prenosu da se dere ‘izaaađi’naročito pred kraj utakmice kad se ekipa nesvjesno povuče
Jos bitnije Dudic je imao daleko jacu ekipu na terenu i oko njega (predsjednik, sportski, kondicioni) .. (osim klimacha glavom Kodre naravno) .. Imam osjecaj da cemo se dugo sjecati tih vremena kada se vecina srvari bila poslozila.
Imali smo fakticki sve osim stadiona koji ispunjava uslove za evropu.
Nije Merzic kriv sto nije dorastao momentu i sto nema slifa da bude dobar trener bar ne po onome vidjenom do sada.
Šteta propuštena 3 boda. Nakon sat vremena se povukli kao da nas City napada, ali ne Tuzla nego Manchester... Nismo smjeli dopustiti da nam pobjeda zavisi od povlačenja linija u nekoj sobi.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Protiv Zelje poveli povlacimo se i gubimo bod/tri protiv Igmana poveli povlacimo se gubimo dva boda protiv Slobode danas poveli povlacimo se gubimo dva boda
Ima li neko u klubu da ih sjedne i objasni im da je bolje izgubiti ali kada znas da si pokusao dati gol vise nego ovako pickasto kapitulirati

Ima li neko u klubu da ih sjedne i objasni im da je bolje izgubiti ali kada znas da si pokusao dati gol vise nego ovako pickasto kapitulirati
Na svih pet utakmica ove sezone smo vodili u jednom trenutku, a jednu pobjedu imamo. Problem mentaliteta.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:16Protiv Zelje poveli povlacimo se i gubimo bod/tri protiv Igmana poveli povlacimo se gubimo dva boda protiv Slobode danas poveli povlacimo se gubimo dva boda![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Utakmica se trebala ranije rijesiti a ne sada kukati. Sami smo krivi. Ono sto raduje jeste popravljanje fizicke spreme i igra, koja ide naprijed. Mujan, Jevtovic i Mehremic su visak u Velezu.Balorda je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:12Na svih pet utakmica ove sezone smo vodili u jednom trenutku, a jednu pobjedu imamo. Problem mentaliteta.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:16Protiv Zelje poveli povlacimo se i gubimo bod/tri protiv Igmana poveli povlacimo se gubimo dva boda protiv Slobode danas poveli povlacimo se gubimo dva boda![]()
Milak je novi dobitak ali mu je losa realizacija koju pod hitno mora popraviti.
Ovdje smo se šalili oko opstanka u ligi ali kako je krenulo bod po bod da bi završili kao peti sa suprotne strane tabele. Uvukao se gubitnički mentalitet u ekipu. Primiš četiri gola od Radnika kojeg Igman dobija sa 0:1. Primiš gol od jedne od najslabijih ekipa u ligi u 92. minuti. Povućeš se protiv svake ekipe nakon sat vremena igre. Sve je ovo rezultat loših priprema i nespremne ekipe, kako fizički, tako i psihički.
Republika Bosna i Hercegovina
Gledam danas ovu Slogu i Široki, igrači Sloge "izginuše" trčeci po onoj kiši i vode prvo poluvrijeme sa 1:0. Samo razmišljam ako se ne srede papiri glavnog trenera, kako li će naš Merza postaviti strategiju i hoće li opet biti scenario daj gol protivniku i povuci se u p.m. E moji Rođeni, bogami ćemo mi na kraju oboliti gledajući ovaj javašluk od utakmice do utakmice.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Hahaha Kadra legendo kani se omladinske
Admir Rahimic El presidente 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Taman i ja hocu da napisem.montolivo18 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:30Ne piši gluposti i ne širi dezinformacije,Žlibanović ima BIH državljanstvo.
1-1 je, zahvaljujuci Sabriji
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Sutra u 19:00 je naša najbitnija utakmica ove sezone
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Protiv Sloge u petak, 18:00.
City of sunshine... MUSVDG
-
- Kontakt:
Cekamo te sto ste obecavali da je zavrseno sve da preuzmu.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 sep 2024, 23:32Sutra u 19:00 je naša najbitnija utakmica ove sezone
-
- Kontakt:
Nema ko preuzeti, samo jedan covjek moze voditi velez a ostali smo bez njega. Mislim da veceras ide gasenjeEsatqfirula je napisao/la: ↑16 sep 2024, 13:50Cekamo te sto ste obecavali da je zavrseno sve da preuzmu.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 sep 2024, 23:32Sutra u 19:00 je naša najbitnija utakmica ove sezone
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Sretno debeli
-
- Kontakt:
Kakvo je zatisje sta je sad nevalja ni Rahimic sretno presidente !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.