Otice vico kad tad, e onda cete yebat jeza u ledja
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zato sto imamo 5 igraca koji su u klubu svega par dana, niti su fizicki spremni, niti uigrani. Pored njih, 5 igraca ima reprezentativne obaveze.
Jedini U21 igrac koji nam je dostupan je Vukovic, a on je tek izasao iz povrede.
Ako je strucni stab procijenio da je bolje da se odgodi, onda je bolje. Zasto bi nesto improvizovali i igrali u nevrijeme.
Odgadjaju se utakmice i u drugim ligama, ali se ne nadoknadjuju u reprezentativnoj pauzi, pa makar klub imao jednog reprezentativca. Ko pristane, njegova dobra volja. Ko nece, nemate mu sta prigovarati.
Da li X ekipa može u prvenstvu odgoditi utakmica koliko god želi ukoliko Y ekipa/ekipe pristanu tj. prihvate odgodu? Ili ima neko pravilo o maksimalno dozvoljenom broju odgođenih utakmica?
Koliko znam, 2 utakmice X ekipa može odgoditi bez pristanka Y ekipe ali, kol'ko mogu/smiju odgoditi uz pristanak?
Koliko znam, 2 utakmice X ekipa može odgoditi bez pristanka Y ekipe ali, kol'ko mogu/smiju odgoditi uz pristanak?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Iskren da ti budem, sarkastičan sam. Procjena stručnog štaba je naravno ponovo bila pogrešna, pa nije grijeh izgubiti utakmicu, a kad je Gradski u pitanju, odavno se neka ekipa nije naigrala na našem stadionu pa tako nebi ni Velež sa trenerom od juče... Kada (a to će biti ubrzo) budeš primoran da igraš sa drugim ili trećim timom, baš zbog tih odgađanja, onda će krenuti kukanje kako nemaju dovoljno igrača.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Mrznja ti izlazi na usi, vise se bavis Zeljom nego sa Zrinjskim, a pitarima ga glabas dramaticno. Takav ti karakter, sta li je vec u pitanju.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2024, 17:19znas koji nisu izgorili, koji su kritikovali los potez npr. kao sto je potpis i raskid igraca kroz mjesec dana, a koji su branili takve poteze, oni su izgoriliRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 sep 2024, 17:04Ako navijaci Veleza nisu "izgorili" nakon onoliko kokodakanja, kurcenja i hvalisanja onda nece niko![]()
Sta bude, bice. Samo ne treba bjezat' ko zadnji picic, Stefe mi![]()
I ti, pored toliko pracenja nase teme, isto radisVidi se da si kelner, al malo jaci ipak vozis jace auto malo (ako nisi neko novo uzeo, daj da vidimo)
Zivio pijaCaru, pamet u glavu i ne varaj naivne ljude duz magistrale
Ps. Pozdravi mi Stefu, top ste kombinacija
Zasto bi se bavio Zrinjskim covjek koji navija za Velez? Valjda bi se trebao baviti Velezom, ne?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Borac bi igrao bez U21 igraca jer su svi na reprezentativnom okupljanju. plus nedostaju Carolina, Vukcevic, Siskovski koji su u A selekcijama... i to bi bilo u redu da se tako odigra?!
- MocMahale444
Naravno, kad je mogao Velez mozete i vi 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa sta mislis sta ce se desiti kad ode, vratice se gdje je i prije bio i tek onda necete moci nista, ovako vam bar neke ustupke mora praviti poput poklonjenog kupa, a sve da bi ostao na funkciji.
Kad ode glavonja a otići će, jadni bojac će stopama alfa modričefeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2024, 17:09Kako ce im se ovo kurcenje vratit kroz neko vrijemee uuh![]()
Čuj Tunović da ide iz Želje.
Pa on im opstanak sredio i sad noga
Filozofija, empiristi.
Pa on im opstanak sredio i sad noga
Filozofija, empiristi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da ne palim džaba Arene, mogu li pretpostaviti da se pod Bijelim brijegom nije tražila karta više?
Siguran sam da mogu.
Siguran sam da mogu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
nastrojeni21
- Kontakt:
nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 20:36To objasnjava cinjenicu zasto je mizerna posjeta u u BL u ligi. Jel bar na tom kupu skupite vise od hiljadu ljudi kad je vec prioritet?
- tutankamon1905
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Najjači su ovi što misle da će Borac igrati drugu ligu kada ode Vico, a nisu ni svjesni da se samo priprema teren za dominaciju u narednom periodu, i da se više slučajno ne ponovi nešto tipa Žepče Limorad
To što priželjkujete nama, desilo se upravo vama, jer možete koliko hoćete ali ne možete dokle hoćete !
LETS GO FIGHTER
Tako je.bagniadiluca je napisao/la: ↑11 sep 2024, 20:41Najjači su ovi što misle da će Borac igrati drugu ligu kada ode Vico, a nisu ni svjesni da se samo priprema teren za dominaciju u narednom periodu, i da se više slučajno ne ponovi nešto tipa Žepče LimoradTo što priželjkujete nama, desilo se upravo vama, jer možete koliko hoćete ali ne možete dokle hoćete !
- FKSDoGroba
- Kontakt:
nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 20:36To objasnjava cinjenicu zasto je mizerna posjeta u u BL u ligi. Jel bar na tom kupu skupite vise od hiljadu ljudi kad je vec prioritet?
Cuj kup šuma republike srpske prioritet

Ko osvoji kup ulazi direktno u ljetnje igre šabačkog vašera

Šta sve ovdje necemo procitat

Ko osvoji kup ulazi direktno u ljetnje igre šabačkog vašera
Šta sve ovdje necemo procitat
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, Lik, nedimmmm1337, successminator i 50 gostiju.