Koliko ste dosljedni, pokazuje opce veselje i podrska Vranjesu, i to zbog jedne jadne objave ciljano populisticke, covjeka koji je tetovirao granice i manji entitet kao zasebnu drzavu. Tetovirao sliku Drazinu, zlocinca krivog za strasna ubistva i klanja hiljada Bosnjaka. Ja sam Bosanac i Bosnjak, ali moram teskom mukom priznati da sintagma "glupi Bosanac" stoji i na mjestu je.
Nista se ovim potezom nije rijesilo, jer nas problem nije samo Anel, nas problem je savez prepun krimosa, lazova, manipulatora, laznih fudbalera, osoba koje nagrizaju sportske saveze, kao sto crvi nadiru u truhlu jabuku. Bilo je problema i prije Anela, mnogi su otisli i vise ne igraju za reprezentaciju, je li se nesto promijenilo? Nije! Sve isto. U zadnjih 30 godina imamo, JEDAN NASTUP NA VELIKOM TAKMICENJU
Sad ce neki kazati ili napisati ovaj put je drugacije. Ja mislim da nece biti zancajnih promjena, daj Boze da neko nekad za 10 godina procita ovaj upis i napise mi da nisam bio u pravu. Ja da sam fudbaler, ne bih igrao za reprezentaciju u kojoj se momci javno ponizavaju i salju na tribine, ali prednost imaju likovi koji ovu reprezentaciju vide kao odskocnu dasku u karijeri, zivi dokaz je njihov odnos prema himni nase drzave.
Zivot je prekratak za ove gluposti. Optuzivanja, blacenje, ismijavanja, prebacivanja krivice, pljuvanje, javna vrijedjanja, ponizavanja, sve u svrhu instaliranja neke "dominacije", virtualne i stvarne, a u stvarnosti lazne.
Sretno vam bilo