NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 sep 2024, 09:26

Ramsi bez Donalda u odbrani tanko djeluju, teško je njega nadomjestiti, a u napadu nema run igre ni za živu glavu, sve je na passu i Kuppu većinom, u rz isto imaju problema. Kod Lionsa mali Williams eksplodirao sinoć :clap:

Baker 146 rating, lik skoro da nije mašio čitavu tekmu plus 4 td-a :mrgreen: :bow:

Kolo puno debija na qb poziciji, od Williamsa u Chiu, preko Danielsa za Washington do Bo Nixa za Broncose, gdje niko nije nešto oduševio :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 sep 2024, 09:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:
09 sep 2024, 09:09
jestamaji je napisao/la:
09 sep 2024, 09:05
tomici bi bilo bolje da se nije fato mikrofona
I meni se čini, haman ko naš Konjić kad komentariše :mrgreen:

Baš ono ukočen djeluje, valjda se popravi, jbg ima 10 godina fore, radit će i SB ove godine :mrgreen:
ne bi ja rekao da ima toliko vremena. najgore od svega su prekinute rečenice... kao da se boji da završi misao. fakat ko da mu fali riječi

p.s. hvala za tip sa windscribe vpn

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 sep 2024, 10:01

rio_Ferdy88 je napisao/la:
09 sep 2024, 09:26
Ramsi bez Donalda u odbrani tanko djeluju, teško je njega nadomjestiti, a u napadu nema run igre ni za živu glavu, sve je na passu i Kuppu većinom, u rz isto imaju problema. Kod Lionsa mali Williams eksplodirao sinoć :clap:

Baker 146 rating, lik skoro da nije mašio čitavu tekmu plus 4 td-a :mrgreen: :bow:

Kolo puno debija na qb poziciji, od Williamsa u Chiu, preko Danielsa za Washington do Bo Nixa za Broncose, gdje niko nije nešto oduševio :)
baker je igrao protiv vjerovatno najgoreg tima u NFLu, ali bez obzira na to trebalo je to sve potrefiti. a daniels neće dugo ako bude ovako igrao, jedino što su napravili u cijeloj tekmi su njegovi run-ovi
jako karakteristično za cijelu prvu heftu .. svi rookie QB-ovi se usrali ... mada.... nisu ni burrow i posebno watson izgledali ništa bolje :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 sep 2024, 10:09

TD sedmice ona bomba Richardsona od 60yardi i to u padu haman, čovjek ima top u ruci, imam osjećaj da je u trku bio prebacio bi stadion :mrgreen: :shock:

@jesta drago mi je da fercera, uživaj, ako imaš apple tv 4k možeš čak i multivivew od 4 tekme odjednom da gledaš kad se ne možeš odlučiti za jednu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 sep 2024, 11:18

imam ali stoji u kutiji, nikako da se nakanim da zamijenim stari appleTV a junior nikad nema vremena. sad taman imam razlog da to konačno i uradim :D
koji app koristiš, dazn, youtube ili ima nešto treće?

richardsonov TD je bio nevjerovatan, fakat tip ima top u ruci, ali to sam samo u summary-ju vidio, gledati houston-indy je otprilike ko da gledaš tešanj-gornji rahić

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 sep 2024, 12:53

jestamaji je napisao/la:
09 sep 2024, 11:18
imam ali stoji u kutiji, nikako da se nakanim da zamijenim stari appleTV a junior nikad nema vremena. sad taman imam razlog da to konačno i uradim :D
koji app koristiš, dazn, youtube ili ima nešto treće?
dazn i apple tv samo zbog tog multiview, dobra kombinacija, ubaciš rz kao jedan od strimova i još 3 tekme i imaš sve, posebno ako je tv neki veći, uživancija zagarantovana :thumbup:

youtube tv ima malkice bolje strimove (poboljšani full hd), al oni traže da dokupiš sunday ticket da bi ispratio sve tekme, a on je puno skuplji od gamepassa, tako da se ne isplati previše, posebno jer imaš i taj multiview sa appleom na gamepassu tako da ništa ne propuštaš :salut:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 sep 2024, 19:05

Kolko je gamepass ove sezone
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 sep 2024, 21:04

ja sam neki basic nfl fan, tipa redzone + dallas gledam u regular season, naravno kasnije u po se sve odgleda.
redzone imam na areni, dallas mi je bio problem jer naravno nece uvijek ici na areni. zato sam uzeo (i zbog Bayerna) na probni period iptv, evo dvije hefte i nisam zadovoljan. koci i logicno da me to zivcira.
znal neko jel to do neta ili? kontam ako je do neta da kupim posebno mobilni net samo za iptv, ima nekih ponuda...
pretpostavljam da gamepass ide isto na taj fazon inzerneta?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 09 sep 2024, 22:28

Moze biti do brzine interneta. Kolika ti je brzina?

Ne znam imas li potrebe za iptv pored nflbite stranice, ako ces samo zbog Dallasa uzimati. Ili si i ti kao i Jerry, ima se moze se :rol: :rol:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 10 sep 2024, 00:27

muhamedhulk je napisao/la:
09 sep 2024, 21:04
ja sam neki basic nfl fan, tipa redzone + dallas gledam u regular season, naravno kasnije u po se sve odgleda.
redzone imam na areni, dallas mi je bio problem jer naravno nece uvijek ici na areni. zato sam uzeo (i zbog Bayerna) na probni period iptv, evo dvije hefte i nisam zadovoljan. koci i logicno da me to zivcira.
znal neko jel to do neta ili? kontam ako je do neta da kupim posebno mobilni net samo za iptv, ima nekih ponuda...
Moze biti do neta, a moze biti i do iptv. :D
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 sep 2024, 01:41

09 sep 2024, 21:04
Moj ne stopa nista bukvalno, iako pocne obicno ima 3 kanala. Tako da ono nemas zime

Iptvload $50 za 6 mjeseci

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 sep 2024, 08:14

bh telecom brzina, 10 mbs. imaju 4 tel na njemu + iptv kad koristim.
vidjecu jos malo kako ide, probacu na mobilni net prikljuciti pa da vidim stopa li.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 sep 2024, 09:04

10 sep 2024, 08:14
bh telecom brzina, 10 mbs. imaju 4 tel na njemu + iptv kad koristim.
vidjecu jos malo kako ide, probacu na mobilni net prikljuciti pa da vidim stopa li.
10 je malo za iptv, jer pretpostavljam da je većina kanala u hd-u, treba ti možda nekih 30mbs da bi to išlo bez problema.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 sep 2024, 09:18

Rodjo imao fina dva drivea sinoć i to je bilo to od Jetsa, al nije loše izgledao obzirom na povredu i neigranje toliko dugo, a Ninersi pokazali da su i bez Mcaffreya vrhunska ekipa (OL i DL posebno), i rutinirali Jetse, to je ono što kvalitetne ekipe rade, samo drugi uskoči u sistem i sve fercera, sinoć je to bio Mason.

I dalje su Billsi u diviziji najkompletniji, al bit će klanje, i Finsi i Jetsi imaju šta za reći, Patsi ako ništa mogu defanzivno odigrati kvalitetno (Mayo i Hightower su garancija za to), u napadu će biti run run i ne okreći se, a valjda vidimo i malog Mayoa do kraja sezone, ne bi valjalo sa ovakvom OL ga odmah ubaciti, ne bi izdržao ni četvrtinu da ga neko ne pošalje na ir :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 sep 2024, 09:23

Tua i potresi mozga, lik još nije naučio da ne ide glavom prvo nego uklizava kod trčanja, sinoć se bukvalno zabi Hamlinu u prsa i školski potres mozga, koji već po redu, 4ti ili 5ti u dvije godine :crazy:

I to gube 21 razlike, on se baca glavom naprijed :damn:

Billsi pokazali da su i dalje broj 1 u diviziji, ako ne bude povreda opet na Mahomesa za SB, Finsi im leže posebno, oduzmu im trčanje i onda Tua baca i kad treba i kad ne treba i eto belaja.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 sep 2024, 09:56

tui bi najbolje bilo da momentalno prestane. naravno velike su pare u pitanju ali valjda je bio pametan da zaključi neko smisleno osiguranje kada je dobio ugovor

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 13 sep 2024, 11:04

S obzirom kakve ovo posljedice ostavlja na ljudski mozak već sada bi moglo biti prekasno ali da, nadam se da ima barem nekoga u užem krugu prijatelja i obitelji tko će mu savjetovati odlazak u mirovinu.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 sep 2024, 18:45

Nek mu samo savjetuju da ne uklizava glavom naprijed. Da je rookie pa haj onako uletat, jos kad gubis 20 razlike. Svasta.
Postovanje treba zaraditi.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 15 sep 2024, 02:04

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 sep 2024, 13:22

Arch Manning, mali od Ilijinog i Peytonovog brata, imao fin debi sinoc za Texas, nakon povrede Ewersa, imat ce priliku jos koju tekmu dok se ovaj ne vrati, Oklahoma i Georgia mislim da ce biti pravi test, al trebao bi do tad i Ewers biti spreman.

LSU mi je uzasan, provukli se sinoc vise zbog sudija i gluposti domacina u odbrani sa onim faulom nad Nussmeierom kad su imali cist pick 6.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.