FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Бањалучанин
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Бањалучанин » 04 apr 2011, 02:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Hajde ba Lešinari šta ste se naložili? Nas je u Lukavici znalo biti u jednoj utakmici kao vas u svim sezonskim gostovanjima...Zato tišu mišu!
Па то ' $ & $ терен, " & $ "гостујуете" Сарајеву на %...
Let's go, Fighter!

"!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 04 apr 2011, 02:15

Hawking je napisao/la:
? je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Gledaj vako, ovo će moderator kad sutra ustane pobrisat svakako, al ja mislim da smo već dovoljno prznili po temi u off-u... činjenica je da muljate cijelo vrijeme i da ste u stanju da za crno govorite da je bijelo. Ako sam ja reko da je sam lik na vašem forumu reko da je ušminko ovu sliku na PS, a vi i dalje trabunjate gluposti, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Meni je jasno da vas je uhvatila prpa i da ste svjesni da ste prošle godine profućkali i veću prednost, ali šta vam ja mogu, možda nekad i vi osvojite titulu koja vam ne treba...
' $ $ се ?, ? " $ ?...
% " $ " ово? $ јер ? па & хвата прпа? ;)

" на ? ' & $ је ? & $ је % " " " у / " у ? ? - $ '...
А " $ ' $ ?... Па не ' се ? $, & :lol:
" & %, свега "...
http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... tart=14700

Evo ti kad si navro... ne treba piće

Moderator će ovo brisat jer su vaše PS slike off za temu FK Željezničar
ПА ? је ":"Ево ? "" :lol:
Па & не %... " се & $ је % &, $... & је у ? &...

А & ?, $ " ' " за ? - :lol: :lol: :lol:
Let's go, Fighter!

"!

PCC
Kontakt:

Post Postao/la PCC » 04 apr 2011, 02:17

:lol: :lol: :lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:17

Ajd fino priznaj da niste ponijeli ni petardu i ne trabunjaj, zašto bi tražio od moda da ne briše sliku... dobro, možda nije PS, kako je loše urađeno vjerovatno je paint u pitanju... ama ne moraš me častit, šta si se uprpio jadan :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 apr 2011, 02:17

Važno da je on izlijepio stranicu voljenog mu kluba Lešinarima, sutra kad ustanu pravi navijači jbć mu nanu naninu

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:19

Dejan, BL je napisao/la:Važno da je on izlijepio stranicu voljenog mu kluba Lešinarima, sutra kad ustanu pravi navijači jbć mu nanu naninu
Pa vaše provale su oduvijek boravile na ovoj stranici, sjeti se onog BOJAC :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 apr 2011, 02:20

Dejan, BL je napisao/la:Važno da je on izlijepio stranicu voljenog mu kluba Lešinarima, sutra kad ustanu pravi navijači jbć mu nanu naninu
Riječnik dostojan jednog lešinara, ali lešinara u pravom smislu riječi :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 04 apr 2011, 02:24

Hawking je napisao/la:
Pa vaše provale su oduvijek boravile na ovoj stranici, sjeti se onog BOJAC :mrgreen:
Ја " " $ " " " опасан " па $ $ $, - " вјероватно ? " " $ & " " " $ " " & " ?...

Ја се не $ & " ", јер ' " ?, а то је ? ?...

' ' ' " на ове твоје " јер " & ? / % "...

Ето ? $ ', over and out...
Let's go, Fighter!

"!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:26

? je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
Ја " " $ " " " опасан " па $ $ $, - " вјероватно ? " " $ & " " " $ " " & " ?...

Ја се не $ & " ", јер ' " ?, а то је ? ?...

' ' ' " на ове твоје " јер " & ? / % "...

Ето ? $ ', over and out...
Ja nisam Manijak, nikad nisam bio na Jugu, ja sam onaj što na zapadu jede košpe i ponosim se time što ne pravim nered... kao što vidiš nisam ni iz Sarajeva... ja navijam za Želju na svoj način, ali to ne znači da ne mogu prokomentarisati vaše provale... KONTAŠ?

Glory glory Man United!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 apr 2011, 02:28

Šta je ovo, kakve su ovo slike naših navijača iz Lukavice, što postavljaju simpatizeri Željezničara, jes' nas vole, ne mogu bez nas :lol: I vidim neki ponovo okreću ploču nakon jednog kola, pošto su sa -8 došli na -6, pa su sada sigurno prvaci jer je borac odigrao "samo" neriješeno tamo, na istom terenu gdje su oni zijanili!Smiješni ste, al' baš!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 apr 2011, 02:29

Ajd nećemo ga više dirati nije fer u ove kasne noćne sate guzimo ga 2 na 1 a on ionako neki pogub, sav se zapetljao a ne zna kako bi časno kliznuo :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:31

Dejan, BL je napisao/la:Ajd nećemo ga više dirati nije fer u ove kasne noćne sate guzimo ga 2 na 1 a on ionako neki pogub, sav se zapetljao a ne zna kako bi časno kliznuo :D
Vas se okupilo evo i pet, ali pred neoborivim argumentima bježite ko miševi, dobili ste po njušci sva petorica... :mrgreen:

Glory glory Man United!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 apr 2011, 02:36

Al' baš se pogubio, jesam se ismijao, lik mislio što je naš napisao EVO MALO ŠMINKE, da je klonirao ljude na slici, pa to ne bi mogao ni Koperfild, pa nije photoshop program gdje možeš na slikama uvećavati broj ljudi nego što je uslikan,
može se slika samo malo ušminkati, ali ne zna on šta to znači :? :lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:37

nasborik je napisao/la:Al' baš se pogubio, jesam se ismijao, lik mislio što je naš napisao EVO MALO ŠMINKE, da je klonirao ljude na slici, pa to ne bi mogao ni Koperfild, pa nije photoshop program gdje možeš na slikama uvećavati broj ljudi nego što je uslikan,
može se slika samo malo ušminkati, ali ne zna on šta to znači :? :lol:
U pitanju su bile baklje, ali čak ni ja nisam u stanju da to objasnim jednom mutavcu poput tebe... šta ćeš, niko nije savršen :cry:

Glory glory Man United!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 apr 2011, 02:39

Umjesto bijele zastave okači ušminkanu sliku Đokovića sa uštimanim trofejom pa da se razilazimo

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:42

Dejan, BL je napisao/la:Umjesto bijele zastave okači ušminkanu sliku Đokovića sa uštimanim trofejom pa da se razilazimo
Ne znam ja šminkat u paintu, to vi iz BL bolje radite, pa eto ako te ja zamolim, počastiću te u kafani gdje izabere onaj Banjalučanin, on zna s kafanama... :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 apr 2011, 02:44

Dejan, BL je napisao/la:Umjesto bijele zastave okači ušminkanu sliku Đokovića sa uštimanim trofejom pa da se razilazimo

da nije smjesno bilo bi tragicno? hoces ti okacit zvezdine trofeje? :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:46

nick je napisao/la:

da nije smjesno bilo bi tragicno? hoces ti okacit zvezdine trofeje? :mrgreen:
Pa Zvezda im je pustila da osvoje onaj jedan jedini trofej koji imaju, moraju im se zahvaljivati još najmanje 100 godina :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 apr 2011, 02:48

Koja je estradna zvijezda sada u opticaju u predzadnjem kolu kada vam budemo gostovali, nemoj te samo Tifu ponovo, nešto vas ne ide kad vam on pjeva, pokušaj te sa onim dinom, kako se zove, možda vas on posreći

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:51

nasborik je napisao/la:Koja je estradna zvijezda sada u opticaju u predzadnjem kolu kada vam budemo gostovali, nemoj te samo Tifu ponovo, nešto vas ne ide kad vam on pjeva, pokušaj te sa onim dinom, kako se zove, možda vas on posreći
Baš nas ne ide kad Tifa pjeva, pogotov protiv vas... mnogo se provaljuješ momak, ajd na spavanje, jutro je pametnije od noći... :lol: :lol: :lol:

Evo, da se podsjetimo... rezultat ne bih da spominjem, biće previše bolno za neke:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 04 apr 2011, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ExBlueone, MrkiMedo, Pact1921, Tatamata1946, WeekendOffender i 32 gosta.