Dajte covjeku priliku, ne 4-5 utakmica nego 10tak pa da podvucemo crtu i vidimo na cemu je tim.
Ne moze on sada kondiciju "nabijati" igracima koji se setaju po terenu kao penzioneri. Ne moze on nauciti Sikala i sl. kako se igra fudbal.
Potpuno se slazem promasaji od pojacanja mogli su iz Federalne igrace bolje dovestiDariovfc je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:19JimmyPage je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:46isto razmišljamo, samo je fazon da li će naići na razumjevanje upravesalmy je napisao/la: ↑09 sep 2024, 19:58Nakon što analizira igrački sastav koji je vrlo tanak, Irfan će sigurno tražiti dovođenje igrača, možda i iz Turske ili Njemačke kojima su uzori svjetski igrači, tako da dragi Rođeni "izašli smo na kraj tunela" i pred nama je aBd svijetlija budućnost ...Forzaaa.
Ako je imalo ozbiljan trener nebi pristao doc da mu ne garantuju barem 2 ili 3 pojacanja. Za pocetak zahvalit se Mehremicu, Jevtovicu i Mujanu a dovest novu trojicu
Pa stani malo jeli lik koji je napravio sve te pogresne poteze podnio ostavku, kome sada linč spremamo čisto da znam?MostarNeretva je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:10Nema jacek reality show-a od nas trenutno na Balkanu. Sami sebi pravimo krize a onda pod dramaticnim okolnostima se borimo da izadjemo is istih. Zaradimo teskom mukom neke evropkse pare pa onda to tako lako protracimo krzo placanje raznih propalih igracha.
Dovodimo open trenera za kojeg vecina nema tko je i sta je, sto je najgoere koji pojma nema o ovoj ligi i kako ce taj covjek spremati taktiku moze li mi neko reci.
Ja nas vidim u federalnoj vec.
cek' da prvo namjesti pravopis pa ce odgovoriti.ra1981 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:07Pa stani malo jeli lik koji je napravio sve te pogresne poteze podnio ostavku, kome sada linč spremamo čisto da znam?MostarNeretva je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:10Nema jacek reality show-a od nas trenutno na Balkanu. Sami sebi pravimo krize a onda pod dramaticnim okolnostima se borimo da izadjemo is istih. Zaradimo teskom mukom neke evropkse pare pa onda to tako lako protracimo krzo placanje raznih propalih igracha.
Dovodimo open trenera za kojeg vecina nema tko je i sta je, sto je najgoere koji pojma nema o ovoj ligi i kako ce taj covjek spremati taktiku moze li mi neko reci.
Tko pricha o ostavkama?ra1981 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:07Pa stani malo jeli lik koji je napravio sve te pogresne poteze podnio ostavku, kome sada linč spremamo čisto da znam?MostarNeretva je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:10Nema jacek reality show-a od nas trenutno na Balkanu. Sami sebi pravimo krize a onda pod dramaticnim okolnostima se borimo da izadjemo is istih. Zaradimo teskom mukom neke evropkse pare pa onda to tako lako protracimo krzo placanje raznih propalih igracha.
Izgleda da nisi svjestan kako se tesko vratiti iz federalne... uostalom, sta je tako nepopravljivo? Sezona je tek pocela, u manjku jesmo sa bodovima, ali imamo sansu sada popraviti saldo u tri utakmice sa relativno laksim protivnicima, ovaj trener se cini mnogo pozitivnije od Canadija, za kojeg smo svi bili uvjereni da nije taj, niti se pokazao kao pravi potez. Kevelj je otisao, na ovima sto su ostali je da pokazu da mogu i znaju, samo ako hoce. I da nauce nesto iz gresaka i ne ponavljaju ih. Nista jos nije kasno i nepopravljivo da ne moze biti bolje. Ali, mislim da za ovu godinu moramo mozda malo smanjiti ocekivanja, zadovoljan sa sigurnim mjestom u ligi a ako uspijemo kroz kup ili ligu izboriti evropu, super.MostarNeretva je napisao/la: ↑12 sep 2024, 15:22Tko pricha o ostavkama?ra1981 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:07Pa stani malo jeli lik koji je napravio sve te pogresne poteze podnio ostavku, kome sada linč spremamo čisto da znam?MostarNeretva je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:10Nema jacek reality show-a od nas trenutno na Balkanu. Sami sebi pravimo krize a onda pod dramaticnim okolnostima se borimo da izadjemo is istih. Zaradimo teskom mukom neke evropkse pare pa onda to tako lako protracimo krzo placanje raznih propalih igracha.
Cinjenica je da dovodimo trenera koji veze nema o nasoj ligi, kulturi, i koji prije ne poznaje ni jedno igracha iz ove lige. I on treba da izvlachi bodove sledecih tekmi, i da na svom technom jeziku ovakvo rastimovanom timu ulije samopouzdanje.
Kako ovo ispraviti pojma nemam al steta koju je Kevelj napravo cini mi se nepopravljiva bez federalke pa sve iz pocetka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.