U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ne znam šta ste očekivali?
Sve ispod 3-0 je dobar rezultat za ovu slabašnu i neugranu ekipu, protiv Austrije koja se ravnopravno s Francuzima bori za prvo mjesto.
Malo realnosti nije na odmet. U prvih 11 smo imali tri amatera i još 3-4, koji imaju skromnu minutažu u lijevim klubovima.
Druga je priča što se teško može objasniti prisustvo dva golmana koji uopšte ne igraju, a nemaju prvo nastupa u slijedećem ciklusu.? Slično i sa Mehmedovićem u početnoj postavi?
Sve ispod 3-0 je dobar rezultat za ovu slabašnu i neugranu ekipu, protiv Austrije koja se ravnopravno s Francuzima bori za prvo mjesto.
Malo realnosti nije na odmet. U prvih 11 smo imali tri amatera i još 3-4, koji imaju skromnu minutažu u lijevim klubovima.
Druga je priča što se teško može objasniti prisustvo dva golmana koji uopšte ne igraju, a nemaju prvo nastupa u slijedećem ciklusu.? Slično i sa Mehmedovićem u početnoj postavi?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Vinko Marinović zadovoljan izdanjem mlade selekcije: "Tim je u procesu stvaranja"
Ovi momci su pokušali odraditi ono što smo tražili. Dosta mladih igrača je nastupilo, to nam je bio i cilj. Pripremamo ih za naredni kvalifikacioni ciklus", rekao je Marinović i dodaje:
"Mogu biti zadovoljan kako rade ovi momci. Prvi nam je cilj stvoriti igrače i gledati prema narednom kvalifikacionom ciklusu."
"Ovi igrači imaju pravo nastupa u narednom kvalifikacionom ciklusu. Cilj nam je da se što više pripremimo za naredne akcije. Zadovoljan sam odnosom, momci su trudili da odrade što smo tražili od njih. Malo je bilo vremena bilo za pripremu."

Ovi momci su pokušali odraditi ono što smo tražili. Dosta mladih igrača je nastupilo, to nam je bio i cilj. Pripremamo ih za naredni kvalifikacioni ciklus", rekao je Marinović i dodaje:
"Mogu biti zadovoljan kako rade ovi momci. Prvi nam je cilj stvoriti igrače i gledati prema narednom kvalifikacionom ciklusu."
"Ovi igrači imaju pravo nastupa u narednom kvalifikacionom ciklusu. Cilj nam je da se što više pripremimo za naredne akcije. Zadovoljan sam odnosom, momci su trudili da odrade što smo tražili od njih. Malo je bilo vremena bilo za pripremu."

Katastrofa.
Nodi bruda bi ove neke u prvu postavu A selekcija metno, ljudi nisu konkurentni ni protiv svoje kategorije 

Ako bi se ovoj U21 ekipi dodali Hamzić, Malić, Ugwu i Beganović, to bi već moglo ličiti na nešto u slijedećem ciklusu.
Mislim da bi sa trojicom trebalo ići lakše ako bi se naši potrudili, za Hamzića kažu da je problematično, ali i on navodno želi igrati za naše seniore.
Mislim da bi sa trojicom trebalo ići lakše ako bi se naši potrudili, za Hamzića kažu da je problematično, ali i on navodno želi igrati za naše seniore.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ugwu i Bieretha ne interesuje Bosna, zene u njihovom kucama peru i ciste, misljenje oceva je presedan.
Karijera odlucuje a ne otac ili mater. Pogotovo u miješanom braku di djeca nemaju spoja s BiH
Na kraju ce Slovenija ciji je tim po kvalitetu igraca tu negdje sa nasim iz septembarskog okupljanja prosle godine otic na prvenstvo. Najbolji njihov igrac za ove kvalifikacije u posljednjih godinu dana odigrao 10 utakmica na klupskom nivou uglavnom kao rezerva(Cipot, 5 golova). Evo mene zanima sta konkretno mislite o ovome, znaci covjek koji maltene igra fudbal od okupljanja do okupljanja odvede ljude na prvenstvo? Sta bi mi rekli da ga se zove kod nas na ovakvu minutazu ? Sta to Slovenci rade od nas da sa priblizno kvalitetnim igracima izgledaju 5 puta ozbiljnije. Ne racunam ovo okupljanje, imali smo prve 4 tekme manje vise sve na okupu pa smo 3 izgubili
-
- Kontakt:
Ne znam jel spominjano ovdje
Neki Damir Zukić(20) iz slovenskog Primorja prešao za 600k u U23 ekipu Milana
Po TM-u ima i naš pasoš,a nema jos nijedan nastup za Slovence,mozda neko zna vise o momku
Neki Damir Zukić(20) iz slovenskog Primorja prešao za 600k u U23 ekipu Milana
Po TM-u ima i naš pasoš,a nema jos nijedan nastup za Slovence,mozda neko zna vise o momku

Sta ovo pisu za Madzida Sosica ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ostavio Kahvica na klupi igra Marcetic Bistric 

5+ u najavi..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima li prenosa?
- katalinski
- Kontakt:
Izmiksao je tim , dace priliku ocito većini u ove 3 utakmice , pokusava >marinkovic tim za naredni ciklus stvoriti, tako da bi moglo biti ovdje katastrofe.
Tim Francuske iz prve utakmice isto je bio sa zvucnijim imenima , ali jedna njihova jako losa utakmica .
Ako izdrzimo prvo, mozda uz izmjene i igrace sa klupe i naprvaimo neko iznenađenje, eventualno Kahvic kao džoker da zabije
prenos arena premium
Ajvatar
-
- Kontakt:
Celik definicija parmaka
-
- Kontakt:
Link?
Dobro kontre igraju, moglo bi biti nesto
Ipak ne treba ni hejtati igraju protiv prvotimaca Stuttgarta, Leipziga, Seville..
Na klupi im igraci Bayerna, Chelsea..
Dobro brani ovaj Damjanovic koliko su ga hejtali kontao sam rupa teska
Ipak ne treba ni hejtati igraju protiv prvotimaca Stuttgarta, Leipziga, Seville..
Na klupi im igraci Bayerna, Chelsea..
Dobro brani ovaj Damjanovic koliko su ga hejtali kontao sam rupa teska
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 sep 2024, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Normus90, Tihi i 33 gosta.