BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Barca se može dobiti kod kuće, možda i Bologna može iznenaditi. Ne treba nikoga podcijeniti.
Eno Couto se povrijedio, ali neće dugo izostajati. Mene zanima da li će do sutra dovesti još jednog lijevog beka, teško će progurati sezonu samo sa Bensebainijom lijevo.
Eno Couto se povrijedio, ali neće dugo izostajati. Mene zanima da li će do sutra dovesti još jednog lijevog beka, teško će progurati sezonu samo sa Bensebainijom lijevo.
konačno moj bvb u mojem zagrebu 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Možemo li se na tebe osloniti da nam kupiš ulaznice, ako bi ja dolazio sa nekom svojom rajom?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Ma prolazimo laganini. 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Koji je fazon držati na klupi Malena, Adeyemija, Reynu, a Sabitzera gurati na neko ko fol krilo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Sta je ono sunce te ne sprzilo , kakva je ono igra.
Nuri je vec sada 10 puta gori od Terzica!!
Nuri je vec sada 10 puta gori od Terzica!!
- Illmatic09
- Kontakt:
Koncentracija je totalno loša, jednostavna dodavanje ne uspjevaju, kroz sredinu se gube lopte, krila nema. Kako on misli koristiti Guirassya ako čovjek neće dobijati lopte sa krila? Baier za sad loš, a Anton i Sule nesigurni i daju Werderu šanse da zaprjete golu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Loše do bola.
Sredina ne postoji, krila ne postoje, pa i Baier totalno odsječen...
Sredina ne postoji, krila ne postoje, pa i Baier totalno odsječen...
-
- Kontakt:
Mene samo zanima cemu njih Nuri uci na treninzima , ali po svemu sudeci Nuri nema pojima , i nije dorastao da vodi BvB.
Ovo danas jadno do bola.
Ovo danas jadno do bola.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Lik izmislja igračima nove pozicije.
Sabitzer kao centralni vezni beton armirani, na ovoj nekoj novoj poziciji se i ne primijeti
Sabitzer kao centralni vezni beton armirani, na ovoj nekoj novoj poziciji se i ne primijeti

-
- Kontakt:
Ne znam sto se Sahin pravi blesav , sto izmislja toplu vodu.
Vrijeme je da Kehl i Ricken reaguju.
Vrijeme je da Kehl i Ricken reaguju.
- Illmatic09
- Kontakt:
Očit problem za sad je da se nisu navikli na ovaj sistem, zapravo nikad nije ni funkcionisao kako treba kad su ga igrali, čak i pod prijašnjim trenerima.
Nuri hoće kontrolu na sredini, tj. posjed lopte, zato gura Sabitzera ofanzivnijie desno. Najveći problem je što danas ni jedan igrač nije dobro igrao, Brandt loš sa pogrešnim dodavanjima, Sule i Anton par puta ispadali, Baier nije uspio sačuvati loptu skoro nikako ili da prođe igrača, uvijek mu oduzme loptu protivnički igrač.
Ako planira igrati kontrolu i ofanzivnije akcije onda bi po meni trebao dati priliku Coutu umjesto Ryersona koji ne pokušava ništa da napravi po pitanju ofanzive, ne ide u dribling i večinom vraća lopte nazad, Couto je po tom pitanju potkovaniji. Can je danas isto imao čudni akcija i dodavanja, isto važi i za Grossa, par pre opušteni dodavanja protivniku u noge.
Dobar je i bod na kraju sa obzirom na okolnosti. Sreća ide pauza 2 sedmice, taman će i Guirassy biti spreman, a Nuri ima vremena da razmisli šta mjenjati, očito mora par pozicija tj. igrača premjestiti/zamjeniti.
Treba se pohvaliti i igra Werdera, jako su hrabro igrali i imali par dobri šansi.
Nuri hoće kontrolu na sredini, tj. posjed lopte, zato gura Sabitzera ofanzivnijie desno. Najveći problem je što danas ni jedan igrač nije dobro igrao, Brandt loš sa pogrešnim dodavanjima, Sule i Anton par puta ispadali, Baier nije uspio sačuvati loptu skoro nikako ili da prođe igrača, uvijek mu oduzme loptu protivnički igrač.
Ako planira igrati kontrolu i ofanzivnije akcije onda bi po meni trebao dati priliku Coutu umjesto Ryersona koji ne pokušava ništa da napravi po pitanju ofanzive, ne ide u dribling i večinom vraća lopte nazad, Couto je po tom pitanju potkovaniji. Can je danas isto imao čudni akcija i dodavanja, isto važi i za Grossa, par pre opušteni dodavanja protivniku u noge.
Dobar je i bod na kraju sa obzirom na okolnosti. Sreća ide pauza 2 sedmice, taman će i Guirassy biti spreman, a Nuri ima vremena da razmisli šta mjenjati, očito mora par pozicija tj. igrača premjestiti/zamjeniti.
Treba se pohvaliti i igra Werdera, jako su hrabro igrali i imali par dobri šansi.
Fali krilni igrac.
-
- Kontakt:
Druze nefali tu nista , samo debil Nuri izmislja toplu vodu.
BvB nikad nije imao jaci tim i roster , sve je na izvolite preuzeo od Terzica.
Evo vec drugu tekmu Sholtia gura na ljevog beka , a prirodna mu pozicija stoper.
Sabitzera gura na krilo , a lik igra defensive midfielder.. umjesto da starta sa Bensebaini na ljevom beku , a Sholtija upari sa Antonim .. Sule na klupu.
Valjda je u ove 2 tekme skonto da ne moze vise tako.
Treba vratiti igracima prirodne pozicije , sva sreca pa ide pauza od 2 sedmice.
Ako i poslije pauze nastavi izmisljati onda Ricken i Kehl moraju da reauguju.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Guirassy u napadu
Malen i Adeyemi po krilima, Brant iza napadača
Svidja mi se ovo, konacno je skontao da Sabitzer nije krilo i da ne treba gurati igrače ne neprirodne pozicije.
Jedino što je trebao u sredinu staviti Sabitzera umjesto Nmeche, ovaj Nmecha je za sad flop teški.
Duel dvije ekipe bez primljenog pogotka može početi
Ovi u 2 utakmice imaju datih 6 golova, valjda neće biti BVB iskontriran veceras

Malen i Adeyemi po krilima, Brant iza napadača

Svidja mi se ovo, konacno je skontao da Sabitzer nije krilo i da ne treba gurati igrače ne neprirodne pozicije.
Jedino što je trebao u sredinu staviti Sabitzera umjesto Nmeche, ovaj Nmecha je za sad flop teški.
Duel dvije ekipe bez primljenog pogotka može početi

Ovi u 2 utakmice imaju datih 6 golova, valjda neće biti BVB iskontriran veceras

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovo već liči na Klopovu Borusiju 

- Illmatic09
- Kontakt:
Nmecha uz Adeyemija, Malena i Ryersona najbolji na terenu, kontrola lopte, pas igra, borbenost, ono što se od njega i traži. Vidjećemo kako će izgledati protiv jači protivnika.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:25Guirassy u napadu![]()
Malen i Adeyemi po krilima, Brant iza napadača![]()
Duel dvije ekipe bez primljenog pogotka može početi![]()
Ovi u 2 utakmice imaju datih 6 golova, valjda neće biti BVB iskontriran veceras![]()
Opet nepotrebno dopuštanje protivniku da priđe na jedan gol razlike.
Sljedeće sedmice idu u Stuttgart, prvi jači protivnik.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja ga nisam nešto pretjerano zapazio.Illmatic09 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:35Nmecha uz Adeyemija, Malena i Ryersona najbolji na terenu, kontrola lopte, pas igra, borbenost, ono što se od njega i traži. Vidjećemo kako će izgledati protiv jači protivnika.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:25Guirassy u napadu![]()
Malen i Adeyemi po krilima, Brant iza napadača![]()
Duel dvije ekipe bez primljenog pogotka može početi![]()
Ovi u 2 utakmice imaju datih 6 golova, valjda neće biti BVB iskontriran veceras![]()
Opet nepotrebno dopuštanje protivniku da priđe na jedan gol razlike.
Sljedeće sedmice idu u Stuttgart, prvi jači protivnik.
Više me oduševio Guirasy, svugdje ga po terenu

Dzaba što Can svaki penal pogodi, ali nakon što je protiv Mainza u posljednjem kolu ispao cka na kvadrat i nije smio pucati penal, ja mu vise ne bi dao da primakne lopti kad je udarac sa 11 metara...
- Desperado09
- Kontakt:
Guirassy će biti zvjerka. Brzina, kretanje, igra leđima pa i glavom, kretanje bez lopte. Sve na jednom višem nivou nego smo navikli od svojih napadača.
Igra cijele ekipe je bila na visokom nivou do 2-0. Poslije toga slijede oscilacije u igri. Iz odbrane istakao bih Sulea, a iz napada Adeyemija koji pokazuje neko svoje novo lice ove sezone za BVB i Elf U21.
Igra cijele ekipe je bila na visokom nivou do 2-0. Poslije toga slijede oscilacije u igri. Iz odbrane istakao bih Sulea, a iz napada Adeyemija koji pokazuje neko svoje novo lice ove sezone za BVB i Elf U21.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Peljto sudi protiv Bruggea...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.