41 teniser iz trenutnih TOP 100 nije osvojio niti jednu ATP titulu u karijeri uopšte.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 sep 2024, 16:48Bravo,bravo,bravo![]()
Prvaci smo svijeta u ponizavanju svega sto jeili +387.. Sam sam pisao da je Dzumi do top100 dosao uglavnom pobjedama na
igracima ATP120- 300, ali treba uzeti u obzir to da je Damir bio ATP159 kad je igrao u Italiji CH. 1.IV.
Kroz Damirove turnire u konkurenciji su bili Coria(73),Carabelli(91), Djere, de Jong(103), Halys, Kukuskin, Dialo(103)...
Sto oni ne osvojise te CH ?
Gdje su sada Jiri Vesely (godinu mladji), Berankis ...
Manarino, Munar, Altmarer, Nardi, O"Conneli, Coria (sve Top100 igraci)sad igraju CH. turnire, jer su glavninu bodova osvojili tako.
Halys, Lestienne, Kukuskin, Albot, Vinolas takodje igraju CH turnire ne bili kako dosli do top100 i GS.
Bas me interesuje koliko su u ovoj godini igraci ATP50- 100 osvojili ATP titula ?
Nisam imao internet konekcije, zato ti sad "repliciram"![]()
![]()
Znajući da Damir ima 3 osvojene ATP titule u karijeri , nije mi bilo mrsko pretražiti koliko još njih je osvojilo manje titula. Njih 25 je osvojilo jednu ili dvije ATP titule u karijeri.
Damir je u ovom segmentu uspješniji od njih 66, dok isti broj osvojenih ATP titula kao i Damir ima 9 tenisera.