FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Fale nam 3 igrača za klempu, a najviše Theo Hernandez
Hvala ti tata TuchelBayern have won two Bundesliga away games in a row for the first time in 2024
Baš moraš biti bezdušan i naglašavati Neuerove reflekse u ovim godinama kao kako mu je krivo što utakmica nije završila sa nulom
Vidjeti atmosferu novajlija, njihovu podršku i na kraju radost nakon postignutog gola. Moraš se obradovati ako si čovjek. Ali, jok. Neuer bi ovo odbranio prije par godina.

Vidjeti atmosferu novajlija, njihovu podršku i na kraju radost nakon postignutog gola. Moraš se obradovati ako si čovjek. Ali, jok. Neuer bi ovo odbranio prije par godina.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bayernove igrace boli **** za kupom, ispadali su i pod Flickom i pod tabletasem, primali petarde od Gladbacha itd...
Pravi ispiti sada dolaze (LP, Bayer, Stuttgart, Eintracht itd.), dosad smo imali smijesan raspored. 2 sretne pobjede protiv Golfa i Freiburga i 1 razvaljivanje cirkusanata iz Kiela. A dobio je za klasu jacu ekipu od Tuchela.

We will see...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ova ekipa je totalna suprotnost od onoga sto smo imali pod Tuchelom iako su to skoro pa isti igraci.
Vidi se zelja i htijenje, govor tijela je pozitivan, puno radosti i osmijeha na licima igraca i sto je po meni najvažnije, dobra rotacija.
Tel nije dobio niti minute ali je zato prosli mec startao i vjerujem da ce i protiv Dinama dobiti svoje vrijeme.
Gnabry se preporodio, trenutno izgleda kao iz one sezone pod vodstvom Flicka kada je razarao bez obzira na poziciju.
Jedna vrlo vazna stvar je jak presing i teznja ka sto vecem posjedu lopte sto protivniku svakako ostavlja veoma malo prostora za manevar.
Vidi se zelja i htijenje, govor tijela je pozitivan, puno radosti i osmijeha na licima igraca i sto je po meni najvažnije, dobra rotacija.
Tel nije dobio niti minute ali je zato prosli mec startao i vjerujem da ce i protiv Dinama dobiti svoje vrijeme.
Gnabry se preporodio, trenutno izgleda kao iz one sezone pod vodstvom Flicka kada je razarao bez obzira na poziciju.
Jedna vrlo vazna stvar je jak presing i teznja ka sto vecem posjedu lopte sto protivniku svakako ostavlja veoma malo prostora za manevar.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Tel jučer ušao u 75. minutiOmerbavarac je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:25Ova ekipa je totalna suprotnost od onoga sto smo imali pod Tuchelom iako su to skoro pa isti igraci.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moja greska, ocito nisam adekvatno ispratio zadnjih 15 minuta s obzirom da se utakmica gledala istovremeno sa obavljanjem poslovne duznosti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Thuram drugu sezonu dominira u Interu.
Covjek dosao besplatno, 7.7 mil ugovor. Povezivao se s nama, vrhunski drugi napadac bi bio a ne Choupo Moting i sl.
Kamerunac je imao 7 mil
Za usporedbu, Thuram 7.7 mil, Guereirro 8 mil, Laimer 9, Upamecnao 10, Goretzka 18
.
Covjek dosao besplatno, 7.7 mil ugovor. Povezivao se s nama, vrhunski drugi napadac bi bio a ne Choupo Moting i sl.
Kamerunac je imao 7 mil

Za usporedbu, Thuram 7.7 mil, Guereirro 8 mil, Laimer 9, Upamecnao 10, Goretzka 18

Da, ali pitanje je bi li došao kod nas da mu kažeš da će biti drugi napadač sve dok Harry može hodati, nešto kao Nubel…Neutral je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:56Thuram drugu sezonu dominira u Interu.
Kamerunac je imao 7 mil![]()
Za usporedbu, Thuram 7.7 mil, Guereirro 8 mil, Laimer 9, Upamecnao 10, Goretzka 18.
Imas Harry Kanea i ti places o Thuramu. Yebote led svaki put me uspijes negativno iznenaditi, a kontam da ne mozes gore od prethodnog puta.Neutral je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:56Thuram drugu sezonu dominira u Interu.
Kamerunac je imao 7 mil![]()
Za usporedbu, Thuram 7.7 mil, Guereirro 8 mil, Laimer 9, Upamecnao 10, Goretzka 18.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nek smo konačno i jednu golijadu gledali. Ovo sa Kompanijem očekujem da bude sve bolje, ima širine u kadru, a i kvalitet nije bio upitan. Kad se Palinja skroz ustali vjerujem da će biti pravi taj kvalitet koji nam je godina par nedostajao.
Kraj prošle sezone, euro pa i početak ove mogao najaviti mali pad forme Kejna, ali nije, 3 kola 4 gola i 4 asistencije.
Kraj prošle sezone, euro pa i početak ove mogao najaviti mali pad forme Kejna, ali nije, 3 kola 4 gola i 4 asistencije.
-
- Kontakt:
Sejo Boj epski promašaj.Sacha Boey has sustained a torn meniscus in his left knee in training. He's already undergone surgery and will be sidelined for several weeks
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno i to bas ponovo na poziciju desnog beka.
Stanisic i Boey, obojica prirodni desni brkovi pauziraju po nekoliko mjeseci.
Kimmich desno, htio ili ne, drugog rjesenja nema.
Stanisic i Boey, obojica prirodni desni brkovi pauziraju po nekoliko mjeseci.
Kimmich desno, htio ili ne, drugog rjesenja nema.
Čovjek u Galatasarayu u dvije sezone propustio 4 utakmice i to dvije zbog korone,došao kod nas već je propustio 14 utakmica i to bez zadnje povrede znači ide hladno preko 20 utakmica.
FC Bolnica Minhen.
Stanišić prošle sezone u Leverkusenu 1 propuštena kod nas je već na 3 utakmice a sezone tek počela.

Stanišić prošle sezone u Leverkusenu 1 propuštena kod nas je već na 3 utakmice a sezone tek počela.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Sad će Neutral doć' i reć' "Vidi kakav nam je medicinski tim, a hladno smo propustili da dovedemo Sebiju Izetbegović koja na UKACEU insane vraća iz mrtvih".
Ne treba zaboravit' ni Si Đi Pinga kojeg ljetos dovedosmo iz grada Mercedesa. Do sad hrom vanadijum a kod nas krhak k'o amortizovani maslačak.
Ne treba zaboravit' ni Si Đi Pinga kojeg ljetos dovedosmo iz grada Mercedesa. Do sad hrom vanadijum a kod nas krhak k'o amortizovani maslačak.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Niko ne zna bolje od Turaka uvaliti skart robu.
Jadni Kimmich, dzaba je molio po kancelarijama da ne ide na desnog beka.
Jadni Kimmich, dzaba je molio po kancelarijama da ne ide na desnog beka.
Baceno 30 miliona eura na poluprofesionalnog igraca
Uz to ugovor do 2028. godine.
Nas novi Sarr, skauting odlican kod ovog igraca
I da nije hronicno povrijedjen, smece igrac kao Stanisic, pardon, ovdje se za takve igrace kaze da su korisni

Uz to ugovor do 2028. godine.
Nas novi Sarr, skauting odlican kod ovog igraca

I da nije hronicno povrijedjen, smece igrac kao Stanisic, pardon, ovdje se za takve igrace kaze da su korisni

-
- Kontakt:
Znači sada ide smeće od formacije sa 3 nazad ili će Guerreiro prisilno desno, a Davies lijevo. Sumnjam da će Kimmicha pomjerati sa sredine terena. Ili će Laimer desno, na njega sam i zaboravio da postoji.
I am not yet born; O hear me.
Jošua pravi plac svom kumpelu i sada Leon silazi sa tribina i gura se sa drugim jaranom Tomicom na klupi.
Vrzino kolo, kakvo kolo ko ga ne bi vol'o.
Vrzino kolo, kakvo kolo ko ga ne bi vol'o.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.