Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
The saddest thing in life is wasted talent.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ova lista kandidata za GV u Zenici je tužna.
Kad samo pomislim da pojedini kandidati imaju šansu da budu izabrani i da se pitaju za nešto, shvatim koliko je sati.
Najgore je što može gore i od ovoga. Ide nevažeći listić životom.
Kad samo pomislim da pojedini kandidati imaju šansu da budu izabrani i da se pitaju za nešto, shvatim koliko je sati.
Najgore je što može gore i od ovoga. Ide nevažeći listić životom.
Nedostaje mi VIVA TV

tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:14Dobra je zarada ali se dio dobije u koverti.Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:56Plata je top sigurno, pozavidjeli bi i neki programeri..Radno vrijeme je krš, 12 h je tu hajd da kažem standard radnog dana..Neću reći da se radi svaki dan 12 h,ali mnogo dana se radi 12 i više sati..Koliko ja znam svaka subota je radna, a kad idu projekti i poneka nedelja..Top firma za pokupit iskustvo i nešto love i bježat odatle..ako ima(š) porodicu bježat od iste kao đavo od krsta, jer te slome..Recimo da se može mjesečno lagano izaći preko 3000 KM ali i sigurno preko 230 radnih sati..Zaniolo2 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 11:19Ne mogu da nađem pravu temu za ovo pitanje pa evo ovdje; zna li neko nešto više o poslodavcu Deling d.o.o. Tuzla?
Npr radno vrijeme, u kojem rasponu se plate kreću te atmosfera na poslu i slično? Riječ je o visoko kvalifikovanom radniku, dakle inženjeru mašinstva koji uskoro ima razgovor u firmi pa bi bilo kakva pomoć dobro došla.
Dugo se mora raditi da dobijes ugovor na neodredjeno.
Dosta se radi ali se zaradi vise nego u drugim firmama.
Eto to sam ja cuo.
Momci, puno vam hvala obojici.Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:41Dio koji se dobije u koverti je još uvijek standardan za sve osim državnih firmi i IT sektora..ima naravno firmi koje drže to sve po zakonu ali većinom su radnicima još uvijek uskraćena neka osnovna prava..
Mala anegdota iz prve ruke za Deling.Kolega koji je iz Delinga došao kod mene u firmu je išao sa vlasnikom u Njemačku na ugovaranje nekog posla i u povratku im kasnio avion, ispred firme po kola došli oko 2 sata ujutro, govori im gazda, momci nemojte raniti sutra samo opušteno, neću ni ja prije pola 8..
Koliko sam shvatio, ovom mom i jest cilj da skupi nekog iskustva, ostao bi tu 6-9 mjeseci i onda bi logično palio vani ili tražio bolju firmu. Uostalom, sve je to od osobe do osobe, možda mu se i svidi tu.
Ja sam čuo da su jaki skroz, al čim je to kod nas, znao sam da mora bit nekih kvaka.

Ko je uzeo debatu? Eno i tajlorica podrzala Kamalu, bice guravo.
Narandžasti nije znao šta ga je snašlo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Teško je reći ko ga je više istukao, Kamala ili moderatori. Lik nije u stanju reći jednu istinitu rečenicu u dva sata 

- Marsal
- Kontakt:
Je li stvarno pitaš ko je uzeo debatu?
Protiv narandžastog kloca bi i moj dido iz mezara uzeo debatu. Na tečnom ruskom kojeg je učio u školi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Koliko je nezaposlenih gradjana BIH strastveno pratilo americku debatu?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Šta kažu @Alem i ostali Trumpovci?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Moderator ga je unakazio zbog one glupe izjave "da nije znao da je crnkinja".

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Bmk isto kao i za debate naših političaraBIHpatriota je napisao/la: ↑11 sep 2024, 08:41Koliko je nezaposlenih gradjana BIH strastveno pratilo americku debatu?

Koševo Zapad
Ima li neko iskustvo rada u Bosnalijeku ( konkretno poslovi sa SSS, mozda skladistar). Idem na razgovor al mi unaprijed receno da ne trazim plati preko 1200.
Hvala
Hvala
- numanumaye22
- Kontakt:
Malo doktoru 3.500 KM
S obzirom kako obični građani od ovakvog zdravstva i zdravstvenih radnika nemaju ništa i ove sada plate su im previsoke

S obzirom kako obični građani od ovakvog zdravstva i zdravstvenih radnika nemaju ništa i ove sada plate su im previsoke
"Srednja stručna sprema u martu 2022. godine - plata je bila 1.026 KM, a danas je ta plata 1.322 KM. To je povećanje od 300 KM, odnosno 29 posto u nešto više od dvije godine. Radnici zdravstvenog usmjerenja sa VŠS su imali u martu 2022. godine platu 1.353 KM, a danas prosječno imaju 1.799 KM, što je povećanje za 32 posto. Doktori medicine i specijalisti su imali u martu 2.400 KM, a danas imaju 3.500 KM i povećanje u dvije godine je nešto više od 1.070 KM tj. 44 posto", objasnio je.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.