Veleža*

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na hajr,jeli sa ex-yu prostora?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:19Iskusan golman jakog cv-a bi trebao doći ako se šta ne izjalovi.
Ne vjeruj svemu što se napiše.visokohz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:19Na hajr,jeli sa ex-yu prostora?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:19Iskusan golman jakog cv-a bi trebao doći ako se šta ne izjalovi.
Pitar6785 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:05
Takodje kad ova pe der cina uzgubi izbore prvi dan kad dodje novi otic mu u office pobacat sve papire i onako su samo pro forme i donijet mu na hastal tu urbanisticku sto imamo i finomu podvuc 30 dana da su se rodili svi papiri za gradnju a za 45 dana da su se rodili bageri suprotno PROTESTI BLOKIRANJE KOMPLETNOG GRADA
Kojeg golmana
“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”
Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”
Pa za golmana to su najbolje godine. Samo mi nema smisla onda dovođenje Rockova, Evropu i par kola mogao je Rogić izgurati ako se znalo da će se tražiti golman onda...Hz1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:46Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”![]()
Pa da se pitalo Zekica, njega sigurno ne bi dovodili.ajdohordas je napisao/la: ↑10 sep 2024, 00:05Pa za golmana to su najbolje godine. Samo mi nema smisla onda dovođenje Rockova, Evropu i par kola mogao je Rogić izgurati ako se znalo da će se tražiti golman onda...Hz1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:46Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41
“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”![]()
Naravno da bi trebali pogurati i bivši igrači, biznismeni koji vole klub, pa i sami vlasnici. Ali ja mislim da ovdje nije problem u novcu nego u tom što nema volje da se to uradi. I neko počne pričati o nekim modernim arenama koje mogu primiti 20k a realnost je da možemo sanjati i jednu natkrivenu tribinu.MortemHz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 18:26Nemoj zaboraviti koliko istok prima i da su cijene materijala porasle. Skupili bi mnogo ali ne bi mogli sve sami, nema sanse.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:23Navijači su krivi što najveći bh. klub nema krov ni na jednoj tribini u 2024. Svašta.Pa ubijeđen sam da bi navijači skupili pare za pola godine da se napravi krov bar na istoku. Mjesto toga ja moram dolaziti na utakmicu i uvijek strepiti kakvo će vrijeme biti..
Sve tacno, i treba se pomirit s tim da novi stadion necsmo docekat nikad. Eventualno ako se nekad drzava/grad sazale pa nam malo renoviraju Kosevo, al i to ce prije ulagat pare za sredjivanje do CAT4 nego natkrivat tribine i sminkat stolice.Maroon1946 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 09:40- Koševo nije u našem vlasništvu, nećemo da ulažemo.
- Preskupo košta pravljenje novog stadiona.
- Nećemo stadion u općini Novi Grad ili Ilidža (jedino se tu i može napraviti).
I u tom ce proci moj zivot, zivot mog djeteta itd itd.
Umjesto da se jednostavno prestane sa natezanjem i pokrije istok sto i je najmanje i najbezbolnije sto se moze uraditi ovdje. I onda cudenje sto nece ljudi da dodju, pa druze i manji klubovi poput Celika i Ž imaju natkrivine tribine. Ko ce dovest dijete na prolom oblaka i ugroziti zdravlje istog (pa na kraju i samog sebe)? Daj ba.. mene grije ljubav prema klubu nek padaju cuskije.
Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Bordo10, Confiance, dark44, DinGospo21, Direktorcic, fera, hazarder, Kaunas, Krompirusa, lumani, makron, MaroonBjelave, muhamedhulk, napoleon72, Oerde, pierce, Proximic, r3m1, ShofaII, SHZ82, spezial, Stole, tajsamja, THEC, Vanja8, Venom, Vrhbosnian, zagorski i 222 gosta.