A kako je moguce da frajer nije dobio ban kad je ocigledno da sa Željom nema veze? 10 dana je forum stvarno normalno izgledao. I odma se pojavi 12 ljudi koji se sa Grbavicom u zivotu sreli nisu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Pozivam @admin da provjeri ip adresu i da li imam vise profila, hajde bujrum, slobodno sve nek' objavisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:49A kako je moguce da frajer nije dobio ban kad je ocigledno da sa Željom nema veze? 10 dana je forum stvarno normalno izgledao. I odma se pojavi 12 ljudi koji se sa Grbavicom u zivotu sreli nisu.

Siguran sam da baš Vi koji zaskačete na svaki moj ppstx imate par akaunta

Postali ste i mjeritelji ko ima veze sa Željom a ko nema, čime to mjerite i utvrđujete, kakve botovske metode koristite?

Zadnja izmjena: General1976, dana/u 15 sep 2024, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ide muzička za botove koji se pitaju,jer života nemajusarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:49A kako je moguce da frajer nije dobio ban kad je ocigledno da sa Željom nema veze? 10 dana je forum stvarno normalno izgledao. I odma se pojavi 12 ljudi koji se sa Grbavicom u zivotu sreli nisu.
-
- Kontakt:
Ti general? Samo se vi generalom bavite? Veze ti sa generalom nemas krepo. I **** ti bot mater debilu.General1976 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:57Pozivam @admin da provjeri ip adresu i da li imam vise profila, hajde bujrum, slobodno sve nek' objavisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:49A kako je moguce da frajer nije dobio ban kad je ocigledno da sa Željom nema veze? 10 dana je forum stvarno normalno izgledao. I odma se pojavi 12 ljudi koji se sa Grbavicom u zivotu sreli nisu.![]()
joj botovi i skotovi, samo se vi generalom bavite i trujte temu, a klub nam politika zavija u crno.
Siguran sam da baš Vi koji zaskačete na svaki moj ppstx imate par akaunta
Postali ste i mjeritelji ko ima veze sa Željom a ko nema, čime to mjerite i utvrđujete, kakve botovske metode koristite?![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Badžak i kompanija ODLAZITE. OLOŠI SMRDLJIVI !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Ovo sam zaista iskreno napisao ono sto znam o njemu. Jeste strucnjak,ali imajte na umu da je vise politicki orijentisan. Da je u njegovo vrijeme 3 masinovodja izgubila zivot,i da ima njegove odgovornosti,jer se istraga nikada provela nije. Sve zataskano. Svakodnevno ima puno nepravilnosti u firmi ZFBiH.jointunija je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:05Zanimljivo,dobio sam sličnu informaciju,da zna svoj posao ali da nije neki čovjek.Railwayman30 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:04Dzafic je papak iz Visokog. Generalni direktor je Zeljeznica federacije. Radio mu je otac Rasim,koji ga je i doveo u firmu. Pocinje raditi u ekonomiji,bio je uvijek na strani radnika,dok se nije docepao direktorske fotelje,prije 6 godina. Bio clan SDA,pa promijenio dres u Nasa stranka,pa SDP,pa sada je NiP.
Covjek namazan,ali vrlo bistar sto se tice para,i sve u vezi ekonomije je majstor.
Kao osoba **** velika,razveden,jer je g.uzio sestru od Andrije Jurkovica(drugi covjek GOSK-a) kloca iz hercegovine,koji takodjer radi na Zeljeznici.
Sve u svemu,nimalo nisam za Dzafica,sve drugo se mora dobro razmotriti.
Isto tako mi je rečeno da su se malo papiri gledali,što oko ugovora što oko sponzora i ostalih stvari,gdje i nije baš tako čisto kao što se misli.
Ima i za Amiru mnogo pitanja.
Visocki mesetar,gleda svoju guzicu. Nikako i nikako ga pustiti da vodi klub kao sto je Zeljo. Eto mu Bosna Visoko i neka se igra.
Sta ocekivati od gostovanja GOSKu? Kakav sastav ocekujete?
Ja mislim da nam.je ovo jedno bas tesko gostovanje sto zbog vremena i terena a i zbog toga sto oni nemaju niti jedan bod i bas se moraju vaditi na nama. A tu su i sudije koje mogu vrlo jednostavno kreirati i dozirati igru kako budu zeljeli. Nama se ovdje stavlja neki.imperativ pobjede i sve osim pobjede se predstavlja kao smak svijeta zbog tih nekih prica i pricica. Nikad ne znas sta se.moze desiti, zato fudbal.i jeste zanimljiv ali jesmo favoriti i trebamo ici odlucno na pobjedu pa ako uspijemo super, ako ne NIJE KRAJ SVIJETA.
Mislim da ce zbog terena i vremema ipak igrati malo fizicki jaci sastav jer ne znam koliko ce lopta moci protocno ici po terenu i koliko ce.nasi brzi igraci tehnicki moci pokazati u ovoj utskmici. Nadam se nekoj pobjedi na misice jer cemo se bas morati boriti za pobjedu dole.
Ja mislim da nam.je ovo jedno bas tesko gostovanje sto zbog vremena i terena a i zbog toga sto oni nemaju niti jedan bod i bas se moraju vaditi na nama. A tu su i sudije koje mogu vrlo jednostavno kreirati i dozirati igru kako budu zeljeli. Nama se ovdje stavlja neki.imperativ pobjede i sve osim pobjede se predstavlja kao smak svijeta zbog tih nekih prica i pricica. Nikad ne znas sta se.moze desiti, zato fudbal.i jeste zanimljiv ali jesmo favoriti i trebamo ici odlucno na pobjedu pa ako uspijemo super, ako ne NIJE KRAJ SVIJETA.
Mislim da ce zbog terena i vremema ipak igrati malo fizicki jaci sastav jer ne znam koliko ce lopta moci protocno ici po terenu i koliko ce.nasi brzi igraci tehnicki moci pokazati u ovoj utskmici. Nadam se nekoj pobjedi na misice jer cemo se bas morati boriti za pobjedu dole.
-
- Kontakt:
Očekujem :Orvel je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:45Sta ocekivati od gostovanja GOSKu? Kakav sastav ocekujete?
Muftić
Galić Cavnić Mahmić Marković
Al Jaber Radovac
Cvetanovski Hiros Boljević
Dangubić
Mislim da bi zbog terena dole više legao Karić na sredini,očekujem Dangubića,ali vjerovatno Krpić ostaje u prvoj postavi.
Zasto se nikad ne potegna takva prica kad tek dodje u klub, a ne nakon par mjeseci za svakog ima nesto novo i lose. Nije mi taj dio jasan nikako.Railwayman30 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:44Ovo sam zaista iskreno napisao ono sto znam o njemu. Jeste strucnjak,ali imajte na umu da je vise politicki orijentisan. Da je u njegovo vrijeme 3 masinovodja izgubila zivot,i da ima njegove odgovornosti,jer se istraga nikada provela nije. Sve zataskano. Svakodnevno ima puno nepravilnosti u firmi ZFBiH.jointunija je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:05Zanimljivo,dobio sam sličnu informaciju,da zna svoj posao ali da nije neki čovjek.Railwayman30 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:04Dzafic je papak iz Visokog. Generalni direktor je Zeljeznica federacije. Radio mu je otac Rasim,koji ga je i doveo u firmu. Pocinje raditi u ekonomiji,bio je uvijek na strani radnika,dok se nije docepao direktorske fotelje,prije 6 godina. Bio clan SDA,pa promijenio dres u Nasa stranka,pa SDP,pa sada je NiP.
Covjek namazan,ali vrlo bistar sto se tice para,i sve u vezi ekonomije je majstor.
Kao osoba **** velika,razveden,jer je g.uzio sestru od Andrije Jurkovica(drugi covjek GOSK-a) kloca iz hercegovine,koji takodjer radi na Zeljeznici.
Isto tako mi je rečeno da su se malo papiri gledali,što oko ugovora što oko sponzora i ostalih stvari,gdje i nije baš tako čisto kao što se misli.
Visocki mesetar,gleda svoju guzicu. Nikako i nikako ga pustiti da vodi klub kao sto je Zeljo. Eto mu Bosna Visoko i neka se igra.
To sam spominjo da ce izaci poslije skupstine, nazalost bas lose za klub i razocaravajucejointunija je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:05Zanimljivo,dobio sam sličnu informaciju,da zna svoj posao ali da nije neki čovjek.Railwayman30 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:04Dzafic je papak iz Visokog. Generalni direktor je Zeljeznica federacije. Radio mu je otac Rasim,koji ga je i doveo u firmu. Pocinje raditi u ekonomiji,bio je uvijek na strani radnika,dok se nije docepao direktorske fotelje,prije 6 godina. Bio clan SDA,pa promijenio dres u Nasa stranka,pa SDP,pa sada je NiP.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Mataradžija i ostali su tu češljali, puno nelogičnosti i jako puno upitnika. Ima materijala da se pokrenu tužbe prema pojedinim licima koja su dio administracije.
Izgleda da je svako ko je prošao kroz Željezničar gledao samo kako da se lično okoristi. Jedini pravi izlaz je da se na toj skupštini sve iznese i da se objavi pravo stanje. Svako eventualno sakrivanje i guranje pod tepih mislim da dovodi klub opet u borbu za opstanakirfo je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:04To sam spominjo da ce izaci poslije skupstine, nazalost bas lose za klub i razocaravajucejointunija je napisao/la: ↑15 sep 2024, 10:05Zanimljivo,dobio sam sličnu informaciju,da zna svoj posao ali da nije neki čovjek.Railwayman30 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:04Dzafic je papak iz Visokog. Generalni direktor je Zeljeznica federacije. Radio mu je otac Rasim,koji ga je i doveo u firmu. Pocinje raditi u ekonomiji,bio je uvijek na strani radnika,dok se nije docepao direktorske fotelje,prije 6 godina. Bio clan SDA,pa promijenio dres u Nasa stranka,pa SDP,pa sada je NiP.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Zbog mira u kući, znalo se da su pojedinci instalirani politički preko Magode i Nikšića. A čim je politika pustila pipke toliko duboko u klub, znaš da nešto nije uredu.
Da nije bilo problema u UO, te priče nikada ne bi došle do foruma.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Trenutno je samo interni prijedlog, na sjednici UO nisu bili baš saglasni da njega gurnu pred skupštinu kao jedinog kandidata.Railwayman30 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:44Nikako i nikako ga pustiti da vodi klub kao sto je Zeljo. Eto mu Bosna Visoko i neka se igra.
Šta i kako, ostaje nam da vidimo.
Gosk-Zeljeznicar itekako vazna utakmica za obje ekipe
Gosk je u krizi bez bodova i ne smije se potcijeniti ni sekunde
Mislim da Zeljeznicar treba mirno da udje u mec bez prevlikog srljanja kao u prethodnim utakmicama, jer Gosk to ocekuje i sprema kontre.
Mislim da ne treba da zurimo,vec da stanemo na loptu i samo kombinujemo lagano
Treba izvuci zivce protivnickoj ekipu i kroz igru i posjed unijeti im nervozu
Gosk je u krizi bez bodova i ne smije se potcijeniti ni sekunde
Mislim da Zeljeznicar treba mirno da udje u mec bez prevlikog srljanja kao u prethodnim utakmicama, jer Gosk to ocekuje i sprema kontre.
Mislim da ne treba da zurimo,vec da stanemo na loptu i samo kombinujemo lagano
Treba izvuci zivce protivnickoj ekipu i kroz igru i posjed unijeti im nervozu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Preduhitrio si me isto sam htio napisati.Zbog mira u kući.Babo Rasim mu je bio predjednik sindikata mašinovođa.Utrpao je njega i brata u žfbih.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:29Zbog mira u kući, znalo se da su pojedinci instalirani politički preko Magode i Nikšića. A čim je politika pustila pipke toliko duboko u klub, znaš da nešto nije uredu.
Samsa je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:43Preduhitrio si me isto sam htio napisati.Zbog mira u kući.Babo Rasim mu je bio predjednik sindikata mašinovođa.Utrpao je njega i brata u žfbih.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:29Zbog mira u kući, znalo se da su pojedinci instalirani politički preko Magode i Nikšića. A čim je politika pustila pipke toliko duboko u klub, znaš da nešto nije uredu.
Nebitno kojoj stranki pripadaju,nama ne trebaju politicari u nasem klubu
Nama trebaju 80% navijaci, 20% biznismeni i ljudi koji su uspjesni bez ikakvog politickog uticaja ili potsticaja na njihov uspjeh
Sto se tice politike saradjivanje je u redu, ali zna se sta saradjivanje i to ne smije da ima veze sa strukturom kluba
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 sep 2024, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Očekujem potpuno istu postavu s tim što mislim da je veća šansa da će Dangubić početi umjesto Krpića. Treba nam brz pogodak a do sada smo se poprilično patili sa prvim golom.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:50Očekujem :Orvel je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:45Sta ocekivati od gostovanja GOSKu? Kakav sastav ocekujete?
Muftić
Galić Cavnić Mahmić Marković
Al Jaber Radovac
Cvetanovski Hiros Boljević
Dangubić
Mislim da bi zbog terena dole više legao Karić na sredini,očekujem Dangubića,ali vjerovatno Krpić ostaje u prvoj postavi.
Neće nam sudije biti naklonjene nikako i svaka pobjeda je itekako dobrodošla.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ne padajte na pitarske priče da nas je Ćorić napustio. Napustio je ali da posjeti bolesnog člana porodice.
Budi jak šefe!
Budi jak šefe!
-
- Kontakt:
Nadam se da se negativna energija oko kluba nece odraziti na terenu. Na treninzima je atmosfera stvarno pozitivna, u petak sam bio i vidi se koliko se Denis daje i trudi, tako da mislim da bi mogli doci do sva tri boda. Sto se tice same utakmice volio bih da izadje bez krila, tacnije romb neki. Iako se to sigurno nece desiti, mislim da bi u ovoj utakmici valjalo.Orvel je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:45Sta ocekivati od gostovanja GOSKu? Kakav sastav ocekujete?
Muftic Galic Cavnic Karamarko Sabic Karic Radovac Jabber Boljevic Krpic Dangubic. Nesto na ovaj fazon. Ne znam meni je taj Dangubić na treninzima najbolji od sviju mada vidim da ga raja ne mirise nesto pretjerano.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lokomotifa, Paromlinac, Vanja8 i 44 gosta.