AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Rezultat je mjerilo stanja na terenu i razlike u timovima. Ovaj rezultat treba biti i biti će dobar za podizanje samopouzdanja pred nastavak.
Ono što ne valja je to da je Loftus-Cheek ušao užasno u sezonu i što je nakon povrede Calabrie apsolutno prvi izbor na desnom beku a on opet pokazuje da ne zna.
Ono što ne valja je to da je Loftus-Cheek ušao užasno u sezonu i što je nakon povrede Calabrie apsolutno prvi izbor na desnom beku a on opet pokazuje da ne zna.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se da se neću pokajati što ću ovo napisati ali Gabbia djeluje kao bolja opcija nego Tomori, što se odbrane tiče. Englez je nagazna mina već duže vrijeme.
Strahinja je opet jako dobar, ali i on može još dosta toga da popravi. Uz njega Pulišić je definitivno najbolje ušao u novu sezonu.
Strahinja je opet jako dobar, ali i on može još dosta toga da popravi. Uz njega Pulišić je definitivno najbolje ušao u novu sezonu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prije pocetka utakmice ajde reko koju casicu da oborim, nije se odavno, pa sam seb rece, ako damo koji gol idu 3 na eks za svaki. Majku im zanebesa mi se do 30 minute, a upitno je i hoce'l moci potrajati ova 'flasica' do kraja utakmice 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Moram jedno zapazenje napisati, ovaj Royal nista nema brazilsko osim drzavljanstva, uh koliko los igrac, nepokretan, trom, krut...
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 14 sep 2024, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Upropastise me u prvom, u drugom mi dodje na prebacim na kakav rukomet

Al' bas ga je fino vidjeti na desnoj strani, dugo nije svijetlo u Milanu bilo na toj strani, pa vidi samo te navlake na zubima i to bljestavilo

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Iskapit će nam milanist flašu, zini ljudino
Šalu na stranu, dobra predstava, izgleda da su im hiljade ultrasa otvorile oči pred utakmicu.
Venezija jeste ekipa upitnog kvaliteta sa nekim žnj igračima, ali opet 4-0 je baš golemo. Ne sviđa mi se ova ljutita faca Fonsece kad su otišli na pauzu, potsjeća me na one ranije trenutke Leaoa prije neke 3 god, kad bi zabio gol pa ga nebi ni proslavio, što je također malo reć čudno.

Venezija jeste ekipa upitnog kvaliteta sa nekim žnj igračima, ali opet 4-0 je baš golemo. Ne sviđa mi se ova ljutita faca Fonsece kad su otišli na pauzu, potsjeća me na one ranije trenutke Leaoa prije neke 3 god, kad bi zabio gol pa ga nebi ni proslavio, što je također malo reć čudno.
Evo Morate, da ja zavrnem ipak 

Moram priznati da mi se sviđaju ovi Reijndersovi kurajberski brčići hahahaha. Izgleda kao saborac Emiliana Zapate iz vremena Meksičke revolucije 1920. 

Naši bi crkli kad ne bi primili bar jedan gol, čak i u ovakvoj utakmici. Evo poništiše ga ipak. 

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 sep 2024, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne svidja mi se nikako sto olako primano golove bez obzira sto je ovdje opravdano ponisten gol, ovo je bilo za direktan crveni, ali nikako nam odbrana ne ulijeva nadu ama bas ni u sta
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme top, drugo mlohavo i užasno.
Okej, razumijem čekaju te dva strašna meča i treba malo odmoriti. Ali ne mogu da shvatim da ovako mlohava ekipa može biti čak i u situaciji kad imaš igrača više 25 minuta. 70 hiljada ljudi te došlo da gleda i milioni širom svijeta a ti mlohav. Pa fudbal se igra zbog navijača pobogu, moraš uvijek davati 100% od sebe. To je razlika između ovog Milana i onih najjačih današnjih ekipa, pa City bi u ovoj situaciji utrpao još 3 komada u zadnjih 25 minuta.
Osim rezultata i par individualnih predstava ništa ovdje dobro ja ne vidim. Daj Bože da griješim ali Liverpool i Inter će ih dobro našamarati. I to je kraj za Fonsecu skoro pa sigurno.
Okej, razumijem čekaju te dva strašna meča i treba malo odmoriti. Ali ne mogu da shvatim da ovako mlohava ekipa može biti čak i u situaciji kad imaš igrača više 25 minuta. 70 hiljada ljudi te došlo da gleda i milioni širom svijeta a ti mlohav. Pa fudbal se igra zbog navijača pobogu, moraš uvijek davati 100% od sebe. To je razlika između ovog Milana i onih najjačih današnjih ekipa, pa City bi u ovoj situaciji utrpao još 3 komada u zadnjih 25 minuta.
Osim rezultata i par individualnih predstava ništa ovdje dobro ja ne vidim. Daj Bože da griješim ali Liverpool i Inter će ih dobro našamarati. I to je kraj za Fonsecu skoro pa sigurno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kritike na njihov račun su urodile plodom, bar večeras. 
Pravi ispit za ovu ekipu su Liverpool i Inter naredne sedmice.
Pravi ispit za ovu ekipu su Liverpool i Inter naredne sedmice.
Mah lose je realno i ovo veceras bilo, drugo poluvrijeme uzasno, 20 min igrac vise nista al bas nista napravio nisi
4-0 rezultat moze itekako zavrati kako je bilo stvarno stanje na terenu
4-0 rezultat moze itekako zavrati kako je bilo stvarno stanje na terenu
San Siro that was for you 

Ne podržavam pesimizam u ovom trenutku, ekipa je više nego adekvatno odgovorila na poruku Basta scuse sa velikih 4-0.
U 2 pv, pogotovo nakon crvenog, su rutinski skinuli nogu sa gas pedale, ne radi se o nedostatku volje, kvaliteta, nego jednostavno pametnim potezom.
Ekipu čeka pravi spektakl u utorak, a imam osjećaj da će momci šamarat Lpoola i dobiti ogroman boost pred veliki derbi. Vjerujem u pobjedu Milana, sa velikom dozom optimizma čekam CL.
FORZA MILAN☆
U 2 pv, pogotovo nakon crvenog, su rutinski skinuli nogu sa gas pedale, ne radi se o nedostatku volje, kvaliteta, nego jednostavno pametnim potezom.
Ekipu čeka pravi spektakl u utorak, a imam osjećaj da će momci šamarat Lpoola i dobiti ogroman boost pred veliki derbi. Vjerujem u pobjedu Milana, sa velikom dozom optimizma čekam CL.
FORZA MILAN☆
- muha milanez
- Kontakt:
Mislim da nije pesimizam nego realno razmišljanje. Ne shvatam kako ekipa pri rezultatu 4-0 ne uspijeva kompletirati 5-6 pasova i sačuvati loptu. Rastrzano previše, nesigurno, bez obzira na visoku pobjedu.
Bojim se da će nas Liverpool rutinirati u utorak.
Bojim se da će nas Liverpool rutinirati u utorak.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Meni je ok da na 4:0 stisneš ručnu, nema potrebe srljati i trošiti se kad u sedam dana imaš dva velika meča.
Samo što ni dalje ne vidim na čemu bazirati optimizam za naredne mečeve
ono ok, dobili mrtvu Veneziu koja se sama samouništila svojim greškama i ranim golovima, ali nećemo gledati pobjedi u zube. 
Samo što ni dalje ne vidim na čemu bazirati optimizam za naredne mečeve

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Meni je drago napokon vidjeti igraca na DMF i da se uvijek oslonis da se tu nalazi - Fofana. Lik je konstantno bio tu na stedini i trazi loptu i sve islo preko njega. Malo vise defanzivno da se podigne i bilo bi top, mada je upitno moze li odoliti tom zadatku protiv jakih ekipa. Vidjet cemo.
I dalje ostajem pri misljenju da je Royal smijesan igrac i uzaludno bacene pare. Nevjerovatno koliko puta je imao loptu na protivnickoj polovini kad napadamo i covjek ne zna sta ce sa njom, samo gleda kome da vrati. Nazalost gledao sam ga i ranijih sezona i na osnovu toga sam pisao da ne bih volio da dodje, kako srece da me demantuje u nastavku sezone i proigra.
I dalje ostajem pri misljenju da je Royal smijesan igrac i uzaludno bacene pare. Nevjerovatno koliko puta je imao loptu na protivnickoj polovini kad napadamo i covjek ne zna sta ce sa njom, samo gleda kome da vrati. Nazalost gledao sam ga i ranijih sezona i na osnovu toga sam pisao da ne bih volio da dodje, kako srece da me demantuje u nastavku sezone i proigra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ni ne može nikoga demantovati jer je dokazana kita od igrača.
Nikad mi neće biti jasno ko je poželio dovesti tog čovjeka i ko je uopšte dozvolio da se taj transfer finalizira. Pa gdje je taj veliki skaut Moncada i ostatak ekipe u upravi, da nisu uspjeli pronaći po svijetu baš ništa bolje od yebenog Emersona.
Toliko bekova po vascijelom svijetu, pa još imaš i budžet od dvadesetak miliona za istog, i ti odabereš... to što odabereš. Wtf.
Nikad mi neće biti jasno ko je poželio dovesti tog čovjeka i ko je uopšte dozvolio da se taj transfer finalizira. Pa gdje je taj veliki skaut Moncada i ostatak ekipe u upravi, da nisu uspjeli pronaći po svijetu baš ništa bolje od yebenog Emersona.
Toliko bekova po vascijelom svijetu, pa još imaš i budžet od dvadesetak miliona za istog, i ti odabereš... to što odabereš. Wtf.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.