RŠD Velež Mostar

Neutral
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2024, 03:54

Kakve li su sheme pa su doveli ovakvog trenera ostaje da se vidi. Znamo valjda svi mi, barem sto pratimo intenzivno ovo zlo od lige, ko je bio posljednji turski trener u nekom timu i kako je taj tim "neslavno" zavrsio :mrgreen:

Dajte covjeku priliku, ne 4-5 utakmica nego 10tak pa da podvucemo crtu i vidimo na cemu je tim.

Ne moze on sada kondiciju "nabijati" igracima koji se setaju po terenu kao penzioneri. Ne moze on nauciti Sikala i sl. kako se igra fudbal.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 10 sep 2024, 04:29

Dariovfc je napisao/la:
09 sep 2024, 21:19
JimmyPage je napisao/la:
09 sep 2024, 20:46
salmy je napisao/la:
09 sep 2024, 19:58
Nakon što analizira igrački sastav koji je vrlo tanak, Irfan će sigurno tražiti dovođenje igrača, možda i iz Turske ili Njemačke kojima su uzori svjetski igrači, tako da dragi Rođeni "izašli smo na kraj tunela" i pred nama je aBd svijetlija budućnost ...Forzaaa.
isto razmišljamo, samo je fazon da li će naići na razumjevanje uprave

Ako je imalo ozbiljan trener nebi pristao doc da mu ne garantuju barem 2 ili 3 pojacanja. Za pocetak zahvalit se Mehremicu, Jevtovicu i Mujanu a dovest novu trojicu
Potpuno se slazem promasaji od pojacanja mogli su iz Federalne igrace bolje dovesti

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 10 sep 2024, 08:49

Krenuli smo Čelikovim stopama.

Čestitam svima koji su učestvovali u ovome !

Sad nastavite da klimate glavom !!!!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 10 sep 2024, 09:19

Uh, dobro je, ovo nam je trebalo. Sad je sve ok.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 10 sep 2024, 16:10

Nema jacek reality show-a od nas trenutno na Balkanu. Sami sebi pravimo krize a onda pod dramaticnim okolnostima se borimo da izadjemo is istih. Zaradimo teskom mukom neke evropkse pare pa onda to tako lako protracimo krzo placanje raznih propalih igracha.

Dovodimo open trenera za kojeg vecina nema tko je i sta je, sto je najgoere koji pojma nema o ovoj ligi i kako ce taj covjek spremati taktiku moze li mi neko reci.

Ja nas vidim u federalnoj vec.

djemba
Kontakt:

Post Postao/la djemba » 12 sep 2024, 07:56

Ocekujte neocekivano.. Puno se toga zakurlalo ja mislim da ce biti selameta 🙏
Mostar u srcu, Velež do groba!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 sep 2024, 08:08

djemba je napisao/la:
12 sep 2024, 07:56
:thumbup: :ljepota:

Hoćemo li uskoro vidjeti leđa Denisu Zvoniću?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 12 sep 2024, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 12 sep 2024, 08:36

djemba je napisao/la:
EL Presidente Semso?

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 12 sep 2024, 09:37

Nije fino cucnut raju pa razgulit. Daj nam jos malo info

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 sep 2024, 10:03

Addo1922 je napisao/la:
12 sep 2024, 08:36
djemba je napisao/la:
EL Presidente Semso?
Semso ce biti dio novog UO ali zbog zdravlja, nece ovaj put biti predsjednik. Novi covjek ce tu funkciju preuzeti. :bih:

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 12 sep 2024, 10:22

AlemC85 je napisao/la:
12 sep 2024, 10:03
Addo1922 je napisao/la:
12 sep 2024, 08:36
djemba je napisao/la:
EL Presidente Semso?
Semso ce biti dio novog UO ali zbog zdravlja, nece ovaj put biti predsjednik. Novi covjek ce tu funkciju preuzeti. :bih:
Lijepe novosti za nas klub..

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 sep 2024, 11:07

MostarNeretva je napisao/la:
10 sep 2024, 16:10
Nema jacek reality show-a od nas trenutno na Balkanu. Sami sebi pravimo krize a onda pod dramaticnim okolnostima se borimo da izadjemo is istih. Zaradimo teskom mukom neke evropkse pare pa onda to tako lako protracimo krzo placanje raznih propalih igracha.

Dovodimo open trenera za kojeg vecina nema tko je i sta je, sto je najgoere koji pojma nema o ovoj ligi i kako ce taj covjek spremati taktiku moze li mi neko reci.

Pa stani malo jeli lik koji je napravio sve te pogresne poteze podnio ostavku, kome sada linč spremamo čisto da znam?

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 12 sep 2024, 11:41

ra1981 je napisao/la:
12 sep 2024, 11:07

Pa stani malo jeli lik koji je napravio sve te pogresne poteze podnio ostavku, kome sada linč spremamo čisto da znam?
cek' da prvo namjesti pravopis pa ce odgovoriti.

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 12 sep 2024, 14:20

Nista nismo culi na presu lik vazda te isto mlati da treba bit u fudbalu koncentrisat jok eto ma vidit cemo sve na terenu

Esatqfirula
Kontakt:

Post Postao/la Esatqfirula » 12 sep 2024, 14:23

Pa sta ce rec, dva dana je tu :D
Nagazit picke i spremit ih kondiciono, to je trebao reci.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 sep 2024, 14:29

A šta čovjek da kaže, ne zna još ni imena igračima.

Ono što raduje jeste da će izgleda pristup biti pravi, za razliku od Čanadijevog. Ako je istina da su pregovarali deset dana, to je recimo pomak u odnosu na ono što su se sa Čanadijem dogovarali 45 minuta. Isto tako, raduje što je doveo svoj stručni štab i što su ostali samo Merzić i Dizdarević. Koliko sam shvatio, fizička sprema je broj jedan i to je isto plus. Mislim da zna pos'o.

Mislim da će ovaj lik htjeti raditi i unaprjeđivati ekipu, i vjerujem da će i igrači kada vide da se trener trudi 100% davati malo više respekta i truda. Vidjećemo sve, ali neki prvi utisci su okej, izgleda privržen poslu i to je nekako najbitnije. Šta će mu Uprava dovoditi i hoće li tu opet biti pucanja zbog menadžera, to i nije njegov problem. Samo se nadam da neće biti beskičmenjak koji će klimati na svakakva pojačanja, nego da će insistirati na onom što mu treba i za isto odgovarati.

Nadam se i što skorijem otkazu Denisu Zvoniću, ipak je tu Čanadi upravu - nije za njega mjesto sportskog direktora niti bilo kakvog direktora, tu trebaš biti makar malo elokventan, a dotični to nije plus je još dovoljno glup da dovodi igrače na osnovu prijateljstva ili da sluša naredbe nekog ko se isto ne razumije. Eno OP pa nek' negdje tu dobije priliku i neka radi na sebi.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 sep 2024, 14:39

Dobar strucni stab dva pomocnika kondicioni i video analiticar. Ako u narednom periodu pripreme fizicki ekipu kako treba i sprovedu taj presing i ofanzivnu igru koju spominje bice dobro. Kaze Irfan ja sam 40 godina u Njemackoj i ako sam ista naucio to je disciplina. Pustiti covjeka da radi cim su toliko dugo pregovarali sigurno je u tancine dogovoreno sve i napravljen neki plan. Jedini relevantan pokazatelj njegovog kvaliteta ce biti teren. Ima sve uslove sretno mu

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 12 sep 2024, 15:22

ra1981 je napisao/la:

Tko pricha o ostavkama?

Cinjenica je da dovodimo trenera koji veze nema o nasoj ligi, kulturi, i koji prije ne poznaje ni jedno igracha iz ove lige. I on treba da izvlachi bodove sledecih tekmi, i da na svom technom jeziku ovakvo rastimovanom timu ulije samopouzdanje.

Kako ovo ispraviti pojma nemam al steta koju je Kevelj napravo cini mi se nepopravljiva bez federalke pa sve iz pocetka.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 12 sep 2024, 15:26

Slaze se sve lijepo.
Jos smo docekali i da Avdi ledja vidimo, napokon.
Samo naprijed dan po dan.

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 12 sep 2024, 15:47

12 sep 2024, 15:22
ra1981 je napisao/la:

Tko pricha o ostavkama?

Cinjenica je da dovodimo trenera koji veze nema o nasoj ligi, kulturi, i koji prije ne poznaje ni jedno igracha iz ove lige. I on treba da izvlachi bodove sledecih tekmi, i da na svom technom jeziku ovakvo rastimovanom timu ulije samopouzdanje.

Kako ovo ispraviti pojma nemam al steta koju je Kevelj napravo cini mi se nepopravljiva bez federalke pa sve iz pocetka.
Izgleda da nisi svjestan kako se tesko vratiti iz federalne... uostalom, sta je tako nepopravljivo? Sezona je tek pocela, u manjku jesmo sa bodovima, ali imamo sansu sada popraviti saldo u tri utakmice sa relativno laksim protivnicima, ovaj trener se cini mnogo pozitivnije od Canadija, za kojeg smo svi bili uvjereni da nije taj, niti se pokazao kao pravi potez. Kevelj je otisao, na ovima sto su ostali je da pokazu da mogu i znaju, samo ako hoce. I da nauce nesto iz gresaka i ne ponavljaju ih. Nista jos nije kasno i nepopravljivo da ne moze biti bolje. Ali, mislim da za ovu godinu moramo mozda malo smanjiti ocekivanja, zadovoljan sa sigurnim mjestom u ligi a ako uspijemo kroz kup ili ligu izboriti evropu, super.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.