Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Iz Cerne Gore.Los_Blanos2 je napisao/la:Bihacu, ali dase razum.nisam biscaninNail for Real je napisao/la:A gdje studiras?
![]()
Naile odakle si ti ono?
Hahaha hajde dobro,samo dobro uradi treba mi 5 vise nego ikad!Los_Blanos2 je napisao/la:Moze javi se na pp, naravno usluge se naplacujuneutralan__ je napisao/la:Mozel ikako jedan graficki rad??Los_Blanos2 je napisao/la:Ma jasta samo udri.
gradjevinu, ako treba sta crtati samo javito mi ide..
e baksuze jedanLBJ MVP je napisao/la:U građevina prejak fakultet ja bi to studiro da znam crtat![]()
Koje njesra mi se sad dogodi stanem na prekidač od produžnog i isključim komp![]()
![]()
Znači nisam jediniDAVID VILLA je napisao/la:e baksuze jedanLBJ MVP je napisao/la:U građevina prejak fakultet ja bi to studiro da znam crtat![]()
Koje njesra mi se sad dogodi stanem na prekidač od produžnog i isključim komp![]()
![]()
kod mene se pokvario produzni ih prije par mjeseci,sad kad ocu ugasit produzni nemere
a prije sam i ja znao stat na prekidac od produznog i sve iskljucim hahaha
I ja ga mrzim,slaba ponuda na kladionici.Goalgetter je napisao/la:'ebeni ponedjeljak![]()
![]()
Kako samo mrzim ovaj dan
Ali ga zato vole na "DM Satu" i "OBN-u"Samo F.K.S !! je napisao/la:Svi mrze krisa na novoj
BotoviBosco je napisao/la:Kakvih sve likova ima na forumu i 4+3 je više matematika za njih.
RealnoBosco je napisao/la:Baš.
http://zenica-online.com/2011/03/znas-da-si-zenicanin/
Nisam se dugo ismijao ko večeras kad sam vidio ovo.
Cuj 100 maraka ti dala za 2 dana4ever alone? je napisao/la:Dala mi stara juce stoju da kupim neke osnovne namirnice. Hrenovke, majoneza, litar mlijeka,... samo da imam za ova 2 dana sto cu biti sam u kuci. Ja kontam ostace mi bar dvadeset maruna plus lovu sto ce mi dati kad .!., dodje racun 104KM, jos morao izletiti svoje cetiri markice. Kakav je ovo vakat yebote, dvije kese a racun abnormalan?
Jutro i tebi brate.Faraon iz Visokog je napisao/la:Jutroo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.