FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mora da su ga izbacili sa lobotomije, ziv bio ne citiraj ih na ovom forumu @General1976
Inace covjek predlozio Hadzikica Zelj, ali ga tad Bekric odbio..
Inace covjek predlozio Hadzikica Zelj, ali ga tad Bekric odbio..
Ma sve si ti to, nego jel ostaju Denis i General, zadnje sto sam čuo do skupštine će ostati.General1976 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 02:36Zar nisam dzezvar sa onog forumaLagano je napisao/la: ↑13 sep 2024, 21:06Ne pravim od Badzaka svetu kravu, a Amara jos manje volim, ali Amar ma na kakav god nacin najvise trofeja dobio. To je istina, a jos veca je istina da si ti istina Hulahopka.General1976 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 18:49
Samo ove skotove i botove treba biti stid, to što Vama istina ne odgovara i što od Badzaka pravite svetu kravu kao što ste pravili od Amara, to je Vaš problem.
@admin molim te da reaguješ, vrijeđanja na temi i u privatnim porukama su zadnje što ovom forumu treba, da skotovi sebi daju za pravo da vrijeđaju i psuju. Nekoliko puta ga već prijavljujem, konstantno piše i na temi i privatno uvrede, psovke, ako već nije sposoban za normalnu komunikaciju, poduzmite relevantne mjere u skladu sa propisima foruma.il sam hulahopka, bizmark itd
Istina je druze, istina je svee, nocima ne spavam , ne spavam zbog nje
Čime se vi bavite![]()
A bolestina svakakvih
Samo podrska Rahimicu i Coricu i sad i nakon loseg perioda ako neko bude izlobirao da se minira strucni stab.
-
Dugovanje prema Zecu nije samo za neisplacene plate.Ejnur je napisao/la: ↑14 sep 2024, 11:40Ma ne pitam radi napadanja ikoga,nego pitam da vidim koja je cifra u pitanju i kad se ta dugovanja rijese te pare postaju "visak" i mozemo dodatno uloziti u sportski segment.TeaM87 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 14:18Glede toga, Ermin Zec je jos na platnoj listi Zelje, a doveo ga Badzak i rekao ja cu ga placati. Zato su i ostali clanovi uprave trenutno oprezni sa tim da ce Badzak nekog placat, on tako dovede igraca, placa ga prvu godinu ugovora a ostale godine klub placa, a plata nenormalna.Ejnur je napisao/la: ↑13 sep 2024, 13:42Negdje je izjavio Kovacevic prije godinu-dvije da mi izdvajamo svakog prvog u mjesecu odredjenu cifru za dugove prema bivsim uposlenicima,igracima i dobavljacima,jel se neko moze sjetit koju je cifru tada spomenuo? Ja koliko se sjecam oko 100 hiljada al nisam siguran,pa ako neko zna nek napise.
Ja licno nemam nista protiv Badzaka ali ovo je cinjenica.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Losa prica bas ako Coric ide na kraju mjeseca, ne treba nam taj cirkus opet, nadam se da to raja po forumu samo lupa i da ce ostati sef strucnog staba.
Curva Sud
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti šta se dešava?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ja bih takođe volio da neko ko ima tačne informacije, ako takav postoji na ovom forumu, napiše šta se tačno dešava. Hvala
- grbavicka1921
- Kontakt:
Pa šta je opet sad?!
Nema mira nikad u kuci.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ma ne zna niko nista, samo se pucaju poluprice. Vrijeme ce pokazati sta je istina. I ja bih volio da neko napise bar u pp sta se desava ako zna provjereno. Ako ne, klub bi trebao izdati saopstenje da znamo svi na cemu smo i sta se desava. Ovo mahalanje ne vodi nigdje.
Zadnjih 7 dana čitam forum i pokušavam shvatiti šta se dešava, ko je izdajnik a ko nije, ko radi za klub a ko protiv, ko dovodi a ko plaća igrače, pokušavam shvatiti ali sa svojih 50 godina mi teško to polazi za rukom.grbavicka1921 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:03Pa šta je opet sad?!
Nema mira nikad u kuci.
-
- Kontakt:
Ako zelimo Evropu, a zelimo i mozemo. GOSK se mora dobiti. Generalno, donji dio tabele moramo pobjedjivati (Borac ce preskociti Radnik i Siroki), a mi imamo - 5 od tih ekipa za sada. Moramo vracati te bodove i ne kiksati.

P.S. Mahalanje da Rahimic i Coric idu je glupo i poprilicno nelogicno, pa sto su dolazili i pravili stepenicu vise dolaskom u Zelju. To bi bio preglup potez za njih licno, imamo finu ekipu s kojom mogu napraviti rezultat, igrati Evropu, pa i ici dalje u uspjesnije lige.

P.S. Mahalanje da Rahimic i Coric idu je glupo i poprilicno nelogicno, pa sto su dolazili i pravili stepenicu vise dolaskom u Zelju. To bi bio preglup potez za njih licno, imamo finu ekipu s kojom mogu napraviti rezultat, igrati Evropu, pa i ici dalje u uspjesnije lige.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ukratko, nakon sastanka valjda je upitan status predsjednika i Ćubele. Priča se da nisu spremni ostati dio UO, što zbog nesuglasica, što zbog nedostatka vremena i još nekih drugih razloga. Predsjednik i Ćubela su potpisali Ćorića i Rahimića. Interni prijedlog na mjestu predsjednika bio bi Džafić, koji nije htio Ćorića, nego je htio da ostane Hajrudin, koji se bunio kad je Bekrić sklonjen, čak se pričalo da je bio napustio UO ali je zbog političkih naredbi opet tu. Mogu se čuti i priče da je bilo nesuglasica na relaciji Badžak-Ćorić, šta i kako, o tome ne bih na temi.
Koliko toga je tu tačno, to je upitno. Džafić mi onako facom izgleda jako gadno, pa me ne bi čudilo da je i karakterom šupak i da radi to što se priča.
Ja sam na strani predsjednika, Ćubele, Ćorića i Rahimića i nadam se da nas neće napustiti, a šta je istina, a šta ne, to ćemo čuti na skupštini.
Koliko toga je tu tačno, to je upitno. Džafić mi onako facom izgleda jako gadno, pa me ne bi čudilo da je i karakterom šupak i da radi to što se priča.
Ja sam na strani predsjednika, Ćubele, Ćorića i Rahimića i nadam se da nas neće napustiti, a šta je istina, a šta ne, to ćemo čuti na skupštini.
Ljudi previse umisljaju, izgleda da im treba neko objasniti koliko je klub star i da je postojao, postoji i postojat ce bez njih, a i da su najbolji i da su dali milijarde, klub je iznad, radije ne radi to ako ces sebe uzdizati i ucjenjivati. Rad u odredjenim sektorima, a posebno sportu je stvar gdje se ego ostavlja i radis u interesu necega, u ovom slucaju kluba i klub je iznad svega.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:29Ukratko, nakon sastanka valjda je upitan status predsjednika i Ćubele. Priča se da nisu spremni ostati dio UO, što zbog nesuglasica, što zbog nedostatka vremena i još nekih drugih razloga. Predsjednik i Ćubela su potpisali Ćorića i Rahimića. Interni prijedlog na mjestu predsjednika bio bi Džafić, koji nije htio Ćorića, nego je htio da ostane Hajrudin, koji se bunio kad je Bekrić sklonjen, čak se pričalo da je bio napustio UO ali je zbog političkih naredbi opet tu. Mogu se čuti i priče da je bilo nesuglasica na relaciji Badžak-Ćorić, šta i kako, o tome ne bih na temi.
Prvak NR BiH: 1946
Hvala, i samo još kada bi trebala biti skupština?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:29Ukratko, nakon sastanka valjda je upitan status predsjednika i Ćubele. Priča se da nisu spremni ostati dio UO, što zbog nesuglasica, što zbog nedostatka vremena i još nekih drugih razloga. Predsjednik i Ćubela su potpisali Ćorića i Rahimića. Interni prijedlog na mjestu predsjednika bio bi Džafić, koji nije htio Ćorića, nego je htio da ostane Hajrudin, koji se bunio kad je Bekrić sklonjen, čak se pričalo da je bio napustio UO ali je zbog političkih naredbi opet tu. Mogu se čuti i priče da je bilo nesuglasica na relaciji Badžak-Ćorić, šta i kako, o tome ne bih na temi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nadam se da će Manijaci popričati sa tim Džafićem i da će mu objasniti par stvari, **** mu Bekrić matermuharemovicdzelo je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:29Ukratko, nakon sastanka valjda je upitan status predsjednika i Ćubele. Priča se da nisu spremni ostati dio UO, što zbog nesuglasica, što zbog nedostatka vremena i još nekih drugih razloga. Predsjednik i Ćubela su potpisali Ćorića i Rahimića. Interni prijedlog na mjestu predsjednika bio bi Džafić, koji nije htio Ćorića, nego je htio da ostane Hajrudin, koji se bunio kad je Bekrić sklonjen, čak se pričalo da je bio napustio UO ali je zbog političkih naredbi opet tu. Mogu se čuti i priče da je bilo nesuglasica na relaciji Badžak-Ćorić, šta i kako, o tome ne bih na temi.
MANIJACI JUG 1987
Au cuj bunio se za Bekrica.I on da bude predsjednik.Pa dokle vise.De ba Dzeko kupi ovu buraniju,stavi svoje ljude da nas ne pate vise ovi oni i razni fol bizmismeni .
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Bio je sastanak prekjučer, samo ne znam da li su i oni bili prisutni ili je samo UO.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:50Nadam se da će Manijaci popričati sa tim Džafićem i da će mu objasniti par stvari, **** mu Bekrić mater
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, Lokomotifa, MrkiMedo i 41 gost.