FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Red je do Triglava se otegao od investitora i potencijalnih predsjednika upravnog odbora.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
- Sjenjak1919
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma prvo sam bio Nino, pa Šećer, pa Aco, pa student medicine, sad sam član RA... Nema šta ja nisam bio. I to je dovoljan dokaz koliko su ljudi ovdje promjenljivog mišljenja, koliko su zatupljeni i koliko puta su sami pogriješili. A sami sebe demantuju.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:41Simone nije valjda da si clan Crvene Armije iz Mostara?![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Cuj sami sebe demantuju 
Hajde makar nismo slagali da si zutokljunac procelavi i da te ljudi po selima ganjaju da te poderu usljed duple dnevnice i "kvalitetnig sudjenja".
A doci ce na red i ljubav prema Velezu, polahko. Nikad Beduin nije slagao pa ni o ovome. Samo pizdica pokusava na foru nesto eskivirati, kao neko sad rekao da je clan RA, jos jedna u nizu sudackih pogresnih procjena. Dobices crveni karton botino.
Hajde makar nismo slagali da si zutokljunac procelavi i da te ljudi po selima ganjaju da te poderu usljed duple dnevnice i "kvalitetnig sudjenja".
A doci ce na red i ljubav prema Velezu, polahko. Nikad Beduin nije slagao pa ni o ovome. Samo pizdica pokusava na foru nesto eskivirati, kao neko sad rekao da je clan RA, jos jedna u nizu sudackih pogresnih procjena. Dobices crveni karton botino.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pa demantujete, ne mogu biti 6 osoba jedna za drugom.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:52Cuj sami sebe demantuju
Eto strah me pred tobom priznat da navijam za Velež

Jeste evo, navijam za Velež, i šta ćeš sad? Doći ću u dresu Veleža na utakmicu. Vaš poraz je što Veležovci imaju pristup vašem klubu, a vi veliki navijači nemate, ne moj.
Eto riješio si im enigmu kako i zašto mi je neki dan izletjelo "vaš klub", "vi", ili šta sam već napisao. Zahvalite se vrhovnom vođi Beduinu

Čudno jelde kako sa svakom upravom nađem zajedničku viziju?
Eto, da se ne natežemo više. Ako imaš još šta, reci ljudima da znaju.
Nije istina, do Dzafer mahale se uhvatio red. Evo svadjaju je se ko ce biti predsjednik i donijeti vise para na noge Seceru i njegovim poltronima da budemo rahat. Kazu nije bitno koliko para samo da ostanu ovi u skupstini.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
U pravu si za to da smo svakome dopustili pristup klubu, zato takvi mi se kur.ca napuse. Eto, sta ces ti sad? Uslikat mi MUP-a i postati ovdje?simonknows je napisao/la: ↑10 sep 2024, 15:06Pa demantujete, ne mogu biti 6 osoba jedna za drugom.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:52Cuj sami sebe demantuju
Hajde makar nismo slagali da te ljudi po selima ganjaju da te poderu usljed duple dnevnice i "kvalitetnig sudjenja".
A doci ce na red i ljubav prema Velezu, polahko. Nikad Beduin nije slagao pa ni o ovome. Samo pokusava na foru nesto eskivirati, kao neko sad rekao da je clan RA, jos jedna u nizu sudackih pogresnih procjena. Dobices crveni karton botino.
Eto strah me pred tobom priznat da navijam za Velež![]()
Jeste evo, navijam za Velež, i šta ćeš sad? Doći ću u dresu Veleža na utakmicu. Vaš poraz je što Veležovci imaju pristup vašem klubu, a vi veliki navijači nemate, ne moj.
Eto riješio si im enigmu kako i zašto mi je neki dan izletjelo "vaš klub", "vi", ili šta sam već napisao. Zahvalite se vrhovnom vođi Beduinu![]()
Čudno jelde kako sa svakom upravom nađem zajedničku viziju?I šta ćemo sad? Evo imam korist, provalili ste me, i šta?
Pa ti se slihtas od Secera na ovamo ljudima u klubu zarad botovanja i bojednih dnevnica koje ja iserem na dnevnoj dozi, eto kolike su i kako jeftin si, propali sudija.
Cuj "eto sta cete sad". Navijaci i publika su rekli svoje, eto sta je, smislit vas ne mogu i ni vi njih gdje sve stoji crno na bijelo, od blokiranja postova na sluzbenoj stranici (halo bolan, verifikovana sluzbena stranica gdje si i ti imao prste sa imenjakom svojim), pa do javnog etiketiranja kako gledaju da ulate besplatno preko toga kako vise publike bude na strani i slicno. A kao htjeli bi podrsku navijaca, da dolaskom placaju vas i vas rad.
Hajde sto mislite da smo naivni, ali ispadate glupi. A na kraju kao i svi pizduni ranije dizete sidro (a opet ne dizete) kad ste uradili toliko toga pogresnoga.
Lazes. Sve lazes.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 15:34U pravu si za to da smo svakome dopustili pristup klubu, zato takvi mi se kur.ca napuse. Eto, sta ces ti sad? Uslikat mi MUP-a i postati ovdje?simonknows je napisao/la: ↑10 sep 2024, 15:06Pa demantujete, ne mogu biti 6 osoba jedna za drugom.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:52Cuj sami sebe demantuju
Hajde makar nismo slagali da te ljudi po selima ganjaju da te poderu usljed duple dnevnice i "kvalitetnig sudjenja".
A doci ce na red i ljubav prema Velezu, polahko. Nikad Beduin nije slagao pa ni o ovome. Samo pokusava na foru nesto eskivirati, kao neko sad rekao da je clan RA, jos jedna u nizu sudackih pogresnih procjena. Dobices crveni karton botino.
Eto riješio si im enigmu kako i zašto mi je neki dan izletjelo "vaš klub", "vi", ili šta sam već napisao. Zahvalite se vrhovnom vođi Beduinu![]()
Čudno jelde kako sa svakom upravom nađem zajedničku viziju?I šta ćemo sad? Evo imam korist, provalili ste me, i šta?
Pa ti se slihtas od Secera na ovamo ljudima u klubu zarad botovanja i bojednih dnevnica koje ja iserem na dnevnoj dozi, eto kolike su i kako jeftin si, propali sudija.
Cuj "eto sta cete sad". Navijaci i publika su rekli svoje, eto sta je, smislit vas ne mogu i ni vi njih gdje sve stoji crno na bijelo, od blokiranja postova na sluzbenoj stranici (halo bolan, verifikovana sluzbena stranica gdje si i ti imao prste sa imenjakom svojim), pa do javnog etiketiranja kako gledaju da ulate besplatno preko toga kako vise publike bude na strani i slicno. A kao htjeli bi podrsku navijaca, da dolaskom placaju vas i vas rad.
Hajde sto mislite da smo naivni, ali ispadate glupi. A na kraju kao i svi pizduni ranije dizete sidro (a opet ne dizete) kad ste uradili toliko toga pogresnoga.
Lazes. Sve lazes.

-
- Kontakt:
Najgore mi je kad šalteruša priča o parama i prihodima
Da nema država na istoku i tužbi umrli bi od gladi sposobnjaci, ali nejse, ko ima potrebu da ističe koliko ima, ili ga pucaju kompleksi iz najvjerovatnije djetinjstva ili nema baš koliko priča.
Hvala Mupu TK što radi svoj posao sa hemičarima. Dodao bih samo da trebaju malo i nelegalne radnje na tribini provjeriti, ali otom potom.
Navijači su pokazali svoju snagu da izguraju svoje stavove.

Hvala Mupu TK što radi svoj posao sa hemičarima. Dodao bih samo da trebaju malo i nelegalne radnje na tribini provjeriti, ali otom potom.
Navijači su pokazali svoju snagu da izguraju svoje stavove.
- Beduin
- Kontakt:
Propali sudija prica o karijeri i pravljenju para. Ali glupson ne razumije da je posao posao, sve se svodi oko toga koliko na kraju zaradis i napredujes.
Drugo, botino pogledaj ko je pricao o neostvarenosti nas forumasa, na sta ne mozes ostati imun kad te sendvicar proziva. Niko ti nije kriv sto qurcu ne vrijedis pa moras suditi po zadatku da zaradis za sudzuke uz sendvic jer ti sefovi u klubu ne mogu jos i platu davati pored dogovorenih dnevnica u sabanligama.
Al kako je izofira za ljubav prema Velezu, iskreno se nadam da cu doci ponovo do dokaza (a znas o cemu pricam jer tad nisam razmisljao da ce mi trebati).
Samo trebas se odluciti jel imas ista direktno sa Upravom i klubom (kako si neki dan, a i ranije pisao i tvrdio) ili si direktno trebao posredovati kod dovodjenja igraca. Gluplji si nego se predstavljas.
Drugo, botino pogledaj ko je pricao o neostvarenosti nas forumasa, na sta ne mozes ostati imun kad te sendvicar proziva. Niko ti nije kriv sto qurcu ne vrijedis pa moras suditi po zadatku da zaradis za sudzuke uz sendvic jer ti sefovi u klubu ne mogu jos i platu davati pored dogovorenih dnevnica u sabanligama.
Al kako je izofira za ljubav prema Velezu, iskreno se nadam da cu doci ponovo do dokaza (a znas o cemu pricam jer tad nisam razmisljao da ce mi trebati).
Samo trebas se odluciti jel imas ista direktno sa Upravom i klubom (kako si neki dan, a i ranije pisao i tvrdio) ili si direktno trebao posredovati kod dovodjenja igraca. Gluplji si nego se predstavljas.
075 ❤
075 ❤
Zato sto mi nismo potrci, poltroni, uvlakaci. Ja ga mogu imat kad god pozelim, a da i ne pitam samo mi se jave i kazu sta se desava. Nikad nemoj zaboravit da sam ja tu od 2003, a ti od 19te. Kao i sto dosta stvari o proslosti iznosis ovdje koje sam ti ja pricao uz kratku s mlijekom.simonknows je napisao/la: ↑10 sep 2024, 15:06Pa demantujete, ne mogu biti 6 osoba jedna za drugom.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:52Cuj sami sebe demantuju

Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Koliko uticaja imamo kao navijaci, simpatizeri, gradjani ovog grada moze se vidjeti i ovdje gdje se lik bukvalno sprda kako sa nama tako i sa klubom.
Koga je trebalo otjerali su, koga je trebalo kupili su, klub privatizovali bilo da su u "upravi"ili skupstini i rade sta hoce. Druge prozivaju da hoce apsolutnu kontrolu u skupstini, a uradili isto ej
Kako god,docice dan kada ovakvi nece moci ni 100 metara prici Tusnju. Vjerujem u karmu i igru sudbine a ona je nekada zaista brutalna
Koga je trebalo otjerali su, koga je trebalo kupili su, klub privatizovali bilo da su u "upravi"ili skupstini i rade sta hoce. Druge prozivaju da hoce apsolutnu kontrolu u skupstini, a uradili isto ej

Kako god,docice dan kada ovakvi nece moci ni 100 metara prici Tusnju. Vjerujem u karmu i igru sudbine a ona je nekada zaista brutalna

- Beduin
- Kontakt:
Ne zezaj se, udarit ce te fotkom MUP-a.FKBilder je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:39Koliko uticaja imamo kao navijaci, simpatizeri, gradjani ovog grada moze se vidjeti i ovdje gdje se lik bukvalno sprda kako sa nama tako i sa klubom.
Koga je trebalo otjerali su, koga je trebalo kupili su, klub privatizovali bilo da su u "upravi"ili skupstini i rade sta hoce. Druge prozivaju da hoce apsolutnu kontrolu u skupstini, a uradili isto ej![]()
Kako god,docice dan kada ovakvi nece moci ni 100 metara prici Tusnju. Vjerujem u karmu i igru sudbine a ona je nekada zaista brutalna![]()
075 ❤
075 ❤
FKBilder je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:39Koliko uticaja imamo kao navijaci, simpatizeri, gradjani ovog grada moze se vidjeti i ovdje gdje se lik bukvalno sprda kako sa nama tako i sa klubom.
Koga je trebalo otjerali su, koga je trebalo kupili su, klub privatizovali bilo da su u "upravi"ili skupstini i rade sta hoce. Druge prozivaju da hoce apsolutnu kontrolu u skupstini, a uradili isto ej![]()
Kako god,docice dan kada ovakvi nece moci ni 100 metara prici Tusnju. Vjerujem u karmu i igru sudbine a ona je nekada zaista brutalna![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Steta sto nisam jedno 20 god mladji pa da mu na one podmukle prijetnje tipa "dodjite izbacite "stisnite muda i slicno odgovorim kako Bog zapovijeda sto bi rekliBeduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:03Ne zezaj se, udarit ce te fotkom MUP-a.FKBilder je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:39Koliko uticaja imamo kao navijaci, simpatizeri, gradjani ovog grada moze se vidjeti i ovdje gdje se lik bukvalno sprda kako sa nama tako i sa klubom.
![]()

Ljudi moji sta se sve proslo sa ovom Slobodom, sprecavalo se gasenje kluba neke fuzije ljudi kuci dolazili da "prijete "i ono misli nekoga zaplasiti. Pa klempo jedan klempavi. Proce i njihovo usta ih yebem svanuce i nama jednom pa makar kada budemo sa stapom i u penziji moj Beduin

- Beduin
- Kontakt:
Talasa djecko previse. Mada mi se nesto sad primirio odjednom, nestala ona samouvjerenost.FKBilder je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:35Steta sto nisam jedno 20 god mladji pa da mu na one podmukle prijetnje tipa "dodjite izbacite "stisnite muda i slicno odgovorim kako Bog zapovijeda sto bi rekliBeduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:03Ne zezaj se, udarit ce te fotkom MUP-a.FKBilder je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:39Koliko uticaja imamo kao navijaci, simpatizeri, gradjani ovog grada moze se vidjeti i ovdje gdje se lik bukvalno sprda kako sa nama tako i sa klubom.
![]()
![]()
Ljudi moji sta se sve proslo sa ovom Slobodom, sprecavalo se gasenje kluba neke fuzije ljudi kuci dolazili da "prijete "i ono misli nekoga zaplasiti. Pa klempo jedan klempavi. Proce i njihovo usta ih yebem svanuce i nama jednom pa makar kada budemo sa stapom i u penziji moj Beduin![]()
A vokri mu sto se sad zna i da gotivi Velez.
Nego, brine me forma sto proslo kolo nisko gola postigli u ss.ba ligi, ishandrile nas reprezentacije kvalitetno.

075 ❤
075 ❤
Pa kako ces pogodit imas Grcku 2-0 oni 3-0 imas Italiju 0-2 oni prime frlju i et, a Spanija sa igracem manje za 3 min 2 golaBeduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:45Talasa djecko previse. Mada mi se nesto sad primirio odjednom, nestala ona samouvjerenost.FKBilder je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:35Steta sto nisam jedno 20 god mladji pa da mu na one podmukle prijetnje tipa "dodjite izbacite "stisnite muda i slicno odgovorim kako Bog zapovijeda sto bi rekli![]()
Ljudi moji sta se sve proslo sa ovom Slobodom, sprecavalo se gasenje kluba neke fuzije ljudi kuci dolazili da "prijete "i ono misli nekoga zaplasiti. Pa klempo jedan klempavi. Proce i njihovo usta ih yebem svanuce i nama jednom pa makar kada budemo sa stapom i u penziji moj Beduin![]()
A vokri mu sto se sad zna i da gotivi Velez.
Nego, brine me forma sto proslo kolo nisko gola postigli u ss.ba ligi, ishandrile nas reprezentacije kvalitetno.![]()

Bice bolje tek je pocelo

2 kola remi i poraz nije strasno ali ono 3-3 je bilo antologijski

-
- Kontakt:
Sljedeći vikend na Tušnju gostuje najveći BH klub. Dođite da pozdravite Velikana.
Da odgovorim Titi našem, imao sam par drugova, fudbalera, koji su željeli doći u Slobodu i to je to o "posredovanju kod dolaska igrača". A ono da "nemam veze sa upravom" je istina i stojim iza toga. Ne mogu uticati na važne odluke koje prave, kao ni bilo ko od vas. Bile one pozitivne ili negativne, ja sam tu samo jer mislim da rade i dosta dobrih stvari po klub i sviđa mi se njihova ideja samog kluba, tako da sam i malo više upućen od ostalih jer sam tu "uz njih" i to je sve. A da sam ja neko ko snosi odgovornost za odluke uprave, član ili nešto slično, nikad nisam tvrdio niti je to istina.

Da odgovorim Titi našem, imao sam par drugova, fudbalera, koji su željeli doći u Slobodu i to je to o "posredovanju kod dolaska igrača". A ono da "nemam veze sa upravom" je istina i stojim iza toga. Ne mogu uticati na važne odluke koje prave, kao ni bilo ko od vas. Bile one pozitivne ili negativne, ja sam tu samo jer mislim da rade i dosta dobrih stvari po klub i sviđa mi se njihova ideja samog kluba, tako da sam i malo više upućen od ostalih jer sam tu "uz njih" i to je sve. A da sam ja neko ko snosi odgovornost za odluke uprave, član ili nešto slično, nikad nisam tvrdio niti je to istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.