FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nasa grupa bar ne pravi u fotosopu slike tribine i bar nas ima i kad smo jaki i slabi a ne ko vas 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Ajde molim te nadji sliku iz fotosopa stavi ovde i nadji zadnjih godinu dana gostovanje gdje nas je bilo ispod 100 ja odma odlazim sa foruma etoooirridu je napisao/la:nasa grupa bar ne pravi u fotosopu slike tribine i bar nas ima i kad smo jaki i slabi a ne ko vas
Melburnski Lesinar
nije ovo za zadnju godinu dana napisano ja govorim za prijeNije Bitno je napisao/la:Ajde molim te nadji sliku iz fotosopa stavi ovde i nadji zadnjih godinu dana gostovanje gdje nas je bilo ispod 100 ja odma odlazim sa foruma etoooirridu je napisao/la:nasa grupa bar ne pravi u fotosopu slike tribine i bar nas ima i kad smo jaki i slabi a ne ko vas
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
Ne znam zašto raspravljate o navijačkim grupama kad vjerovatno niko od vas nije član svoje, a drugo ova gore slike je pravi odraz kopa, ili kako se već kaže, na današnjoj utakmici a donja vjerovatno ili sa nekog prethodnog gostovanja ili dok još nisu svi pristigli jer su došli tek u 40. min.
Ovo dole je uzeto sa vijesti o današnjoj utakmici, tako da je tačno, a to se vidilo i na pregledu. A ovo drugo je ofirno odrađen photoshop (kao što je rekao kreator ove slike na vašem forumu)... ne lupetaj...Dejan, BL je napisao/la:Ne znam zašto raspravljate o navijačkim grupama kad vjerovatno niko od vas nije član svoje, a drugo ova gore slike je pravi odraz kopa na današnjoj utakmici a donja vjerovatno ili sa nekog prethodnog gostovanja ili dok još nisu svi pristigli jer su došli tek u 40. min.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Dobro pametnjakoviću neću vjerovati sopstvenim očima nego tebi. Kakvih sve likova ovdje ima 
Idi na banjalukaforum i uvjeri se da je frajer sam napiso da je sliku odradio u photoshopu... a ja neću vjerovati izvještaju na TV-u nego tebi... koji si ti mentolDejan, BL je napisao/la:Dobro pametnjakoviću neću vjerovati sopstvenim očima nego tebi. Kakvih sve likova ovdje ima
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Glupo je da se raspravljam s tobom o navijačima ali kad me već tjeraš, slika je preuzeta sa sajta Lešinara na kojoj možeš pogledati i ostale
To može bit neko prethodno gostovanje... ali znam šta sam vidio na pregledu, šteta što nisam snimio pa da fino vidite kako lažete!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Па " " ја & $ " " ? јер % ? & $ & ? на $... ' " " " ? оног првог па " $ је $ $ "...Hawking je napisao/la: Idi na banjalukaforum i uvjeri se da je frajer sam napiso da je sliku odradio u photoshopu... a ja neću vjerovati izvještaju na TV-u nego tebi... koji si ti mentol
А то за % је стварно "... Па - ? " ? " $ ¥....
Let's go, Fighter!
"!
"!
Izvinjavam se ostalima što sam uopšte s njim na ovoj temi o navijačima pričao, ali čisto sam htio klincu pokazati da ne valja lagati i da se laž uvijek otkrije
Slike su s iste tj. današnje utakmice!
Pogledaj ovo "ljuta krajina" i vidit ćeš da na svakoj slici stoji na istom mjestu.
Pogledaj ovo "ljuta krajina" i vidit ćeš da na svakoj slici stoji na istom mjestu.
Zadnja izmjena: PCC, dana/u 04 apr 2011, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Па $ " ? ", јер су " у 40-' " $ су " ?...Hawking je napisao/la:To može bit neko prethodno gostovanje... ali znam šta sam vidio na pregledu, šteta što nisam snimio pa da fino vidite kako lažete!
$ је $ & 50-& $ ?... & не %, па " онај ? $ је " $ су $ " препуна & "... О & ?...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Gledaj vako, ovo će moderator kad sutra ustane pobrisat svakako, al ja mislim da smo već dovoljno prznili po temi u off-u... činjenica je da muljate cijelo vrijeme i da ste u stanju da za crno govorite da je bijelo. Ako sam ja reko da je sam lik na vašem forumu reko da je ušminko ovu sliku na PS, a vi i dalje trabunjate gluposti, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Meni je jasno da vas je uhvatila prpa i da ste svjesni da ste prošle godine profućkali i veću prednost, ali šta vam ja mogu, možda nekad i vi osvojite titulu koja vam ne treba...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Бањалучанин
- Kontakt:
А ово је & "...irridu je napisao/la:
nije ovo za zadnju godinu dana napisano ja govorim za prijeznas i sam da sad ne mogu nac al nisam to ja izmislio i u ostalom grupa koja se dici SRPSTVOM I ANTIMUSLUMANSTVOM a koja je osnovana od strane muslimana i koja malo malo mijenja ime ....
? " ? у $ са ?...
" & ја ' " $ " ' " јер " су $ са ? The Maniacs...
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajde ba Lešinari šta ste se naložili? Nas je u Lukavici znalo biti u jednoj utakmici kao vas u svim sezonskim gostovanjima...Zato tišu mišu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Бањалучанин
- Kontakt:
' $ $ се ?, ? " $ ?...Hawking je napisao/la:Gledaj vako, ovo će moderator kad sutra ustane pobrisat svakako, al ja mislim da smo već dovoljno prznili po temi u off-u... činjenica je da muljate cijelo vrijeme i da ste u stanju da za crno govorite da je bijelo. Ako sam ja reko da je sam lik na vašem forumu reko da je ušminko ovu sliku na PS, a vi i dalje trabunjate gluposti, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Meni je jasno da vas je uhvatila prpa i da ste svjesni da ste prošle godine profućkali i veću prednost, ali šta vam ja mogu, možda nekad i vi osvojite titulu koja vam ne treba...
% " $ " ово? $ јер ? па & хвата прпа?
" на ? ' & $ је ? & $ је % " " " у / " у ? ? - $ '...
А " $ ' $ ?... Па не ' се ? $, &
" & %, свега "...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Nismo mi lešinari a jeboga ti pa znalo je i naših biti u Laktašima. Pa pogledaj na karti gdje je Banjaluka a koliko ste vi udaljeni od IS
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 04 apr 2011, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... tart=14700? je napisao/la:' $ $ се ?, ? " $ ?...Hawking je napisao/la:Gledaj vako, ovo će moderator kad sutra ustane pobrisat svakako, al ja mislim da smo već dovoljno prznili po temi u off-u... činjenica je da muljate cijelo vrijeme i da ste u stanju da za crno govorite da je bijelo. Ako sam ja reko da je sam lik na vašem forumu reko da je ušminko ovu sliku na PS, a vi i dalje trabunjate gluposti, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Meni je jasno da vas je uhvatila prpa i da ste svjesni da ste prošle godine profućkali i veću prednost, ali šta vam ja mogu, možda nekad i vi osvojite titulu koja vam ne treba...
% " $ " ово? $ јер ? па & хвата прпа?
" на ? ' & $ је ? & $ је % " " " у / " у ? ? - $ '...
А " $ ' $ ?... Па не ' се ? $, &![]()
" & %, свега "...
Evo ti kad si navro... ne treba piće
Moderator će ovo brisat jer su vaše PS slike off za temu FK Željezničar
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.