FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 08 sep 2024, 16:58

10 novih imena u skupštini ? Ko su, ko ih je regrutirao ? Imena prezimena i mjesto boravka
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 08 sep 2024, 17:04

Hitman22 je napisao/la:
08 sep 2024, 16:58
10 novih imena u skupštini ? Ko su, ko ih je regrutirao ? Imena prezimena i mjesto boravka
vecina iz Rahića
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

sl2zla
Kontakt:

Post Postao/la sl2zla » 08 sep 2024, 17:37

simonknows je napisao/la:
08 sep 2024, 15:28

Hebo te PR. Prvo to. Mislim da smo razjasnili da me boli q za tom nebitnom funkcijom.

Drugo reci koliko taj sponzor donosi i ja ću istu svotu dat od sebe u klub.
Prijatelju, pokusavas odbraniti neodbranivo. Ja licno sve te ljude koje branis znam 2x bolje nego ti vjeruj, i oni su upali u dubiozu i zbog prevelikog ega pojedinaca ne mogu sebi priznat neke stvari.
Nemoj govoriti da nisi njihov PR, kad svakom ponaosob repiciras i branis ih po ovom PDF-u.
Tebe ne znam pod ovim pseudonimom, al neko napisa ko zna ko si da si Slobodu poceo pratiti od 19te godine, ja sam do istih tvojih godina obisao vecinu stadiona u drzavi i ispratio svaku domacu utakmicu. Ofiras se dzabe, i evo jedana neslana za sve forumase ukljucujuci i mene.
"Svadje preko neta su kao paraolimpijske igre, sve i da pobjedis opet si retardiran"

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 sep 2024, 17:46

HPCompaq je napisao/la:
08 sep 2024, 16:00
Previse se bez potrebne mrznje,ruznih konotacija stvorilo prema momcima koji su vodili klub,a trenutno su skupstina kluba..Ruzno je vrijedjati jednog Cabriju koji je dosta pomogao Slobodi,koji samo ako je bolestan propusti utakmicu Slobode gdje god da igramo.Ruzno je napadati Acu,nazivati Maria svakakvim nadimcima i slicno a ti su momci do skora bili na tribini zajedno pjevali Slobodi.Napadati Eldara Bucija,a sam Eldar je vise valjao Slobodi i bio tu za Slobodu kroz raznorazne primjere nego mi svi ovdje sto nas se skupi,da ne spominjem druge koji su unutra.Njima niko ne moze osporiti ljubav prema klubu,ni to da su pomagali klub finansijski vise nego mi svi zajedno ovdje kad se skupimo...Nasi su doprinosi sezonske karte,domace ulaznice i tu se prica zavrsava.Realnost je da je tesko namaknuti dinar Slobodi,jer su nam vecinom vrata zatvorena od predhodnih uprava od rata pa na ovamo.Njihov rad trud zelju,ljubav prema klubu niko ne moze osporiti sto god mislio.Sloboda je veliki aparat od omladinskog pogona,zenskeS ekipe,seniora...Sve to jako puno kosta kako na sedmicnom,mjesecnom nivou,plus gdje su tegovi od ranije koji guse klub u vidu svakakvih dugova...Uradili su dosta puno dobrih stvari za klub,trenutni rezultati seniora koji ne idu po planu nisu razlog da ih se pljuje na svakakve nacine,nisu to zasluzili...Ja ih ne poznajem licno ni jednog,iako ce ispasti da branim trenutnu garnituru,treba samo biti malo realan,i objektivno sagledati stvari....Slobodu neka vodi ko hoce,ako ce imati dobre rezultate i nece zavaliti klub u dubiozu,kratki uspjeh ne donosi rezultat za buducnost.Stvari treba drugacije gledati i dugorocno...Ne bih da blatim nikog ni Senada ni Azmira,ni Kozlica ali uvidom u papire njihovog vodjenja moze se viditi da to nije onako kako se prezentuje u javnosti,da bi se docekali objerucke na celu kluba..Vrijeme je pred nama,nadajmo se da ce nasa Sloboda prodisati punim plucima,ko god da je bude vodio...

ps. Utorak prijateljska utakmica u Divicu protiv istoimene ekipe,vjerovatno miksani seniorski tim ide.
Bravo brate svaka cast, sve si dobro napisao, ako sad nisu shvatili onda nece nikad
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 08 sep 2024, 18:54

HPCompaq je napisao/la:
Previse se bez potrebne mrznje,ruznih konotacija stvorilo prema momcima koji su vodili klub,a trenutno su skupstina kluba..Ruzno je vrijedjati jednog Cabriju koji je dosta pomogao Slobodi,koji samo ako je bolestan propusti utakmicu Slobode gdje god da igramo.Ruzno je napadati Acu,nazivati Maria svakakvim nadimcima i slicno a ti su momci do skora bili na tribini zajedno pjevali Slobodi.Napadati Eldara Bucija,a sam Eldar je vise valjao Slobodi i bio tu za Slobodu kroz raznorazne primjere nego mi svi ovdje sto nas se skupi,da ne spominjem druge koji su unutra.Njima niko ne moze osporiti ljubav prema klubu,ni to da su pomagali klub finansijski vise nego mi svi zajedno ovdje kad se skupimo...Nasi su doprinosi sezonske karte,domace ulaznice i tu se prica zavrsava.Realnost je da je tesko namaknuti dinar Slobodi,jer su nam vecinom vrata zatvorena od predhodnih uprava od rata pa na ovamo.Njihov rad trud zelju,ljubav prema klubu niko ne moze osporiti sto god mislio.Sloboda je veliki aparat od omladinskog pogona,zenskeS ekipe,seniora...Sve to jako puno kosta kako na sedmicnom,mjesecnom nivou,plus gdje su tegovi od ranije koji guse klub u vidu svakakvih dugova...Uradili su dosta puno dobrih stvari za klub,trenutni rezultati seniora koji ne idu po planu nisu razlog da ih se pljuje na svakakve nacine,nisu to zasluzili...Ja ih ne poznajem licno ni jednog,iako ce ispasti da branim trenutnu garnituru,treba samo biti malo realan,i objektivno sagledati stvari....Slobodu neka vodi ko hoce,ako ce imati dobre rezultate i nece zavaliti klub u dubiozu,kratki uspjeh ne donosi rezultat za buducnost.Stvari treba drugacije gledati i dugorocno...Ne bih da blatim nikog ni Senada ni Azmira,ni Kozlica ali uvidom u papire njihovog vodjenja moze se viditi da to nije onako kako se prezentuje u javnosti,da bi se docekali objerucke na celu kluba..Vrijeme je pred nama,nadajmo se da ce nasa Sloboda prodisati punim plucima,ko god da je bude vodio...

ps. Utorak prijateljska utakmica u Divicu protiv istoimene ekipe,vjerovatno miksani seniorski tim ide.
Sve rečeno.
Meni karakter ne dozvoljava da pljujem Cabriju, Venhara, Acu i svakog onog koji je ko zna kolko puta vise pomogao klubu od mene i vecine nas ovdje. A pomazem kolko god mogu, ko god bio u upravi, a i iskreno boli me qrc ko je u upravi i ko vodi klub.
Nekad me iznerviraju, al opet cu doc na Tusanj, kako god bilo.
Ono sto smatram da je moja dužnost ko navijaca, to i ispostujem.
A ova ekipa koja se trenutno pita u klubu, ako je istina za sve ovo lose sto im se etiketira, a saznat ce se svakako kad tad, nek nose na svojoj dusi, jer su ipak vazili na iskrene Slobodase.
Ja ne mogu tvrdit da li su u pravu za ovo sto rade, jer ne znam kako funkcionisu ti poslovi u klubu, al na osnovu stvari koje cujem kroz svoj posao i od drugih ljudi koji su bliski il na neki nacin povezani sa nekim ljudima, smatram da ispravno rade sto nekima ne daju priblizit klubu.
Volim tebe, više od sebe

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 sep 2024, 21:00

Jel Simon prošetao do stadiona da nam prezentuje 10 novih imena ili je to tajna kao i finansijski izvještaj koji je jednoglasno usvojen
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 08 sep 2024, 21:06

Hitman22 je napisao/la:
08 sep 2024, 21:00
Jel Simon prošetao do stadiona da nam prezentuje 10 novih imena ili je to tajna kao i finansijski izvještaj koji je jednoglasno usvojen
Skupština je bila otvorena, ali lakše je lajati na forumu nego m.uda pokazati u praksi na toj skupštini tom Aci i toj upravi.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 08 sep 2024, 21:24

08 sep 2024, 21:06
Hitman22 je napisao/la:
Skupština je bila otvorena, ali lakše je lajati na forumu nego m.uda pokazati u praksi na toj skupštini tom Aci i toj upravi.
Duznost kluba je da se takve stvari objave, valjda je "udruzenje gradjana "i kao takvi duzni su da objave ko je na koji nacin i zasto izabran u skupstinu. Kao i finansijski izvjestaj. Ili je ipak privatna prcija ace i jarana, a "udruzenje gradjana "igranka za sirotinju :?:
I sta je sa tobom i tim mu dima,nekom silom potrnciras nesto non stop. Mislis da se neko boji,ili bi trebao ne kontam

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 sep 2024, 21:27

FKBilder je napisao/la:
08 sep 2024, 21:24
Hitman22 je napisao/la:
Duznost kluba je da se takve stvari objave, valjda je "udruzenje gradjana "i kao takvi duzni su da objave ko je na koji nacin i zasto izabran u skupstinu. Kao i finansijski izvjestaj. Ili je ipak privatna prcija ace i jarana, a "udruzenje gradjana "igranka za sirotinju :?:
I sta je sa tobom i tim mu dima,nekom silom potrnciras nesto non stop. Mislis da se neko boji,ili bi trebao ne kontam
Kakvi to, ovdje ako sta pitas sto treba da se objavi na sluzbenoj stranici, odgovor bude idi na stadion. Za sta vam sluzi onda zvanicna stranica Kluba?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 sep 2024, 21:36

sl2zla je napisao/la:
08 sep 2024, 17:37

Hebo te PR. Prvo to. Mislim da smo razjasnili da me boli q za tom nebitnom funkcijom.

Prijatelju, pokusavas odbraniti neodbranivo. Ja licno sve te ljude koje branis znam 2x bolje nego ti vjeruj, i oni su upali u dubiozu i zbog prevelikog ega pojedinaca ne mogu sebi priznat neke stvari.
Nemoj govoriti da nisi njihov PR, kad svakom ponaosob repiciras i branis ih po ovom PDF-u.
Tebe ne znam pod ovim pseudonimom, al neko napisa ko zna ko si da si Slobodu poceo pratiti od 19te godine, ja sam do istih tvojih godina obisao vecinu stadiona u drzavi i ispratio svaku domacu utakmicu. Ofiras se dzabe, i evo jedana neslana za sve forumase ukljucujuci i mene.
"Svadje preko neta su kao paraolimpijske igre, sve i da pobjedis opet si retardiran"
Srami se svojih konstatacija i neslanih sala....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 08 sep 2024, 21:42

HPCompaq je napisao/la:
08 sep 2024, 21:36
sl2zla je napisao/la:
08 sep 2024, 17:37

Srami se svojih konstatacija i neslanih sala....
Debil
Ponosni smogovac!

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 08 sep 2024, 21:57

Objave na stranici sto im odgovara ha ya, joj i vas… 😅

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 sep 2024, 22:20

Hitman22 je napisao/la:
Nemoj nas bezmudi zavlačiti nego odgovori ako sta ima da se odgovori. Možda je to interno izmedju vas da niko ne zna , ono kako je Azmir zamislio pa ga osujetili
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 08 sep 2024, 22:34

Hitman22 je napisao/la:
08 sep 2024, 22:20
Hitman22 je napisao/la:
Nemoj nas bezmudi zavlačiti nego odgovori ako sta ima da se odgovori. Možda je to interno izmedju vas da niko ne zna , ono kako je Azmir zamislio pa ga osujetili
Da ne mislis da nekog branim, odmah u startu to da rijesimo, al hajmo bit relani, jel iko od nas pomislio da ode na skupštinu?
Jedino ako je neko isao, pa je vracen il mi bio zabranjen ulaz.
Bezveze seremo i prozivamo a mrsko nam svima bilo qrcm mrdnut i otic na skupštinu.
Kritika je samo na mjestu ako te stvari nisu iznijeli ni na skupštini. Sve ostalo je samo nase preseravanje ovdje.
Jer da nam je stvarno bitno stanje u klubu, na skupštini bi se pojavilo 100 ljudi barem, pa pitalo sta se to radi u klubu.
Kod nas se sve svelo na forum, fb i ostale drustvene mreze
Volim tebe, više od sebe

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 sep 2024, 22:49

Bila skupstina u Mejdanu i to otvorenog tipa, al jok nece niko otic kako to teske noge, bolje pljuvat po momcima i pisat po forumu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 sep 2024, 22:54

HPCompaq je napisao/la:

Ja evo iskreno ne znam niti sam procitao ikada da je neko njihovu ljubav prema Slobodi sporio. To na tribini da, ovo sad NE. Zbog mnogo razloga koji si ovdje izneseni i nema potrebe ih ponavljati.

E sad, gore sam "natuknuo" koliko koristi ranije su pojedinci znali imati od Slobode ili preko Slobode. Dovoljno je ulazan besplatno trilion puta kako na Slobodu, tako i na reprezentativne utakmice, u komparacija sa nama ostalima kao navijacima i ljubiteljima Slobode. Necu detaljisati, stariji momci sigurno znaju, nebitno sad, ali nemojmo pretjerano ni moralisati i braniti ih jer ih striktno se gleda kroz prizmu vodjenja kluba i finansijske nemoci te losih poteza bez odgovornosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 sep 2024, 23:06

mirsonetz je napisao/la:
08 sep 2024, 15:06
Beduin je napisao/la:
08 sep 2024, 14:15

Za takve ko ti ili Simon pizdun koji postavlja ovdje sliku MUP-a (cuj sliku MUP-a wahahahahaa) ja sam npr. Tito. Vjerujem da ono sto sam ja ostvario bez icije pomoci vas dvojica zajedno mozete samo sanjati. Cak se i javno ovdje smijem kladiti u moju tvrdnju.

I trebam ja uci u Skupstinu placati stolicu (mada je cifra vise simbolicna i kamo srece da je zdrava sredina pa da ima i vise clanova i namakne se vise para klubu) gdje ce mi Secer vedriti i oblaciti, meni kao manjini, da dizem bespotrebno ruku kad su vecina jarani konobari, nadnicari, slihtarosi koji su do jucer ulazili besplatno i dobijali karte za reprezentaciji BiH preko veze (Usanovica) i tako to? To trebam sebi dozvoliti?
Simon to sigurno ne zna, ovo gore sto sam napisao, jer potrcko tek odnedavno se vrti po klubu i botuje po forumu i deustvenim mrezama i podmece kuke drugima (zna on odlicno gdje).

Pa znate li vi ko je zabranio komentare na stranici onomad (naravno po dorektivi sefova)? 😂

Lažovi. Tacka.
I po kaficima pokazivao mailove FK Sloboda. Koliko si simon ti doveo sponzora ? Ja jednog kao obicni simpatizer a ti kao pr ? Hmm

Nije PR, jer je to ipak ozbiljnija funkcija.
Sad je i definitivno sendvicar, bot, dokazani bez ikakve bitne funkcije u klubu. J3beni potrcko Uprave (iliti Skupstine) zarad smijesne koristi i dnevnice koje ja npr. potrosim na 1 obrok. Eto koliko jeftino radi, a tako strastveno brani tamo gdje nema potrebe i osnove. Jer ne smije drugacije zato sto njih par iz Uprave imaju profile ovdje i prate, ranije su znali i napisati ponesto.

I on ce meni kako spopadam fudbalere za informacije, a vise su ti fudbaleri imali koristi od mene, nego ja od njih. J3bem te procelava sa tom facom Elvira Rahimica. Ko da te on napravio.

I ovo sto Bilder napisa, klub UG, finansira se iz budzeta kojeg mi punimo nasim radom i placanjem doprinosa, ali da bi tim istim "finansijerima" objavili pravovremeno informacije kazu dodjite na stadion i pitajte, dodjite uzivo gledati Skupstinu. Zamisli tog bezobrazluka.

075 ❤

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 09 sep 2024, 00:03

Beduin je napisao/la:
08 sep 2024, 23:06
I ovo sto Bilder napisa, klub UG, finansira se iz budzeta kojeg mi punimo nasim radom i placanjem doprinosa, ali da bi tim istim "finansijerima" objavili pravovremeno informacije kazu dodjite na stadion i pitajte, dodjite uzivo gledati Skupstinu. Zamisli tog bezobrazluka.
Mislim da je ovo glavni problem većine ljudi. Klub je UG i ne mora podnosit izvještaj ljudima koji nisu članovi istog. Znači po vašoj logici svako od nas može uć u bilo koju državnu firmi i reć eh ja plaćam doprinose i hoću da vidim gdje pare idu. Ne može svako s ulice uć i tražit izvještaj to je neozbiljno i smiješno za pomislit, al zato postoje službe il šta već koji kad zatraže taj izvještaj moraju ga i dobit. Koliko sam shvatio naš Statut to je kod nas između ostalog članstvo u Klubu ( koje košta 30 km). To što se 99% ljudi nešto inati i ne želi (vjerovatno ima i onih koji nemaju toliko al recimo da 90% tribine može sebi priuštit to) je naš najveći problem. Znači nisi član nečeg ne moraju ti se polagat računi vrlo jednostavno. Druga je stvar ako je ova garnitura "zatvorila članstvo" pa oni određuju ko može bit član a ko ne.
Što se tiče Skupštine imao sam želju da prisustvujem, al su mi rekli da je zatvorenog tipa , sad koliko je istina ne znam...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 sep 2024, 08:43

slika
tuzlanska Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 sep 2024, 09:14

slatina87 je napisao/la:
09 sep 2024, 00:03
Beduin je napisao/la:
08 sep 2024, 23:06
Mislim da je ovo glavni problem većine ljudi. Klub je UG i ne mora podnosit izvještaj ljudima koji nisu članovi istog. Znači po vašoj logici svako od nas može uć u bilo koju državnu firmi i reć eh ja plaćam doprinose i hoću da vidim gdje pare idu. Ne može svako s ulice uć i tražit izvještaj to je neozbiljno i smiješno za pomislit, al zato postoje službe il šta već koji kad zatraže taj izvještaj moraju ga i dobit. Koliko sam shvatio naš Statut to je kod nas između ostalog članstvo u Klubu ( koje košta 30 km). To što se 99% ljudi nešto inati i ne želi (vjerovatno ima i onih koji nemaju toliko al recimo da 90% tribine može sebi priuštit to) je naš najveći problem. Znači nisi član nečeg ne moraju ti se polagat računi vrlo jednostavno. Druga je stvar ako je ova garnitura "zatvorila članstvo" pa oni određuju ko može bit član a ko ne.
Što se tiče Skupštine imao sam želju da prisustvujem, al su mi rekli da je zatvorenog tipa , sad koliko je istina ne znam...
Pogresno si ili ti nas shvatio ili smo mi pogresno to interpretirali.
Niti treba niti moze svakome se ponaosob podnositi izvjestaj i pravdati, ali transparentnost je nesto sto je pozeljno i potrebno ovdje. Informisanost onih zbog koga se i igra fudbal. A izgovor je "nije se apdejtovala sluzbena stranica vec 2 godine jer nema volontera da rade besplatno"? Ma daaj ba.

A nisam sigurani ni da je za komparacije jedna drzavna firma poput npr. Telecoma sa UG fudbaalskog kluba.

Dalje, i te drzavne firme ima neko ko prati, radi inspekcijski nadzor koji kod nas jeste kilav i naoko neucinkovit, ali vjeruj mi da radi i dere guzove u zadnje vrijeme mnogim firmama.
Imao sam cast sjediti u dugo pricati sa jednim gospodinom, pravom bitangom iz rata i najblizim r.Alijinim covjekom iz obezbjedjenja koji je danas glavni u toj inspekciji (pred penziju je), oderao je rudnike kad je radio inspekciju i uvid u papirologiju i mutne poslove njihove. Ali je sistem takav da se i njih potkopava, preusmjerava na druge lokacije po potrebi i zelji mocnika, ali to je neki veci level u odnosu na jedan UG Sloboda. A mi ne mozemo uraditi reviziju poslovanja i pokrenuti krivicni postupak protiv odgovornih lokalnih lica, a svaki prethodnik je to najavljivao, pa i ovi sad.
I uvijek se, zamisli, ispostavi da se dug prema tim ljudi mora isplatiti i osnovan je. Kako? Koliko se pokusalo javnost upoznati sa detaljima, medijski pritisak napraviti, privuci navijace/publiku sebi u toj iskrenoj borbi?

Borba sa vjetrenjacama, lazi i obmane.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.