E ta scena mi je u glavi bila dok sam pisao...mislim nije ko da imamo sad aman izbor, al iskreno puno se vise ocekivalo tako da ne vidim svrhu da ga se zove vise nek se probaju mladjiDamirT je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:06Kad se sjetim protiv Slovacke, izgubi lik loptu, ni da mrdne da je proba uzeti i primimo gol za 1-0invincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 15:24Uglavnom partije ispod svakog prosjeka...a u zadnje vrijeme i velika qrcobolja kad igra za repku. More situavija kad izgubi loptu i stane u fazonu "ma ko ga yebe"
Da se ne lazemo jedini razlog sto je pozivan je bilo ime kluba pored imena...posto sad nema ni toga ne vidim zaista nikakvu ni korist ni svrhu da ga se zove vise![]()
Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Rade Krunić
=\_1921_/=
Najgori igrac reprezentacije u historiji
Mislima je bio u Beogradu, selidba, pronalazak kuce, razumljivo zasto he podbacio.
-
- Kontakt:
uopste nije los bio ne znam sta ste vi gledali
Nemam pojma sta ti gledas druze. Nikad goreg igraca nismo imali pravi onaj alibi igrac koji dodaje prvom do sebe i sakriva se od lopte. Kad ima loptu kod sebe vjerovatnoca da ce je izgubit bar 80% ako je ne vrati stoperu ili beku. Da mi je znati po cemu si zakljucio da je najbolji ako ti post nije sarkastican

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad ga vidim ospem se.
+1ubipara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 22:54Nemam pojma sta ti gledas druze. Nikad goreg igraca nismo imali pravi onaj alibi igrac koji dodaje prvom do sebe i sakriva se od lopte. Kad ima loptu kod sebe vjerovatnoca da ce je izgubit bar 80% ako je ne vrati stoperu ili beku. Da mi je znati po cemu si zakljucio da je najbolji ako ti post nije sarkastican![]()
Ocajan uvijek bio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Nikad nije bio neki igrac..sad je kao sto rekoh neki dan dodao i domenziju teske qrcobolje...
Nevjerovatna zainteresovanost...na ne vidim nikakvu poentu da ga se zove
Nevjerovatna zainteresovanost...na ne vidim nikakvu poentu da ga se zove
=\_1921_/=
Za Tahirovica je izmislio fudbal i kad je usao odigrali smo par normalnih pasova kroz sredinuubipara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 22:54Nemam pojma sta ti gledas druze. Nikad goreg igraca nismo imali pravi onaj alibi igrac koji dodaje prvom do sebe i sakriva se od lopte. Kad ima loptu kod sebe vjerovatnoca da ce je izgubit bar 80% ako je ne vrati stoperu ili beku. Da mi je znati po cemu si zakljucio da je najbolji ako ti post nije sarkastican![]()
Pa Tahirovic nije imao uopste utakmica odigranih ove sezone, decko je jos uvijek mlad i moze napredovati, dok je ovaj vec mrtvac. Ponavljam nikad goreg igraca nismo imali u historiji reprezentacije a bilo je puno losih igraca sad zamisli kolka je on taraba.fanatik19 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:03Za Tahirovica je izmislio fudbal i kad je usao odigrali smo par normalnih pasova kroz sredinuubipara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 22:54Nemam pojma sta ti gledas druze. Nikad goreg igraca nismo imali pravi onaj alibi igrac koji dodaje prvom do sebe i sakriva se od lopte. Kad ima loptu kod sebe vjerovatnoca da ce je izgubit bar 80% ako je ne vrati stoperu ili beku. Da mi je znati po cemu si zakljucio da je najbolji ako ti post nije sarkastican![]()
Jesmo odigrali par normalnih pasova kroz sredinu gdje on nije ucestvovao u igri, tu se slazem sa tobom. Nikad vise ne treba da ga pozove
Dosta je onaj faul i presjecanje kontre pri rezultatu 3-2, Tahirovic bi ispao ko iz fiseka. Ti si mentalno poremecena osoba ako njega smatras najgorim igracem reprezentacije ikad. Tolikoubipara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:18Pa Tahirovic nije imao uopste utakmica odigranih ove sezone, decko je jos uvijek mlad i moze napredovati, dok je ovaj vec mrtvac. Ponavljam nikad goreg igraca nismo imali u historiji reprezentacije a bilo je puno losih igraca sad zamisli kolka je on taraba.fanatik19 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:03Za Tahirovica je izmislio fudbal i kad je usao odigrali smo par normalnih pasova kroz sredinuubipara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 22:54
Nemam pojma sta ti gledas druze. Nikad goreg igraca nismo imali pravi onaj alibi igrac koji dodaje prvom do sebe i sakriva se od lopte. Kad ima loptu kod sebe vjerovatnoca da ce je izgubit bar 80% ako je ne vrati stoperu ili beku. Da mi je znati po cemu si zakljucio da je najbolji ako ti post nije sarkastican![]()
Jesmo odigrali par normalnih pasova kroz sredinu gdje on nije ucestvovao u igri, tu se slazem sa tobom. Nikad vise ne treba da ga pozove
E kakav si ti bilmezfanatik19 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:23Dosta je onaj faul i presjecanje kontre pri rezultatu 3-2, Tahirovic bi ispao ko iz fiseka. Ti si mentalno poremecena osoba ako njega smatras najgorim igracem reprezentacije ikad. Tolikoubipara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:18Pa Tahirovic nije imao uopste utakmica odigranih ove sezone, decko je jos uvijek mlad i moze napredovati, dok je ovaj vec mrtvac. Ponavljam nikad goreg igraca nismo imali u historiji reprezentacije a bilo je puno losih igraca sad zamisli kolka je on taraba.
- alan_kardec
- Kontakt:
Koliko se pojedini likovi trude da Krunica predstave amaterom, čudo jedno
Lik koji iza sebe ima karijeru kakvu ima, 250+ utakmica u Seriji A, jedan od najstandardnijih u Milanu u ekipi koja je uzela prvenstvo, i u sljedećoj sezoni kad su igrali polufinale lš (bio starter u 9 od 12 utakmica te sezone u lš)... Za igrača sa takvim pedigreom se može reći svašta, prosjek, ovakav onakav... al ne možeš reći gluposti koje se ovdje pišu evo već nekoliko dana...
Inače, ovu priču za Radeta i Zvezdu sam čuo još prije 3 mjeseca, samo što ja nisam vjerovao u to. Dobar drug mi pričao, on ima nekih rodbinskih veza sa tim Krunićima, tamo nekad u maju su bili na nekom porodičnom okupljanju, i krenula priča o Radetu. Stari Krunić priča nije Radetu legao ni klub ni grad, do kraja ljeta mijenja klub najvjerovatnije. Kao on bi navodno najviše volio da se vrati u Italiju, al postoji i neka kombinacija za Zvezdu... Meni drug to priča, ja kažem nema ništa od toga, ogromna plata, obeštećenje, kad ono...
Ne znam šta bih rekao, doveden je da zamijeni Hwanga, al trebaće se baš potruditi da dođe na Hwangov nivo... Vidjećemo.

Lik koji iza sebe ima karijeru kakvu ima, 250+ utakmica u Seriji A, jedan od najstandardnijih u Milanu u ekipi koja je uzela prvenstvo, i u sljedećoj sezoni kad su igrali polufinale lš (bio starter u 9 od 12 utakmica te sezone u lš)... Za igrača sa takvim pedigreom se može reći svašta, prosjek, ovakav onakav... al ne možeš reći gluposti koje se ovdje pišu evo već nekoliko dana...
Inače, ovu priču za Radeta i Zvezdu sam čuo još prije 3 mjeseca, samo što ja nisam vjerovao u to. Dobar drug mi pričao, on ima nekih rodbinskih veza sa tim Krunićima, tamo nekad u maju su bili na nekom porodičnom okupljanju, i krenula priča o Radetu. Stari Krunić priča nije Radetu legao ni klub ni grad, do kraja ljeta mijenja klub najvjerovatnije. Kao on bi navodno najviše volio da se vrati u Italiju, al postoji i neka kombinacija za Zvezdu... Meni drug to priča, ja kažem nema ništa od toga, ogromna plata, obeštećenje, kad ono...
Ne znam šta bih rekao, doveden je da zamijeni Hwanga, al trebaće se baš potruditi da dođe na Hwangov nivo... Vidjećemo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pusti maloumnike druze, njima su mjera Elvis Saric, Hadziahmetovic, Cimirot i Gojak. Gadi mi se svaki Bosnjo koji udara po ovom covjeku samo zato jer je Srbinalan_kardec je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:40Koliko se pojedini likovi trude da Krunica predstave amaterom, čudo jedno![]()
![]()
-
- Kontakt:
On je sam sebe, nazalost, predstavio amaterom.alan_kardec je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:40Koliko se pojedini likovi trude da Krunica predstave amaterom, čudo jedno![]()
![]()
Meni izuzetno drag igrac, ali ovo sto on igra u zadnjih godinu dana je teski amaterizam.
Dovoljno je reci da mu je ove godine najbolje utakmica bila ona protiv Ukrajine u barazu, gdje je stvarno dao sve od sebe.
Ocekivao sam od njega bar jos 2 godine fudbala na nekom ozbiljnijem nivou, a on dosao u ligu gdje vec na pocetku sezone znas ko ce je osvojiti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa dobro sta je problem? Za reprezentaciju u vecini slucajeva igra kao amater. Sto se tice klupske karijere, jbg valja dogurati do Italije i Milana. Nije dosao tamo bezveze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Svaka njemu cast, takva karijera se ne moze napravit bez kvalitete...ubjedjen sam da ce zvezdi bit vise nego koristanalan_kardec je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:40Koliko se pojedini likovi trude da Krunica predstave amaterom, čudo jedno![]()
![]()
Mejdutim u reprezntaciji je vazda bio ispod prosjecan a pogtovo zadnjih godinu
=\_1921_/=
Užasan sinoć, jedno pet izgubljenih lopti bezpotrebno, najviše me nervira njegova nonšalancija i da se vidi da mu ne igra.
Za mene i on i Mujakić dok ne izađu iz kukuruz lige, kao i onaj mali iz TSC-a trebaju imat zatvorena vrata reprezentaciji. Prije dati mjesto nekom iz u-21.
Za mene i on i Mujakić dok ne izađu iz kukuruz lige, kao i onaj mali iz TSC-a trebaju imat zatvorena vrata reprezentaciji. Prije dati mjesto nekom iz u-21.
Mislim da je to to od Krunića što se tiče reprezentativne karijere. U okruženju u kakvom je sada, sigurno neće pronaći motiv, a ni formu za igre u reprezentaciji. Hvala na svemu, idemo probati neke nove momke.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, DzemoVoliMarmeladu, s4mke i 62 gosta.