FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Šteta što nemamo još kojeg Titu da sa današnja 2-3 obroka doprinese budžetu kluba, gdje bi nam kraj bio. Imamo jednog al taj baš i ne voli da se odvaja od usta, međutim tastatura se ne odvaja
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Trebam tebi uhljupe dati, da se sa sefovima kur4is okolo kako vodis klub i prozivate navijace?
Za takvu sirotinju ko ti sam Tito, latentne ljubitelje Veleza. Gdje si zatrpo sal Veleza, levatcino?
Za takvu sirotinju ko ti sam Tito, latentne ljubitelje Veleza. Gdje si zatrpo sal Veleza, levatcino?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pioniri, kadeti, juniori drze konstantu. Ne znam da su ikad bili gori...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Drze korak sa seniorima koji nikad nisu bili gori, klub nikad gori, kako ocekivati bilo kakve rezultate kad vidis ko vodi klub, a vode ga diletanti, kokuzi, kompleksasi......sta ocekivati od takvih. Sa ovim amaterski izabranim rosterom igraca i ovim kokuzima sigurno ispadamo.
🔴⚫️
zašto ne urade reviziju i javno objave ko je koliko i kada zavalio klub. imenom i prezimenom ili nazivom firme ?simonknows je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:47Evo hajmo otjerat skupštinu. Bez zaje.bancije, ja sam za to 100%. Ali pod jednim uslovom.
Da ne priželjkujemo više ni Senada, ni Azmira, ni Šećera, ni Husaru, ni Denima, ni bilo koga ko je ikao imao promil bilo čega negativno uradjenog po bilo čemu. Hajmo se dignut, otjerat sve što je ikad bilo u 105 godina njenog uzaludnog postojanja i vucaranja po dnu tabela
PS. je li moguće da je jedan Aco kriv za nešto što nam se dešava već nekih 100tinjak godina?
zašto kroz finansijski izvještaj nije poimenično rečćeno koliko je novca otišlo na dugove poejdinačno (stavka po stavka) imenom i prezimenom ili nazivom firme kojoj se duguje.
zašto se ne napiše koliko su troškovi prvog tima, žena, omladinskog, koliko novca imamo i koliko nam fali, te koliko će faliti ako Grad dadne tranšu ?
zašto sve ovo nije urađeno tokom proše sezone pa se onda na osnovu analize javnosti iskreno reklo da se ne može tim uvoditi u PL je se neće imati finansija, te da se ostaje radi stabilizacije, pa onda informisali javnost 6 mjesečno koliko se čega uradilo ?
ovo kad urade i da su uradili (KADA BUDU ISKRENI PREMA JAVNOSTI) jer se često nazivaju da su iz reda navijača, pa znaju šta navijači traže i žele znati,
tek onda će dobiti podršku siguran sam po cijenu i da klub ispadne iz PL.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trebamo se pomiriti sa cinjenicom da ta grupa ljudi koja cine skupstinu drze klub u svojim rukama kao privatnu prciju, jednostavno Sloboda je taoc ljudi koji ostvaruju neke svoje licne interese preko Slobode. Ja ne znam ko su ljudi koji cine to udruzenje gradjana FK Sloboda i kako ta udruzenja zakonski funkcionisu u BiH ali po svemu moze se vidjeti da mozes raditi sta te volja i ne moras snositi nikakvu odgovornost. Ovo je sve sumnjivo, ova potrazivanja, tuzbe, pa nagodbe.....po principu tuzi nas pa cemo se dogovoriti koliko nama koliko tebi i onda mi uspjesni vracamo tudje dugove al cijim parama, sigurno ne svojim.....nikakve revizije stvarnog stanja. Sportski segment je katastrofa, nikad gora selekcija igraca i jos se hvale (cime se budala hvali pametan se stidi) kako imaju najjeftiniju ekipu a natrpali igraca kao nikad, pa kad su su vidjeli da ne mogu sa takvom ekipom parirati daj jos, mogu napuniti autobus igracima ali kakvim......Blago receno, katastrofa.
🔴⚫️
ne mogu raditi šta hoće. po pravilu svako ko je kupio člansku kartu je dio udruženja i članovima se polažu računi.Skver je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:25Trebamo se pomiriti sa cinjenicom da ta grupa ljudi koja cine skupstinu drze klub u svojim rukama kao privatnu prciju, jednostavno Sloboda je taoc ljudi koji ostvaruju neke svoje licne interese preko Slobode. Ja ne znam ko su ljudi koji cine to udruzenje gradjana FK Sloboda i kako ta udruzenja zakonski funkcionisu u BiH ali po svemu moze se vidjeti da mozes raditi sta te volja i ne moras snositi nikakvu odgovornost. Ovo je sve sumnjivo, ova potrazivanja, tuzbe, pa nagodbe.....po principu tuzi nas pa cemo se dogovoriti koliko nama koliko tebi i onda mi uspjesni vracamo tudje dugove al cijim parama, sigurno ne svojim.....nikakve revizije stvarnog stanja. Sportski segment je katastrofa, nikad gora selekcija igraca i jos se hvale (cime se budala hvali pametan se stidi) kako imaju najjeftiniju ekipu a natrpali igraca kao nikad, pa kad su su vidjeli da ne mogu sa takvom ekipom parirati daj jos, mogu napuniti autobus igracima ali kakvim......Blago receno, katastrofa.
svaki član ima pravo da bira i bude izabran u organe kluba.
ono što ne znamo jeste kako se vrši kandidatura ili izbor.
ovaj gore kaže što nisete došli na skupštinu i predložili se. kako da dođem i predložim se kada ne znam po kojim uslovima i gdje je poziv bio ?
za sve ovo je potrebno da se ima uvid u statut.
Statut bi trebao biti na stranici kako bi se pojedinci koji su zainteresovani mogli odlučiti d ali da se učlane u klub i učestvuju u radu, te da se upoznaju sa organizacijom udruženja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Samo laprdanje bezveze a ništa konkretno da se uradi, de ako niste zadovoljni priključite se makar udruženju Slobodaši oni su u ovom slučaju "opozicija" odete na par sastanaka, priključite se i skupštini i iznesete nezadovoljstvo, od ovog piskaranja nema ništa, tema nam je katastrofa.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
I naprijed Crveni, pjesma se ori... forza V!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Opravdanje tipa nema ko update stranicu je smiješno jer se to završi za 10 minuta, i tu dijelim apsolutno mišljenje s tobom.Beduin je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:14
Pogresno si ili ti nas shvatio ili smo mi pogresno to interpretirali.
Niti treba niti moze svakome se ponaosob podnositi izvjestaj i pravdati, ali transparentnost je nesto sto je pozeljno i potrebno ovdje. Informisanost onih zbog koga se i igra fudbal. A izgovor je "nije se apdejtovala sluzbena stranica vec 2 godine jer nema volontera da rade besplatno"? Ma daaj ba.
A nisam sigurani ni da je za komparacije jedna drzavna firma poput npr. Telecoma sa UG fudbaalskog kluba.
Dalje, i te drzavne firme ima neko ko prati, radi inspekcijski nadzor koji kod nas jeste kilav i naoko neucinkovit, ali vjeruj mi da radi i dere guzove u zadnje vrijeme mnogim firmama.
Imao sam cast sjediti u dugo pricati sa jednim gospodinom, pravom bitangom iz rata i najblizim r.Alijinim covjekom iz obezbjedjenja koji je danas glavni u toj inspekciji (pred penziju je), oderao je rudnike kad je radio inspekciju i uvid u papirologiju i mutne poslove njihove. Ali je sistem takav da se i njih potkopava, preusmjerava na druge lokacije po potrebi i zelji mocnika, ali to je neki veci level u odnosu na jedan UG Sloboda. A mi ne mozemo uraditi reviziju poslovanja i pokrenuti krivicni postupak protiv odgovornih lokalnih lica, a svaki prethodnik je to najavljivao, pa i ovi sad.
I uvijek se, zamisli, ispostavi da se dug prema tim ljudi mora isplatiti i osnovan je. Kako? Koliko se pokusalo javnost upoznati sa detaljima, medijski pritisak napraviti, privuci navijace/publiku sebi u toj iskrenoj borbi?
Borba sa vjetrenjacama, lazi i obmane.
Pojedincima je glavna priča "ja punim budžet , oni uzimaju tranšu od grada znači moraju mi dat izvještaj" i na to sam mislio. Znači ti i ja smo navijači kluba , ti si član ja nisam, ti kad zatražiš izvještaj trebaju ti dat na uvid, meni ne trebaju. I samo zbog tog sam napravio komparaciju sa državnim firmama. Znam da rade inspekcije al kod nas član Kluba treba da je inspekcija, pa kad danas sutra ja krenem nešto radit mimo propisa da ti budeš prvi koji će me prijavit jer će u konačnici ispaštati Sloboda.
A što se tiče revizije , što jednom reče jedan stariji navijač, neće je nikad uradit jer će onda mnogi na vlasti "morat u zatvor".
Moje mišljenje je da je bilo ko od nas mogao otići u Skupštinu i sad imat izvještaj u rukama pa onda i komentarisat i potvrdit ili demantovat ove priče.
Ako je vraćen dio duga i da nema novih dugovanja to je plus za ovu garnituru.
S druge strane sportski segment je apsolutni minus...
Jedini pravi put navijaca Slobode je da odemo na stadion protiv Veleza, platimo ulaznicu i podrzimo klub, sve ostalo je suplja prica, ostavimo po strani svadje, prozivanja i slicno jer jedino sta nas veze je Sloboda, pokazimo koliko nam je stalo do kluba da pokusamo svi zajedno dici se iz opasne zone a ova ekipe to sigurno moze.
Ja na stadion ne idem zbog Uprave, Skupstine, i bilo koga drugog, idem iskljucivo jer volim samo Slobodu, za taj klub se zivi i to je to, nikad necu pojkotovat klub radi pojedinaca.
Ja na stadion ne idem zbog Uprave, Skupstine, i bilo koga drugog, idem iskljucivo jer volim samo Slobodu, za taj klub se zivi i to je to, nikad necu pojkotovat klub radi pojedinaca.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne ideš, ne ideš, zato se maksuz loguješ na forum svaki dan i skačeš za vrat svakom ko išta napiše protiv te iste uprave i članova skupštine

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja ih branim jer smatram da rade dobar posao za klubbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 19:08Ne ideš, ne ideš, zato se maksuz loguješ na forum svaki dan i skačeš za vrat svakom ko išta napiše protiv te iste uprave i članova skupštine![]()
![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Sto bi nas dobri narod rekao -usra tuka pritkufukara87 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 17:35Jedini pravi put navijaca Slobode je da odemo na stadion protiv Veleza, platimo ulaznicu i podrzimo klub, sve ostalo je suplja prica, ostavimo po strani svadje, prozivanja i slicno jer jedino sta nas veze je Sloboda, pokazimo koliko nam je stalo do kluba da pokusamo svi zajedno dici se iz opasne zone a ova ekipe to sigurno moze.

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Prodje pet dana od skupstine koja je narodna i transparentna te sastavljena od ljudi koji nemaju oraha u džepu i nista od informacija. Ne pravimo dugove , nema dokaza, vraćamo dugove…..pa daj pohvalite se kome da se i mi radujemo kad nemamo rezultata za radovanje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Kad ti je Velezov ljubitelj glavni bot u klubu i glavni insajder na forumu, onda tek znas da si qurcu za usi pao i dotakao svako moguce dno. I sve to radi par delegiranja nizerazrednih sudjenja utakmica gdje ga ljudi traze da ga poderu. Uz tradicionalni sendvic sa margarinom i Pilka parizerom.
075 ❤
075 ❤
Ujutro se sudi i delegiraju za utakmice pionira , kadeta i juniora jedna dnevnica pa poslije podne 1 kantonalna ili 2 fed liga opet dnevnica jos ako treba pomoci domacinu dupla dnevnca ehhhh to su njima SENDVICIBeduin je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:56Kad ti je Velezov ljubitelj glavni bot u klubu i glavni insajder na forumu, onda tek znas da si qurcu za usi pao i dotakao svako moguce dno. I sve to radi par delegiranja nizerazrednih sudjenja utakmica gdje ga ljudi traze da ga poderu. Uz tradicionalni sendvic sa margarinom i Pilka parizerom.
Fino su rasporedjeni, svugdje stignu, treba ih shvatiti, nije lako zaraditi dnevnicu i jos botovati za gazde. Carsija od posla.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
I jos gotivi Velez, gdje postoje jasni dokazi 
Levatcina veca nego je iko ovdje poimao, a jos je nas'o i s kim ce se u kostac na forumu uhvatiti.
Levatcina veca nego je iko ovdje poimao, a jos je nas'o i s kim ce se u kostac na forumu uhvatiti.
075 ❤
075 ❤
Samo raskrinkati sve te interesdžije treba.
Davno sam ja rekao da je Vavjueva ekipa, ekipa od interesa.
iako će oni tvrditi da interesa nema, jer ga trenutno ne mogu ostvariti, ali kada legne tranša ima to da se fino rasporedi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.