Emir Spahić - direktor reprezentacija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija
Izjava za medije sa stavovima je upotpunosti opravdana i odmjerena. Samo bih je dopunio s jednim svojim pasusom da bude savrsena:
Sramotno je da Džeko kao najveća zvijezda reprezentacije i najveći igrač BiH svih vremena u 38 godini dolazi na pripreme i igra 90min leteći po svakom pedlju trave dok balavci s karijerom u pokušaju nešto pametuju, poručuju, glume, kenjkaju i izvoljevaju. Samo iz poštovanja prema Džeki i časti da igraš sa ẓ̌ivućom legednom je uvreda drugačije se ponašati.
Sramotno je da Džeko kao najveća zvijezda reprezentacije i najveći igrač BiH svih vremena u 38 godini dolazi na pripreme i igra 90min leteći po svakom pedlju trave dok balavci s karijerom u pokušaju nešto pametuju, poručuju, glume, kenjkaju i izvoljevaju. Samo iz poštovanja prema Džeki i časti da igraš sa ẓ̌ivućom legednom je uvreda drugačije se ponašati.
A taj neko je lik koji nam pravi pizd@rije od samog pocetka ... mislis da takav labilan lik nije u stanju takvo nesto napravit' ...fanatik19 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 13:58Kako da nazovem lika koji govori da neko u utakmici baraza izmislja povredu pri pozitivnom rezultatu za nas.

A "retardom" se ne caste forumasi poput @Horoza, mind you ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Cekamo sljedecu ispisnicu iz repke radi tribine ...fanatik19 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:36retromoos je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:31Hahahaha, sad posto je Spahic izasao u javnost i zvanicno okoncao Anelovu karijeru (zasluzeno), masa odusevljeno klice, mase rukicama i trese se u transu od odusevljenja. Ostanite dosljedni u izjavama, jer ce se ubrzo nasa zadnja linija vratiti navikama primanja nekoliko golova po utakmici, pa kad se to desi, nemojte prizivati opet Anela nazad. Precrtajte ga zauvijek. Niko se ne pita sta nas je dovelo do ovog trenutka, je li zakazao sistem kojeg nemamo i ljudi koji su dio tog procesa.
Koliko ste dosljedni, pokazuje opce veselje i podrska Vranjesu, i to zbog jedne jadne objave ciljano populisticke, covjeka koji je tetovirao granice i manji entitet kao zasebnu drzavu. Tetovirao sliku Drazinu, zlocinca krivog za strasna ubistva i klanja hiljada Bosnjaka. Ja sam Bosanac i Bosnjak, ali moram teskom mukom priznati da sintagma "glupi Bosanac" stoji i na mjestu je.
Nista se ovim potezom nije rijesilo, jer nas problem nije samo Anel, nas problem je savez prepun krimosa, lazova, manipulatora, laznih fudbalera, osoba koje nagrizaju sportske saveze, kao sto crvi nadiru u truhlu jabuku. Bilo je problema i prije Anela, mnogi su otisli i vise ne igraju za reprezentaciju, je li se nesto promijenilo? Nije! Sve isto. U zadnjih 30 godina imamo, JEDAN NASTUP NA VELIKOM TAKMICENJU
Sad ce neki kazati ili napisati ovaj put je drugacije. Ja mislim da nece biti zancajnih promjena, daj Boze da neko nekad za 10 godina procita ovaj upis i napise mi da nisam bio u pravu. Ja da sam fudbaler, ne bih igrao za reprezentaciju u kojoj se momci javno ponizavaju i salju na tribine, ali prednost imaju likovi koji ovu reprezentaciju vide kao odskocnu dasku u karijeri, zivi dokaz je njihov odnos prema himni nase drzave.
Zivot je prekratak za ove gluposti. Optuzivanja, blacenje, ismijavanja, prebacivanja krivice, pljuvanje, javna vrijedjanja, ponizavanja, sve u svrhu instaliranja neke "dominacije", virtualne i stvarne, a u stvarnosti lazne.
Sretno vam bilo![]()
![]()
![]()
![]()

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sa obzirom na ove stvari koje se dešavaju oko Anela, problemi sa više selektora, njegovo nejavljanje, izlaženje u javnost i slično.. Da li je zaista toliko nerealno to što je on napisao?
Naravno da je špekulacija, ali i sam ne znam da li ima istine ili nema. Više mi vuče da ima, jer sve ovo što se desilo u proteklih par dana.. Ali eto, nisam pametan.
Ovo ti pišem jer sam primjetio i kvalitetne postove od tebe i da znaš imati diskusije, ovo "retard" mi je zaparalo oči.
Uglavnom, sada smo bez Anela, da li na zauvijek ili ne, ne znamo, ali moramo ga zamjeniti.
- Centre forward
- Kontakt:
Sramotno je da Dzeko, koji bi treb'o uz rahmetli Osima da bude najveći autoritet našeg fudbala nikad nije iznio neki plaho poseban kritički stav prema stanju u našoj reprezentaciji, a nije da ih nije bilo.
Spahić ima pravo, al' nekako malo degutantno djeluje da on nekome čita pravila i dersi, a svi znamo da je u repki bio sve, sem cvjećke.
Muž od cigančice će se vratit' u repku, nemam nikakve sumnje u to. Biće izjava vrela glava, pogriješio, privatni problemi a naša javnost, pa i forumska će ga dočekat' sa cvijećem i kolačima. Sad dal' će bit' za mjesec, godinu il' dvije al' biće.
Spahić ima pravo, al' nekako malo degutantno djeluje da on nekome čita pravila i dersi, a svi znamo da je u repki bio sve, sem cvjećke.
Muž od cigančice će se vratit' u repku, nemam nikakve sumnje u to. Biće izjava vrela glava, pogriješio, privatni problemi a naša javnost, pa i forumska će ga dočekat' sa cvijećem i kolačima. Sad dal' će bit' za mjesec, godinu il' dvije al' biće.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Podrska za odluku, iako se ne slazem u potpunosti. Mislim da je pametnije bilo ostaviti prostora u slucaju javnog izvinjenja, jer svi smo ljudi i grjesimo i svakom se desavaju greske.
Al eto i ako je ovako odluceno podrska.
Al eto i ako je ovako odluceno podrska.
-
- Kontakt:
Emir Spahic nazalost pravi gresku, jer komunicira tako kao da je vlasnistvo reprezentacije njegovo, i ljudi koji su trenutno tu. A u sustini je reprezentacija svacija koji je tako dozivljavaju, a mi smo svi prolaznici. Ispravna odluka sto se Ahmedhodzic ostranio, jer ne mozes racunati fakticki na njega, sto je i onsnova za neki rad, ali komuniciranje nije.
Hahaha, pa čovjek je bukvalno sportski direktor i ponaša se upravo tako. Šta je trebao fanatikose pitati možda šta oni misle o Anelu, ili naše ljude u dijaspori, možda Anelovog oca, jer i Anelov otac doživljava reprezentaciju kao svoju.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:07Emir Spahic nazalost pravi gresku, jer komunicira tako kao da je vlasnistvo reprezentacije njegovo, i ljudi koji su trenutno tu. A u sustini je reprezentacija svacija koji je tako dozivljavaju, a mi smo svi prolaznici. Ispravna odluka sto se Ahmedhodzic ostranio, jer ne mozes racunati fakticki na njega, sto je i onsnova za neki rad, ali komuniciranje nije.
Upravo ovako ni nikako drugačije pa kada sljedećem tutumu naumpadne da se ovako ponaša, neka dva puta razmisli. Anel je dokazana pissdurina i svako njegovo pojavljivanje u repki, u nekom drugom ili trećem mandatu bi bilo ravno katastrofi. Što će ti lik koji, ako on ne igra, ne dođe ni na tribinu, nego se odmah ispali. Fuj.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nisam rekao da glumi povredu, nego da traži da izađe iz igre radi grčeva i vjerovatno rizika od povrede. Što je u kontekstu njegovog ukupnog ponašanja, još jedna vrlo simptomatična stvar. Kao povreda/bolest dan pred okupljanje s Kodrom, kao povreda/bolest dan pred utakmicu s Nizozemskom. Kao rečenice "poznajem ja svoje tijelo", ali isključivo kada treba izbjegavati igranje za reprezentaciju.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 13:41Znaci igras baraz utakmicu protiv Ukrajine, vodis, jedan si od zasluznijih igraca za stabilnu odbranu, prakticki dolazis do koraka od plasmana na Euro, gdje ti kako opste zadovoljstvo drasticno raste, kao i vrijednost tebe kao igraca, i eto u tom momentu se udlucis da glumis povredu da bi se nekome svetio, selektoru, naciji ili kome vec. Stvarno nas covjek moras izmisliti, nije ni cudno sto su Turske sapunice u Bosni gledane.
Inače problem ove države nisu oni koji gledaju turske (piše se malim slovom!) sapunice, nego oni koji im arogantno popuju, smatraju se boljim, a nisu izašli iz svijeta mediokritetske prepotencije.
Nešto poput klovna Harisa Pašovića, koji je ustao da brani "divnog dečka", u trenutku kada je sve postalo estradno opšte mjesto.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Ne, vec je trebao da komunicira onako kako i jeste. Da Anel Ahmedhodzic nece biti dio reprezentacije dok je on tu, i ovi ljudi sa kojim radi. Sasvim opravdano da ne bude dio reprezentacije, i ja to podrzavam. Ali nije reprezentacija nicije vlasnistvo da se tako ponasa, pa nije ni vlasnistvo Spahica. Oni su dobili povjerenje da u odredjeno vrijeme upravljaju sa reprezentacijom. To je bitna razlika, a nije bas tako komunicirano od strane Spahica.denimen99 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:20Hahaha, pa čovjek je bukvalno sportski direktor i ponaša se upravo tako. Šta je trebao fanatikose pitati možda šta oni misle o Anelu, ili naše ljude u dijaspori, možda Anelovog oca, jer i Anelov otac doživljava reprezentaciju kao svoju.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:07Emir Spahic nazalost pravi gresku, jer komunicira tako kao da je vlasnistvo reprezentacije njegovo, i ljudi koji su trenutno tu. A u sustini je reprezentacija svacija koji je tako dozivljavaju, a mi smo svi prolaznici. Ispravna odluka sto se Ahmedhodzic ostranio, jer ne mozes racunati fakticki na njega, sto je i onsnova za neki rad, ali komuniciranje nije.
Upravo ovako ni nikako drugačije pa kada sljedećem tutumu naumpadne da se ovako ponaša, neka dva puta razmisli. Anel je dokazana pissdurina i svako njegovo pojavljivanje u repki, u nekom drugom ili trećem mandatu bi bilo ravno katastrofi. Što će ti lik koji, ako on ne igra, ne dođe ni na tribinu, nego se odmah ispali. Fuj.
A zašto misliš da bi se Anel trebao vratiti pod nekim drugim ljudima, za npr 3 4 godine ili dvije godine? Pa da prca i sljedećeg selektora. Upravo je Anel taj koji je mislio da je iznad reprezentacije. Što se mene tiče dobro mu je rekao. A Anel je papak, pa taj lik je toliko labilan i pissda da neće smjeti doći na Bilino Polje, jer će mu tribina reći šta misli o njemu.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:32Ne, vec je trebao da komunicira onako kako i jeste. Da Anel Ahmedhodzic nece biti dio reprezentacije dok je on tu, i ovi ljudi sa kojim radi. Sasvim opravdano da ne bude dio reprezentacije, i ja to podrzavam. Ali nije reprezentacija nicije vlasnistvo da se tako ponasa, pa nije ni vlasnistvo Spahica. Oni su dobili povjerenje da u odredjeno vrijeme upravljaju sa reprezentacijom. To je bitna razlika, a nije bas tako komunicirano od strane Spahica.denimen99 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:20Hahaha, pa čovjek je bukvalno sportski direktor i ponaša se upravo tako. Šta je trebao fanatikose pitati možda šta oni misle o Anelu, ili naše ljude u dijaspori, možda Anelovog oca, jer i Anelov otac doživljava reprezentaciju kao svoju.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:07Emir Spahic nazalost pravi gresku, jer komunicira tako kao da je vlasnistvo reprezentacije njegovo, i ljudi koji su trenutno tu. A u sustini je reprezentacija svacija koji je tako dozivljavaju, a mi smo svi prolaznici. Ispravna odluka sto se Ahmedhodzic ostranio, jer ne mozes racunati fakticki na njega, sto je i onsnova za neki rad, ali komuniciranje nije.
Mislim, razumijem ja tebe, ljudi su tu pod ugovorm, na određeno vrijeme. Ali tako se i treba ponašati.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ja nisam ni rekao da se Anel treba vratiti u slucaju da neko drugi bude vodio reprezentaciju, niti da to zasluzuje. Uopste ne mislim tako. Nego fundamentalno je pogresno da se Spahic stavlja u poziciju da on definise nesto u buduce gdje mozda on nije vise dio te price, a tako komunicira. Pa nije on Ayatollah Khomeini.denimen99 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:37A zašto misliš da bi se Anel trebao vratiti pod nekim drugim ljudima, za npr 3 4 godine ili dvije godine? Pa da prca i sljedećeg selektora. Upravo je Anel taj koji je mislio da je iznad reprezentacije. Što se mene tiče dobro mu je rekao. A Anel je papak, pa taj lik je toliko labilan i pissda da neće smjeti doći na Bilino Polje, jer će mu tribina reći šta misli o njemu.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:32Ne, vec je trebao da komunicira onako kako i jeste. Da Anel Ahmedhodzic nece biti dio reprezentacije dok je on tu, i ovi ljudi sa kojim radi. Sasvim opravdano da ne bude dio reprezentacije, i ja to podrzavam. Ali nije reprezentacija nicije vlasnistvo da se tako ponasa, pa nije ni vlasnistvo Spahica. Oni su dobili povjerenje da u odredjeno vrijeme upravljaju sa reprezentacijom. To je bitna razlika, a nije bas tako komunicirano od strane Spahica.denimen99 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:20
Hahaha, pa čovjek je bukvalno sportski direktor i ponaša se upravo tako. Šta je trebao fanatikose pitati možda šta oni misle o Anelu, ili naše ljude u dijaspori, možda Anelovog oca, jer i Anelov otac doživljava reprezentaciju kao svoju.
Pa dobro, i ćaća Perez se ponaša kao da je Real njegov a nije, nego ga izaberu svako 4 godine da malo vodi klub. Gledajući tako Spaha je odigrao kao pravi Ćaća i zaslužuje respekt. U stilu Maminja: "nećeš razbojniče, više nikad!"Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:40Ja nisam ni rekao da se Anel treba vratiti u slucaju da neko drugi bude vodio reprezentaciju, niti da to zasluzuje. Uopste ne mislim tako. Nego fundamentalno je pogresno da se Spahic stavlja u poziciju da on definise nesto u buduce gdje mozda on nije vise dio te price, a tako komunicira. Pa nije on Ayatollah Khomeini.denimen99 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:37A zašto misliš da bi se Anel trebao vratiti pod nekim drugim ljudima, za npr 3 4 godine ili dvije godine? Pa da prca i sljedećeg selektora. Upravo je Anel taj koji je mislio da je iznad reprezentacije. Što se mene tiče dobro mu je rekao. A Anel je papak, pa taj lik je toliko labilan i pissda da neće smjeti doći na Bilino Polje, jer će mu tribina reći šta misli o njemu.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:32
Ne, vec je trebao da komunicira onako kako i jeste. Da Anel Ahmedhodzic nece biti dio reprezentacije dok je on tu, i ovi ljudi sa kojim radi. Sasvim opravdano da ne bude dio reprezentacije, i ja to podrzavam. Ali nije reprezentacija nicije vlasnistvo da se tako ponasa, pa nije ni vlasnistvo Spahica. Oni su dobili povjerenje da u odredjeno vrijeme upravljaju sa reprezentacijom. To je bitna razlika, a nije bas tako komunicirano od strane Spahica.

Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 13 sep 2024, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kako uopšte može nekome pasti na pamet, da je Spahić mislio da će Ahmedhodžića zauvijek izbaciti iz reprezentacije? Pa to je komično.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:32Ne, vec je trebao da komunicira onako kako i jeste. Da Anel Ahmedhodzic nece biti dio reprezentacije dok je on tu, i ovi ljudi sa kojim radi. Sasvim opravdano da ne bude dio reprezentacije, i ja to podrzavam. Ali nije reprezentacija nicije vlasnistvo da se tako ponasa, pa nije ni vlasnistvo Spahica. Oni su dobili povjerenje da u odredjeno vrijeme upravljaju sa reprezentacijom. To je bitna razlika, a nije bas tako komunicirano od strane Spahica.
Pa on i njegova ekipa mogu idućeg mjeseca letiti i doći neko ko ima potpuno drugačiji pogled na stvari. Pogotovo što svako s trocifrenim IQ, zna da je u BiH sigurno jedino da ništa nije sigurno.
I sada uzeti takvu interpretaciju Spahićeve izjave, da bi je učinili nelegitimnom ili kontraverznom

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ne znam da ce ijedan sljedeci selektor dopustiti da ga zove, jer je ispalio vec nekoliko selektora. Sta pojedini placu za njim, ne igra u Realu.
Eto spominjalo se ono vidjet cemo sta nam je znacio. I bez njega smo izvukli 0-0. Bili Madjari dominantniji, nas Vasilj spasio, idemo dalje. Uglavnom, ona prica da ce nam faliti je glupa.
Eto spominjalo se ono vidjet cemo sta nam je znacio. I bez njega smo izvukli 0-0. Bili Madjari dominantniji, nas Vasilj spasio, idemo dalje. Uglavnom, ona prica da ce nam faliti je glupa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Apsolutno tacno, Anelu je 25 godina i jos barem 10 godina ozbiljnog fudbala je ispred njega, a sansa da ce se Barbarez i Spahic zadrzat ovdje 10 godina je ravna nuli, pogotovo ako bude fijasko sa ligom nacija i kvalifikacijama za mundijal 2026. Nece oni docekat kvale za euro 2028 sto je bio primarni cilj ako se ovdje ne napravi neki respektabilan rezultat. Ko ce te trpit da gubis svaku tekmu? Da si Guardiola, dzaba ti, a ne igracka legenda bez dana trenerskog iskustva. Evo gatuza, lamparda i slicnih koji su jos veca imena nego Barbarez pa ih nabijaju iz klubova nakon par mjeseci zbog nedostatka rezultataHoroz je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:42Kako uopšte može nekome pasti na pamet, da je Spahić mislio da će Ahmedhodžića zauvijek izbaciti iz reprezentacije? Pa to je komično.Hansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:32Ne, vec je trebao da komunicira onako kako i jeste. Da Anel Ahmedhodzic nece biti dio reprezentacije dok je on tu, i ovi ljudi sa kojim radi. Sasvim opravdano da ne bude dio reprezentacije, i ja to podrzavam. Ali nije reprezentacija nicije vlasnistvo da se tako ponasa, pa nije ni vlasnistvo Spahica. Oni su dobili povjerenje da u odredjeno vrijeme upravljaju sa reprezentacijom. To je bitna razlika, a nije bas tako komunicirano od strane Spahica.
Pa on i njegova ekipa mogu idućeg mjeseca letiti i doći neko ko ima potpuno drugačiji pogled na stvari. Pogotovo što svako s trocifrenim IQ, zna da je u BiH sigurno jedino da ništa nije sigurno.
I sada uzeti takvu interpretaciju Spahićeve izjave, da bi je učinili nelegitimnom ili kontraverznom![]()
Nemoj druze bit smijesan, naravno da ce falit jer je covjek kakav takav kvalitet za razliku od ovih sto trenutno igraju. Smijesno je poredit ljude iz nekakve Rijeke, Partizana, Ciriha pa cak i Basela koji je ogroman klub al ga zadnjih par godina nema nigdje sa covjekom koji je bio kapiten kluba u najjacoj ligi svijeta. Bez obzira sto je taj klub zadnji zavrsio, opet je bolji od svih navedenih klubova. Ali nebitno, nije to tema nego je tema da se ti zadovoljavas rezultatom 0 0 protiv yebenih Madjara gdje smo objektivno trebali izgubit minimalno 2 razlike po svemu prikazanom tjst neprikazanom i to je stvarni problem a ne hoce li igrat Ahmedhodzic ili nece. Jel shvatas ti da cemo mi s ovakvom postavkom tjst ako se nesto ne promijeni konstantno gubit utakmice?DamirT je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:46Ne znam da ce ijedan sljedeci selektor dopustiti da ga zove, jer je ispalio vec nekoliko selektora. Sta pojedini placu za njim, ne igra u Realu.
Tako je. Uostalom Anel je u svom debiju za nas u baražu protiv Sj. Irske direktan krivac za onaj gol McGinna za 1-1 što je odvelo na penale. Njegova loša procjena je dovela do toga da gol primimo. Žmirečki je mislio izbiti loptu i ona ga preskočila.DamirT je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:46Ne znam da ce ijedan sljedeci selektor dopustiti da ga zove, jer je ispalio vec nekoliko selektora. Sta pojedini placu za njim, ne igra u Realu.
Tu ga je se odmah trebalo prekrižiti.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ti si pored Cipetica i Sanicanima okrivio Ahmedhodzica za taj gol?denimen99 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:56Tako je. Uostalom Anel je u svom debiju za nas u baražu protiv Sj. Irske direktan krivac za onaj gol McGinna za 1-1 što je odvelo na penale. Njegova loša procjena je dovela do toga da gol primimo. Žmirečki je mislio izbiti loptu i ona ga preskočila.DamirT je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:46Ne znam da ce ijedan sljedeci selektor dopustiti da ga zove, jer je ispalio vec nekoliko selektora. Sta pojedini placu za njim, ne igra u Realu.
Tu ga je se odmah trebalo prekrižiti.

Ma ja, svi će nas iskarati bez Neste. Ne znam kako ćemo dalje.. možda da i škole fudbala pogasimo?
Kao što nas svi karaju u A Ligi nacija - aaa 10 zaredom ćemo izgubiti. 2 kola, mi isto bodova kao veeeliki Mađari, i bolju gol razliku.
Nego, skulirajte i prestanite tražiti alibije običnom pickopačeniku.

Kao što nas svi karaju u A Ligi nacija - aaa 10 zaredom ćemo izgubiti. 2 kola, mi isto bodova kao veeeliki Mađari, i bolju gol razliku.
Nego, skulirajte i prestanite tražiti alibije običnom pickopačeniku.
The saddest thing in life is wasted talent.