Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
manje vise ok ekipa, svakako za ciljati ulazak u lp i ako ddr skidajuci pritisak kaze da to nije prioritet. kroz dva mjeseca bi tek trebali vidjeti na sta to lici, ovako su pojacanja dosla kasno i tezak raspored, prva 4 kola 3 igras u gostima. dovbyk mora proraditi, bio sam skeptican glede tog transfera ali vidi se kvalitet, podsjeca dosta na dzeku.. le fee, kone, hermoso, hummels posjeduju kvalitet i koristit ce, jedini koji ne obecava je soule, djeluje da nas je juve odrao na tom transferu. baldanzi bi takodjer trebao dobijati sansu umjesto pellegrinija..
embrace the chaos
Samo da se malo vratim na ovu temu, jer još dok se o ovome pisalo. BIlo mi pre čudno, zar neki ne kontaju da ovo nije nikakva "navijačka narukvica" nego "VIP ulaznica" tj. ono što dobiješ po noćnim klubovima i sličnim mjestima gdje imaš "VIP" prostore kojima svak nema pristup. Al eto, nisam htio tad ništa pisati dok se ne utvrdi. Danas naletih negdje na članak da se radi upravo o tome.
Aman na ovom forumu pojedini kao da ne izlaze iz svoje sobe pa ne kontaju neke stvari.

neko bi rekao da je ovo raspad bologne, medjutim, realnost je da su odradili nevjerovatnu prethodnu sezonu na svim nivoima i da se sada vracaju u svoju realnost, a to je borba za opstanak ili u najboljem slucaju sredina tabele (isto bi ih cekalo i da su zadrzali trenera i neke igrace)
Ma bolonji se prosle sezone poklopilo mnogo sto sta, a prije svega da su ostale ekipe koje su se borile za ta mjesta bile dno dna.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa niko o ovome od Juventina nije pisao. Nego Biscone došao i postavio bez ikakvog razloga jer je vidio da se Italijani žale na ovo, ovdje niko A od nas nije rekaoik0ik0 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:14Samo da se malo vratim na ovu temu, jer još dok se o ovome pisalo. BIlo mi pre čudno, zar neki ne kontaju da ovo nije nikakva "navijačka narukvica" nego "VIP ulaznica" tj. ono što dobiješ po noćnim klubovima i sličnim mjestima gdje imaš "VIP" prostore kojima svak nema pristup. Al eto, nisam htio tad ništa pisati dok se ne utvrdi. Danas naletih negdje na članak da se radi upravo o tome.
Aman na ovom forumu pojedini kao da ne izlaze iz svoje sobe pa ne kontaju neke stvari.![]()

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pisao je onaj koji pise pizdarije iz kolo u kolo
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Tanko ovo izgleda, nije valjda da ce Interu glavni kandidat za skudeto biti Napoli 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još uvijek Motta nije to posložio kako treba. Ali ne sumnjam da će se već za par utakmica osjetiti razlika na terenu u odnosu na ovo danas. Juventusu je svakako cilj ove sezone plasman u LPa.
Prvi koji će dobiti otkaz u Serie A je svakako Fonseca. I ne bi me čudilo da to bude već u ovom mjesecu.
Prvi koji će dobiti otkaz u Serie A je svakako Fonseca. I ne bi me čudilo da to bude već u ovom mjesecu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A jest jedan lik, al prihvatit ću da ga se odričete. (u potpunosti razumijem)BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 16:04Pa niko o ovome od Juventina nije pisao. Nego Biscone došao i postavio bez ikakvog razloga jer je vidio da se Italijani žale na ovo, ovdje niko A od nas nije rekaoik0ik0 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:14Samo da se malo vratim na ovu temu, jer još dok se o ovome pisalo. BIlo mi pre čudno, zar neki ne kontaju da ovo nije nikakva "navijačka narukvica" nego "VIP ulaznica" tj. ono što dobiješ po noćnim klubovima i sličnim mjestima gdje imaš "VIP" prostore kojima svak nema pristup. Al eto, nisam htio tad ništa pisati dok se ne utvrdi. Danas naletih negdje na članak da se radi upravo o tome.
Aman na ovom forumu pojedini kao da ne izlaze iz svoje sobe pa ne kontaju neke stvari.![]()
![]()

Mada ideja mog posta nije ni bila prozivati Juventine, Milanisite, Interiste, Romanisite ili ijednu grupu. Nego mi je smiješno bilo da netko pokušava napraviti neku priču od ulaznice za VIP zonu, i da se ljudi uhvate oko toga raspravljati a da nitko ne kaže, šta vam je ljudi, sasvim normalno je da objekat u koji ulazite brendira po sebi svoje ulaznice.
Druga fotka 

Milan devastira Veneziu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Golman Venezie je devastirao Veneziu u prvom poluvremenu 

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mogao bi Retegi biti najbolji strijelac ove godine, biće dobra trka između njega i Markusa Tirama
MANIJACI JUG 1987
- muha milanez
- Kontakt:
Strašan meč 
Lookman

Lookman

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ja ba, lukaku i conte su sigurica 

Odličan Napoli večeras. Definitivno u top 4 favorita ove sezone za scudetto, naročito zato što neće igrati Evropu i mogu se fokusirati samo na Serie A.
To neki sarkazam jel? Ni prvi ni drugi neće bit ni prvi strijelci svojih klubovaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:23Mogao bi Retegi biti najbolji strijelac ove godine, biće dobra trka između njega i Markusa Tirama
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Po čemu recimo Retegi neće biti prvi strijelac Atalante, kao i Tiram Intera?Biscione je napisao/la: ↑15 sep 2024, 20:42To neki sarkazam jel? Ni prvi ni drugi neće bit ni prvi strijelci svojih klubovaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:23Mogao bi Retegi biti najbolji strijelac ove godine, biće dobra trka između njega i Markusa Tirama
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.