Baker 146 rating, lik skoro da nije mašio čitavu tekmu plus 4 td-a

Kolo puno debija na qb poziciji, od Williamsa u Chiu, preko Danielsa za Washington do Bo Nixa za Broncose, gdje niko nije nešto oduševio

Moderator/ica: rio_Ferdy88
ne bi ja rekao da ima toliko vremena. najgore od svega su prekinute rečenice... kao da se boji da završi misao. fakat ko da mu fali riječirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:09I meni se čini, haman ko naš Konjić kad komentariše![]()
Baš ono ukočen djeluje, valjda se popravi, jbg ima 10 godina fore, radit će i SB ove godine![]()
baker je igrao protiv vjerovatno najgoreg tima u NFLu, ali bez obzira na to trebalo je to sve potrefiti. a daniels neće dugo ako bude ovako igrao, jedino što su napravili u cijeloj tekmi su njegovi run-ovirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:26Ramsi bez Donalda u odbrani tanko djeluju, teško je njega nadomjestiti, a u napadu nema run igre ni za živu glavu, sve je na passu i Kuppu većinom, u rz isto imaju problema. Kod Lionsa mali Williams eksplodirao sinoć![]()
Baker 146 rating, lik skoro da nije mašio čitavu tekmu plus 4 td-a![]()
![]()
Kolo puno debija na qb poziciji, od Williamsa u Chiu, preko Danielsa za Washington do Bo Nixa za Broncose, gdje niko nije nešto oduševio![]()
dazn i apple tv samo zbog tog multiview, dobra kombinacija, ubaciš rz kao jedan od strimova i još 3 tekme i imaš sve, posebno ako je tv neki veći, uživancija zagarantovana
Moze biti do neta, a moze biti i do iptv.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:04ja sam neki basic nfl fan, tipa redzone + dallas gledam u regular season, naravno kasnije u po se sve odgleda.
redzone imam na areni, dallas mi je bio problem jer naravno nece uvijek ici na areni. zato sam uzeo (i zbog Bayerna) na probni period iptv, evo dvije hefte i nisam zadovoljan. koci i logicno da me to zivcira.
znal neko jel to do neta ili? kontam ako je do neta da kupim posebno mobilni net samo za iptv, ima nekih ponuda...
pretpostavljam da gamepass ide isto na taj fazon inzerneta?
Moj ne stopa nista bukvalno, iako pocne obicno ima 3 kanala. Tako da ono nemas zimemuhamedhulk je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:04ja sam neki basic nfl fan, tipa redzone + dallas gledam u regular season, naravno kasnije u po se sve odgleda.
redzone imam na areni, dallas mi je bio problem jer naravno nece uvijek ici na areni. zato sam uzeo (i zbog Bayerna) na probni period iptv, evo dvije hefte i nisam zadovoljan. koci i logicno da me to zivcira.
znal neko jel to do neta ili? kontam ako je do neta da kupim posebno mobilni net samo za iptv, ima nekih ponuda...
pretpostavljam da gamepass ide isto na taj fazon inzerneta?
10 je malo za iptv, jer pretpostavljam da je većina kanala u hd-u, treba ti možda nekih 30mbs da bi to išlo bez problema.muhamedhulk je napisao/la: ↑10 sep 2024, 08:14bh telecom brzina, 10 mbs. imaju 4 tel na njemu + iptv kad koristim.
vidjecu jos malo kako ide, probacu na mobilni net prikljuciti pa da vidim stopa li.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.