Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

BHFreak
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la BHFreak » 11 sep 2024, 18:02

Horoz je napisao/la:
11 sep 2024, 17:35
hurem je napisao/la:
11 sep 2024, 17:29
Žalosno da je sve ovako završilo. Nevjerovatno koja bruka na relaciji otac-sin-snaha.

- Anel ČITA FORUM?!
Da li on, da li supruga...ali neko zasigurno cita.
Anele, nije država protiv tebe nego si ti neke stvari umislio.
99,99% nacije želi da igraš za reprezentativni dres.
Nekoliko desetaka forumasa koji blate sve sto stignu nisu "drzava". Veoma pogrešno ti je razmišljanje.
A ovo se dešava vec 5.put ako se ne varam...eskiviranje i to kod svakog selektora.

Nepobitna je činjenica da je Mirso više puta u zadnjih par godina osramotio sina svojim istupima na društvenim mrežama.
Doimao se kao psihopata a ne otac.
Na kraju ni Anel nije mogao ostati imun (čitaj Jusuf Nurkic).
Razlika je u tome sto Jusuf i dalje igra za svoju domovinu a Anel neće zbog nekih svojih hirova i par forumasa.

Žalosno.
Nadam se da ce se ova sapunica završiti čim prije.
Pa to je samo još jedan dokaz psihološkog stanja i okruženja u kom se nalazi.
Ako on i njegovi savjetnici nisu u stanju, ili ne žele, da naprave razliku između desetak trolova i botova koji ovdje ordiniraju, i na drugoj strani države, onda tu nema pomoći. To je veliki dio problema, a prije da je izgovor za druge motive.
Umanji na 99.98 ja i cijela moja porodica ne zeli da igra za reprezentativni dres :)
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 sep 2024, 18:04

Mensur Dogan je sinoc sve lijepo objasnio indirektnim opisivanjem Ahmedhodzica!

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 11 sep 2024, 18:06

Iako lično nisam učestvovao u tome (pljuvanju po Ahmethodžićevoj ženi i njenom porijeklu, tetovaži itd), ne mogu a da ne pomislim kako je i pisanje pojedinaca na ovom forumu kumovalo ovakvoj njegovoj odluci.

A i ovo što otac i sin napadaju jedan drugog i iznose privatne pojedinosti, kako ih nije stid i sramota?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 11 sep 2024, 18:13

h1a2s3o4 je napisao/la:
11 sep 2024, 17:57
SetoKaiba je napisao/la:
11 sep 2024, 17:50
h1a2s3o4 je napisao/la:
11 sep 2024, 17:46
Još jednom puna podrška našem najboljem štoperu!!!

Anele ništa nisi dužan ovoj državi niti društvu. Zašto bi on sebi dozvoljavao da ga se vrijedja?! Hajte molim vas...
Druže, ne seri. Anel je fudbaler i svi su oni izloženi kritikama i bog zna kakvim sve komentarima, ali samo njemu eto smeta i on neće da igra za reprezentaciju. Jedina je istina da je sa svakim selektorom imao problem i da se ponaša kao uvrijeđena mlada. Činjenica je da nam je možda i najbolji stoper, ali jeb.eš to kad se čovjeku ne igra.
OK je, mozda ja malo pretjerujem ali stvarno mislim da je ovo logican slijed dogadjaja. Pa ovdje se na forumu najvece gadosti pisale za njegovu ženu. To je ispod svakog ukusa i nivoa.
Ja mogu razumjeti da se nešto napiše u afektu kad je tekma i rade emocije ali čovjeku su vrijedjali suprugu iz čista mira. (seljadija)

Da li je on psihicki jak ili nije to nije pitanje. Pitanje je što bi on to sebi dozvoljavao kada mu ova država ništa nije dala niti je on šta toliko uradio da ga se na tom nivou vrijedja.

Podrška momku. Ne trebaš trpiti ništa što ne moraš. Zašto bi?
Jer, ponavljam, nije ni prvi ni zadnji kojeg se vrijeđa i kojem se o familiji piše. Džeko je godinama bio na tapetu. Kad si javna ličnost, trebaš naučiti oguglati na to i raditi ono što najbolje znaš, ne ponašati se kao tinejdžer u pubertetu.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 sep 2024, 18:14

ArtVandelay je napisao/la:
11 sep 2024, 18:06
Iako lično nisam učestvovao u tome (pljuvanju po Ahmethodžićevoj ženi i njenom porijeklu, tetovaži itd), ne mogu a da ne pomislim kako je i pisanje pojedinaca na ovom forumu kumovalo ovakvoj njegovoj odluci.

A i ovo što otac i sin napadaju jedan drugog i iznose privatne pojedinosti, kako ih nije stid i sramota?
Ja sam iskreno bio dugo suzdrzan a isad sam djelomicno mada sam nakon svega iznesenog prilicno ubjedjen da 90% problema s kojima se ovaj izuzetno talentovani fudbaler susrece dolaze upravo zbog nje. Radi toga sam je par puta uvrijedio, sto bi svak uradio na prvu cisto zbog njenog izgleda ali ja sam to vise uradio zbog frustracije da mi ostajemo bez najkvalitetnijeg stopera i generalno jednog od najskupljih nasih igraca na transfermarktu. To je udarac i za puno jace reprezentacije, a ne za nas ovakve kakvi smo trenutno

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 11 sep 2024, 18:17

Ovaj momak nije dobar u glavi jer nemoguce da je uvijek do selektora a on vazda ispravan.
Druze ako je tebi teret igrati za nacionalni tim onda cuvaj zenu i dijete a igrat ce ko to jedva ceka.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 sep 2024, 18:20

A bio sam stoper, direktno iz geta bez plejka...
I found freedom. Losing all hope was freedom.

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 11 sep 2024, 18:25

Svaka cast momcino, svakako od ove repke nema hajra !
Šteta što nisi izabrao "tri krune" više bi te poštovali nego što te krezubi Bosnjo poštuje!

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 11 sep 2024, 18:26

baboedindzeko09 je napisao/la:
11 sep 2024, 17:31
Fascinantno je šta sve neće sa ovog foruma krenuti, igrač yebenog EPL čita :tokralju:
Ovdje je i Karleuša pala a tek Anel :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 sep 2024, 18:28

Vidim premalo se spominje onaj dio iz Mirsinog video snimka razgovora s nekim iz repke, to da je pazi sad ovo svjesno SLAGAO ove nase, dal je Miske ili Spahic nije ni bitno, na nekom od prethodnih okupljanja da je u dogovoru s klubom odlucio da ne dodje na okupljanje, da bi nakon sto su nasi kontaktirali Sheffield ovi iz kluba sebe ogradili od te njegove izjave i rekli da mu tad nisu rekli da ne dodje u repku.

Meni su opet tu i nasi krivi, alo decko vas jasno laze i petlja i poslije toga se od njega trebalo zahtjevat da se izjasni po tom pitanju javno i da ga se ne zove vise nikako dok to ne uradi.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 sep 2024, 18:33

fanatik19 je napisao/la:
11 sep 2024, 18:14

Ja sam iskreno bio dugo suzdrzan a isad sam djelomicno mada sam nakon svega iznesenog prilicno ubjedjen da 90% problema s kojima se ovaj izuzetno talentovani fudbaler susrece dolaze upravo zbog nje. Radi toga sam je par puta uvrijedio, sto bi svak uradio na prvu cisto zbog njenog izgleda ali ja sam to vise uradio zbog frustracije da mi ostajemo bez najkvalitetnijeg stopera i generalno jednog od najskupljih nasih igraca na transfermarktu. To je udarac i za puno jace reprezentacije, a ne za nas ovakve kakvi smo trenutno
LJUDI DZEKI SMO PSOVALI SVI REDOM KAD JE AMRU DOVEO TE PISALI PROSLO POLA BEOGRADA KROZ NJU TE OVO TE ONO STA JE DZEKO TREBAO PRIJE 10 GODINA DA SE OPROSTI ZBOG VRIJEDJANJA ZENE???
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 11 sep 2024, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 11 sep 2024, 18:33

Momku je svakako bolje sto se oprostio. Nije rođen ovdje i nije navikao na ovoliki balinluk, ustasluk i cete u i oko saveza. Ipak je došao iz nekog drugog sistema u rastimani orkestar. Od prvog njegovog izostanka kao da se jedva čekalo nesto samo da se negativna atmosfera napravi.

Otac da mu je dobar u glavu ne bi javno iznosio prepiske sa sinom i prozivao ga. Mada jasno je svima sto ga proziva. Presusila pipa sa lovom. Valja opet baustelat.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 11 sep 2024, 18:34

QUARTERBACK je napisao/la:
11 sep 2024, 18:28
Vidim premalo se spominje to da je pazi sad ovo svjesno SLAGAO ove nase, dal je Miske ili Spahic nije ni bitno, na nekom od prethodnih okupljanja da je u dogovoru s klubom odlucio da ne dodje na okupljanje, da bi nakon sto su nasi kontaktirali Sheffield ovi iz kluba sebe ogradili od te njegove izjave i rekli da mu tad nisu rekli da ne dodje u repku.

Meni su opet tu i nasi krivi, alo decko vas jasno laze i petlja i poslije toga se od njega trebalo zahtjevat da se izjasni po tom pitanju javno i da ga se ne zove vise nikako dok to ne uradi.
Ma liku se ocito iz nekog razloga ne igra za repku. Pa vecina igraca trazi i zeli da igra iako im medicinski tim ne dopusta. Dedic je molio Savu da igra pod injekcijama. Da igrac govori kako je povrijedjen i ne moze, a da mu se nista ne moze pronaci je raritet. A eto vidimo i koliko je ozbiljna povreda bila time da se nada da ce moci igrati u petak. Tog izmisljanja i izvlacenja na klub se ni ne sjecam.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 sep 2024, 18:35

slika

Ne daj se Mirso, napravi nam novog reprezentativca ako Bog da :bih: :bih:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2024, 18:36

fanatik19 je napisao/la:
11 sep 2024, 18:14

Ja se slažem sa tobom ali i ona je upravo njegov izbor. Nije mu je opstina dodijelila . Sam je sebi ovo sve “začinio”. Zao je i meni i ja mu želim da izađe bolji, jaci i pametniji iz svega ovoga.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 11 sep 2024, 18:42

Belmin Habibović koji je uvijek na strani igrača je između crta rekao da je Anel izdao navijače.

"Ovo su ljudi, ovo je armija!

Interes domovine ispred ličnog interesa. Prepoznaju iskreni patriotizam, pročitaju lažni.

Žrtvu im glumiti ne možeš! Koga oni prekriže, znaj da ne postoji!

A kad se zvijezde na bosansko tlo spuste, neka izuju obuću, njime samo bosi hoditi mogu!"

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 11 sep 2024, 18:43

BHFreak je napisao/la:
11 sep 2024, 18:02

Umanji na 99.98 ja i cijela moja porodica ne zeli da igra za reprezentativni dres :)
Ne ghovorim o igranju, on sada i ne zaslužuje da igra, govorim o vrijeđanju žene, djece, roditelja.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Pereira
Kontakt:

Post Postao/la Pereira » 11 sep 2024, 19:14

Pereira je napisao/la:
16 sep 2023, 23:26
Apolon je napisao/la:
19 feb 2022, 19:37

Nadam se da mu je romkinja samo prolazna avantura, valjda joj ne napravi malo ciganče :yawn:
Nazalost desilo se to sto je Apolon davno predvidio, sa dolaskom cigancice u njegov zivot sve je krenulo k' zlu :yawn:
:yawn:
Stone hands👊

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 11 sep 2024, 19:19

Pereira je napisao/la:
11 sep 2024, 19:14
Pereira je napisao/la:
Apolon je napisao/la:
19 feb 2022, 19:37

Nadam se da mu je romkinja samo prolazna avantura, valjda joj ne napravi malo ciganče :yawn:
Nazalost desilo se to sto je Apolon davno predvidio, sa dolaskom cigancice u njegov zivot sve je krenulo k' zlu :yawn:
Ja se mogu kladit' u sta hoces da mali nije njegov. :urnebes:

Pereira
Kontakt:

Post Postao/la Pereira » 11 sep 2024, 19:32

exampLe. je napisao/la:
11 sep 2024, 19:19
Pereira je napisao/la:
11 sep 2024, 19:14
Pereira je napisao/la:

Ja se mogu kladit' u sta hoces da mali nije njegov. :urnebes:
Mnogo je kandidata u opticaju :yawn:
Stone hands👊

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.