Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Judd
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Judd » 12 sep 2024, 13:03

VensanKasel je napisao/la:
11 sep 2024, 22:26
Judd je napisao/la:
11 sep 2024, 21:47
FoSte95 je napisao/la:
11 sep 2024, 21:10

Upravo to, neka država onda te pare što idu u zdravstveno vraća meni da se ja od tih para mogu liječiti a neka njima diže plste kako hoće.

Samo za ovoga bota gore njima se za dvije godine plata digla za 1100 KM, a usluga im je ista kao sa prethodnom platom. Meni je plata za te dvije godine skučila jedva 200 KM.
Ti si niko i ništa. Obična botina. Ne treba ti ni davati platu. :yawn:
Čuj Stefo botina , da si bilo koga drugog odabrao haj i nekako ali Stefo :urnebes:
Pa lik se buni što ljudi traže veću platu. Ono, wtf? :rol:

Kada Francusku zadese socijalni nemiri, ljudi zapale pola Pariza. Ovdje kad to spomeneš, neko poput glupana Uka i njegovih sljedbenika će te sačekati da ti kažu da ti zapravo imaš dobru platu i da ti je dobro. Još kaže 'Doktori specijalisti ne rade ništa svakako'. Pa što ti nisi postao doktor specijalista? :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 12 sep 2024, 13:50

Pa pravimo i mi proteste, ima 10 godina i bolje od Francuske i to
odlaskom iz drzave :rol:

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 12 sep 2024, 14:12

Ne mogu a da ne vidim reklamu ovdje na forumu... "pobijedice srpska vlado djajic"
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 12 sep 2024, 14:21

Judd je napisao/la:
12 sep 2024, 13:03
Judd je napisao/la:

Čuj Stefo botina , da si bilo koga drugog odabrao haj i nekako ali Stefo :urnebes:

Kada Francusku zadese socijalni nemiri, ljudi zapale pola Pariza. Ovdje kad to spomeneš, neko poput glupana Uka i njegovih sljedbenika će te sačekati da ti kažu da ti zapravo imaš dobru platu i da ti je dobro. Još kaže 'Doktori specijalisti ne rade ništa svakako'. Pa što ti nisi postao doktor specijalista? :rol:
Što su postali doktori ako će strajkovati, trebali su ići za pilota.
Možeš tako obrnuti priču kako hoćeš ali jedno je sigurno a to da je naš zdrastveni sistem u kolapsu.
Zašto se od moje plate ne odbija zdrastveno u nekoj privatnoj klinici ,ili da se skuplja u neku kasu pa kad mi zatreba da ja biram bolnicu sa svojim parama.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 12 sep 2024, 18:35

Šta ovo i penzioneri idu u proteste? :yawn:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 sep 2024, 18:45

Temu proradio u Bosni pa ako bi neko narucivao nesto nek pozuri dok je besplatna dostava, valjda ce tako biti prvih nekoliko dana samo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 sep 2024, 18:53

JayCatwright je napisao/la:
12 sep 2024, 15:55
https://www.facebook.com/share/p/bLj1fk ... tid=xfxF2i

Eto, ako kome treba Toyota
Zalosno koliko ljudi vjeruje u ovo :lol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 12 sep 2024, 19:33

I found freedom. Losing all hope was freedom.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 sep 2024, 19:51

znaci, Iran napada Izrael kad zavrse Olimpijske igre :kafa:
Don't believe the hype.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 12 sep 2024, 21:48

A ja snijega u Austriji :crazy:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 sep 2024, 00:55

Judd je napisao/la:
Judd je napisao/la:

Ovsj frajer izgleda ne ko ta da su njihove plate su na državnom budžetu i da se od moje plate odbija za njihovu a ja sutra da obolim nikakve koristi od njih ne bih imao, samo bi mi rekli vaš je termin za pola godine. Pa bolnicu bi im zapalio

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 sep 2024, 07:58

mahsuz usao da napisem da nabijem na belegiju ove sto jedva cekaju kisu i hladnije vrijeme. :mrgreen:
ljeto i sunce zakon ostaje! :cool:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 13 sep 2024, 09:20

FoSte95 je napisao/la:
13 sep 2024, 00:55
Judd je napisao/la:

Ovsj frajer izgleda ne ko ta da su njihove plate su na državnom budžetu i da se od moje plate odbija za njihovu a ja sutra da obolim nikakve koristi od njih ne bih imao, samo bi mi rekli vaš je termin za pola godine. Pa bolnicu bi im zapalio
Nećeš zapalit već ćeš pravac privatniku :mrgreen:

Meni odbija 1167km za dažbine Pio, zdravstvo i sl, odvedem mlađeg sina jer je imao temperaturu, pošalju me da kupim jeb.enu ampulu nečega što je 0.40kf....ne znam jel mi gore što je 0.40kf il da je 400km pa da nemaju. Uglavnom samo zdravlje čuvat
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 sep 2024, 10:58

Marsal je napisao/la:
11 sep 2024, 08:37
sljivo je napisao/la:
11 sep 2024, 08:13
Ko je uzeo debatu? Eno i tajlorica podrzala Kamalu, bice guravo.
Je li stvarno pitaš ko je uzeo debatu?
Protiv narandžastog kloca bi i moj dido iz mezara uzeo debatu. Na tečnom ruskom kojeg je učio u školi.
Baš to :rol:

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 13 sep 2024, 11:00

Širom Njemačke su jučer od ranog jutra bili brojni problemi s kartičnim plaćanjem. Naime, tehnički problemi dobavljača informaciono-tehnoloških (IT) usluga uzrokovali su poremećaje u korištenju kreditnih, debitnih i čekovnih kartica.

Banke su saopćile da su bila ograničenja pri plaćanju u prodavnicama i uzimanju gotovine na bankomatima. Nesmetana isplata gotovine na bankomatima bila je moguća samo s debitnim karticama.

Ovo nije prvi put da postoje poteškoće u bezgotovinskom, odnosno kartičnom plaćanju u Njemačkoj. Posljednji put ovako nešto se dogodilo u maju ove godine zbog softverske greške u terminalima za kartično plaćanje. Nadalje, problemi prije dvije godine su doveli do toga da kartično plaćanje nije bilo moguće nekoliko dana, prenosi portal tagesschau.

Jaka država :rol:

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 13 sep 2024, 13:50

Maroon1946 je napisao/la:
13 sep 2024, 11:00
Širom Njemačke su jučer od ranog jutra bili brojni problemi s kartičnim plaćanjem. Naime, tehnički problemi dobavljača informaciono-tehnoloških (IT) usluga uzrokovali su poremećaje u korištenju kreditnih, debitnih i čekovnih kartica.

Banke su saopćile da su bila ograničenja pri plaćanju u prodavnicama i uzimanju gotovine na bankomatima. Nesmetana isplata gotovine na bankomatima bila je moguća samo s debitnim karticama.

Ovo nije prvi put da postoje poteškoće u bezgotovinskom, odnosno kartičnom plaćanju u Njemačkoj. Posljednji put ovako nešto se dogodilo u maju ove godine zbog softverske greške u terminalima za kartično plaćanje. Nadalje, problemi prije dvije godine su doveli do toga da kartično plaćanje nije bilo moguće nekoliko dana, prenosi portal tagesschau.

Normalno sam dizao novac s tekuceg, nez za ostale

Btw ja sam debitnu karticu u Bejha imao jos prije 12-13 vise, ne znam koja budala ima ovdje u Njemackoj, pa i u Bosni da to nema, pa ako si ikad ista kupio preko interneta imas debitnu i paypal :rol:

Vjerujem da ovdje debitnu nemaju samo starci od 75+ koji zive u domovima

Pa za sekundu online otvoris Revolut, odmah dobijes karticu, pin i IBAN i mozes kupovat a fizicka kartica ti stigne postom za par dana

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 13 sep 2024, 13:57

Leo, priča hodža danas na džumi o robovima i robovlasnicima, ti si mi pao na pamet. :yawn:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 13 sep 2024, 14:12

numanumaye22 je napisao/la:
13 sep 2024, 13:50
Maroon1946 je napisao/la:
13 sep 2024, 11:00

Normalno sam dizao novac s tekuceg, nez za ostale

Btw ja sam debitnu karticu u Bejha imao jos prije 12-13 vise, ne znam koja budala ima ovdje u Njemackoj, pa i u Bosni da to nema, pa ako si ikad ista kupio preko interneta imas debitnu i paypal :rol:

Vjerujem da ovdje debitnu nemaju samo starci od 75+ koji zive u domovima

Pa za sekundu online otvoris Revolut, odmah dobijes karticu, pin i IBAN i mozes kupovat a fizicka kartica ti stigne postom za par dana
Ti bi sa tim najbolje trebao biti upoznat. :yawn:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 18 gostiju.