Rekao bih da je duel imao dva dijela. U prvom pocetnom dijelu onog obostranog drzanja igrac Slobode gura Lausa, a nakon sto podje padati Laus ga povlaci za sobom. Hmm zafrkano za procjeniti skroz. I da je svirao msm da ne bi pogrijesio
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Mozemo zahvaliti nasem velikom treneru Merzicu na osvojenom bodu i odlicnoj igri. Sva sreca pa je i njegovo odzvonilo, inace bi nas ispratio u federalnu.
-
- Kontakt:
Steta sto sikalo nije usao, on bi sigurno svojom smirenoscu i iskustvom priveo utakmicu kraju
Ma mrs u picku materinu, branit se cijelo drigo pv protiv ovake slobode je bruka.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Milak na desnoj strani ništa, ali s obzirom da nemamo desno krilo, moramo žrtvovati njega ili Jevtovića.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
kakvi mentalni patuljci, umjesto da utrpamo tri povučemo se ko pičqe
uša hadalji
uša hadalji
- bosnianboy36
- Kontakt:
Ma sa ovim rosterom tesko da iko ista moze napraviti, do zimske pauze ostat iznad zadnja 4 ce biti uspjeh pa onda dovest koje pravo pojacanje ako bude sposobnih u klubu
Velež veze, po polju se šeta, Zvezdu rešeta
Steta sto su idioti poput tebe zadovoljni bodom iz Tuzle. Bas steta.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 17:59Steta sto sikalo nije usao, on bi sigurno svojom smirenoscu i iskustvom priveo utakmicu kraju
-
- Kontakt:
Ne trosi megabajte Tare kraljuuser1986 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:05Steta sto su idioti poput tebe zadovoljni bodom iz Tuzle. Bas steta.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 17:59Steta sto sikalo nije usao, on bi sigurno svojom smirenoscu i iskustvom priveo utakmicu kraju
-
- Kontakt:
Kako su fizicki i psihicki spremni momci, svaka cast gospodinu Merzicu i gospodinu Kalajdzicu. Žoze Murinjo ih zove
Brini za sebe, od plate kelnera jos si na dopuni.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:07Ne trosi megabajte Tare kraljuuser1986 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:05Steta sto su idioti poput tebe zadovoljni bodom iz Tuzle. Bas steta.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 17:59Steta sto sikalo nije usao, on bi sigurno svojom smirenoscu i iskustvom priveo utakmicu kraju
Jedina opasnost im bio onaj dzuturum Husejinovic i nasi nisu mogli to skontat. Lik sam bio cijelo vrijeme, poserem se na trenere i igrace.
Bilo je nekih dobrih stvari, fizička sprema se popravlja, a u prvom poluvremenu se i nešto odigralo. Loša taktika drugo poluvrijeme, bezveze se povukli, protiv Slobode se može i mora igrati. Šteta dva boda, ali s obzirom u kakvom smo stanju dočekali o u utakmicu i x je dobar.
Po pobjedu protiv Sloge i biće ok.
Po pobjedu protiv Sloge i biće ok.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nije da je Merza neki trener al je tesko ista uraditi, sa ovakvim rosterom gdje mislim da pola igracha (najmanje) samo misli kako da sacuva noge, pokupi lake pare, i sprasi negdje drugo cim se prilika pokaze.Esatqfirula je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:07Kako su fizicki i psihicki spremni momci, svaka cast gospodinu Merzicu i gospodinu Kalajdzicu. Žoze Murinjo ih zove
Tragicno je da se moramo braniti sa brat bratu minimalno tri puta skupljim timom od protivnika
Onaj mali milak je cudan igrac, vazda se nadje u odlicnoj situaciji a nema zavrsnicu ni za ljeka.
Hoces da kazes da su i prosle sezone tako igrali pa izborili evropu? Da su cuvali noge kod Klafurica?MostarNeretva je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:26Nije da je Merza neki trener al je tesko ista uraditi, sa ovakvim rosterom gdje mislim da pola igracha (najmanje) samo misli kako da sacuva noge, pokupi lake pare, i sprasi negdje drugo cim se prilika pokaze.Esatqfirula je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:07Kako su fizicki i psihicki spremni momci, svaka cast gospodinu Merzicu i gospodinu Kalajdzicu. Žoze Murinjo ih zove
Tragicno je da se moramo braniti sa brat bratu minimalno tri puta skupljim timom od protivnika
Hajde ne pametuj, naravno da je do dvije neznalice na klupi koji ne mogu crtane ovce poredati, a ne igrace po terenu.
-
- Kontakt:
Neznalice jer mostarski Xavi citaj sikalo ne igra od prve minute 

ja bi se složio sa ovom konstatacijomuser1986 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:41Hoces da kazes da su i prosle sezone tako igrali pa izborili evropu? Da su cuvali noge kod Klafurica?MostarNeretva je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:26Nije da je Merza neki trener al je tesko ista uraditi, sa ovakvim rosterom gdje mislim da pola igracha (najmanje) samo misli kako da sacuva noge, pokupi lake pare, i sprasi negdje drugo cim se prilika pokaze.Esatqfirula je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:07Kako su fizicki i psihicki spremni momci, svaka cast gospodinu Merzicu i gospodinu Kalajdzicu. Žoze Murinjo ih zove
Hajde ne pametuj, naravno da je do dvije neznalice na klupi koji ne mogu crtane ovce poredati, a ne igrace po terenu.
kad se sjetim koliko puta sam dudića čuo u prenosu da se dere ‘izaaađi’

Steta sto su tebi znalci, iste pameti ko i ti. I sto ti je Iniesta otisao pa vise nemas miljenika u voljenom klubu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:45Neznalice jer mostarski Xavi citaj sikalo ne igra od prve minute![]()

-
- Kontakt:
Mene samo zanima ima li iko mozga od ovih naših đuturuma?Igra se sudisko vrijeme 90+ i znaš da si odlučio da se braniš.Pa valjda znaš da nesmiješ pravit nikakav prekršaj taman ovaj što je Sabrija sviro a nije bio ni P od Prekršaja i umjesto 2 igrača na penzioneru Husejinoviću da ga prate i nemože ništa uradit i oni imaju kontakt sa njim i naravno dajes protivniku zadnju šansu da izjednači.Do kada misle ovako igrati a da nekažem da ovoj Slobodi neutrpaš još 3 komada ravno je porazu.Stvarno imamo 11 majmuna u postavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.