FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sledece sto treba nabiti nogom u guzicu su svi clanovi skupstine bez izuzetaka.
Jer sa ovakvom skupstinom ,ne moze se pricati o bilo kakvom ozbiljnijem investitoru.
Jer sa ovakvom skupstinom ,ne moze se pricati o bilo kakvom ozbiljnijem investitoru.
-
- Kontakt:
O ozbiljnom investitoru se ne može pričati narednih 105 godina sa bilo kakvom skupštinom. Nemaš trofej, nemaš navijače, nemaš stadion, nema čega nema 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Zato sto ja nisam kapacitet da vodim profesionalno sportsko drustvo. Puno bi nam bolje bilo svima kada bismo sebi priznali da ne znamo sve. Za razliku od tebe i tvojih frendova koji danas vode fudbalski klub,sutra rukometni,kroz par godina termoelektranu i tako to. Zapravo znate sve ono sto vam politika kaze da znate i onda to i radite.simonknows je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:52Što se vas 10 nije prijavilo da budete zamjenski članovi? Imali ste priliku, ali sva vaša akcijanja su samo na forumu pa se pitate kako vam to ne daju, ne daju jer ne tražite (osim na forumu)napapijri1987 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:50Cuj nece niko a oni napravili upravni odbor od svojih jarana i onda i Skupstinu kluba od istih tih jarana pa podnesu finansijski izvjestaj sami sebi kojeg onda jednoglasno usvoje
Tito vam nije bio ravan,a Nije ni cudo sto tako radite kada vam je svima Tito idol i ona njegova samo ja mogu biti predsjednik i sve odluke koje ja donesem su ispravne.
Jeste li spremni da prepustite Skupstinu drugim ljudima i da oni traze upravni odbor?
Dodje vas 10 danas, 5 sljedeci put, 5 treći put, imate skupštinu jbt
Da tim svojim radom unistavate sve cega se dotaknete boli vas neka stvar medju preponama.
Nema cega nema i sta nam ne fali,samo nas dobri Acika i jarani(u kvazi skupstini)ispravni.
Moze se statut prilagodit vlastitim interesima, ali prilagoditi ga tako da odgovara nekome ko bi ulozio i vladao klubom,neeee cuj to djes to....Ljudi stvarno su u fazonu da su nesto pametni.....
Moze se statut prilagodit vlastitim interesima, ali prilagoditi ga tako da odgovara nekome ko bi ulozio i vladao klubom,neeee cuj to djes to....Ljudi stvarno su u fazonu da su nesto pametni.....
Sve frajeri a ne smije niko stati ispred ljudi i reci im u lice, reci sve sto treba i iznijeti, kako ti mozes nekom reci da je kokuz i klosar a to su sve ljudi koji su stekli nesto u zivotu, hajde reci sta si ti postigao osim piskaranja po testaturi jer to samoi znasFKBilder je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:55Azmir ih zavalio ,Senad ih zavalio. Vrte istu plocu istu semu ko pokvaren Radio.Madal je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:26Zato jer laze i smijesne stvari piseFKBilder je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:11Ne znam sto se raspravljate sa njim.
Klub je privatizovan bilo da ga vode kao "odbor "ili iz skupstine, nazovi skupstine gdje sjede njihovi dizaci ruku,oni odlucuju o svemu. Ono sto nisu dali Azmiru, uradili su oni i sada vladaju. Sloboda je privatna prcija grupe pojedinaca i to je to.
Preslikano iz okk frankestajna.
Cuj dobro su izabrali jer su doveli onog ko nas je manje zavalio u dugove![]()
Kao da nije postojala Sloboda prije. Ko je zavalio Slobodu prije pa je Azmir placao stotine hiljada za dugove, ko je htio da je ugasi i spoji sa Olimpikom,
Nisu se oporavili kaze od Azmira,**** ih on i oni njega u pakas,....
Sve sto su kao branili klub da se ne desi, uradili su sami. Aferim nam svima nasa je krivica jer smo mentalitet nula. Sloboda odavno nije nasa, niti je ono sto treba bit.
Cuj nece niko.
Pa nece niko da mu kokuzi i klosari naredjuju sta i kako.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bosanac1997 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:57Sledece sto treba nabiti nogom u guzicu su svi clanovi skupstine bez izuzetaka.
Idi pa nabij sta cekas ljudino?
-
- Kontakt:
Uostalom, evo na stranu sve, bio vam dobar Senad? Bio vam dobar Azmir? Što niste stali iza njih? Je li to moguće da su 4 čovjeka jača od jednog grada? Priznajte sebi samo da nije tako jednostavno ovo sve kako izgleda sa strane, da se čiste repovi iz prošlosti i da se samo ne dozvoljava da se naprave novi. I priznajte sebi da nema investitora.
Jesu jasta sve abramovici.fukara87 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:17Sve frajeri a ne smije niko stati ispred ljudi i reci im u lice, reci sve sto treba i iznijeti, kako ti mozes nekom reci da je kokuz i klosar a to su sve ljudi koji su stekli nesto u zivotu, hajde reci sta si ti postigao osim piskaranja po testaturi jer to samoi znasFKBilder je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:55Azmir ih zavalio ,Senad ih zavalio. Vrte istu plocu istu semu ko pokvaren Radio.
Kao da nije postojala Sloboda prije. Ko je zavalio Slobodu prije pa je Azmir placao stotine hiljada za dugove, ko je htio da je ugasi i spoji sa Olimpikom,
Sve sto su kao branili klub da se ne desi, uradili su sami. Aferim nam svima nasa je krivica jer smo mentalitet nula. Sloboda odavno nije nasa, niti je ono sto treba bit.
Cuj nece niko.
Drugo stekao sam sigurno vise od tebe ali nazalost ipak nedovoljno da se uhvatim u kostac sa problemima koji muce moj voljeni klub,pa nazalost osudjen sam da gledam kako ga siluju "seljaci " i "carsija" grad,sdp,i svakojska mraka.
Zbog takvih misljenja kao sto su "Seljaci" i slicno nemamo navijace po cijelom kantonu, pa siluju nas vec 30 godina, klub bez i jednog trofeja, nit bilo kojeg uspjeha i smetaju nam ljudi koji vise ne zele javasluk oko kluba i nove dugove al to ti i drugi ne mozete skontat jer ste ograniceni.
-
- Kontakt:
Evo hajmo otjerat skupštinu. Bez zaje.bancije, ja sam za to 100%. Ali pod jednim uslovom.
Da ne priželjkujemo više ni Senada, ni Azmira, ni Šećera, ni Husaru, ni Denima, ni bilo koga ko je ikao imao promil bilo čega negativno uradjenog po bilo čemu. Hajmo se dignut, otjerat sve što je ikad bilo u 105 godina njenog uzaludnog postojanja i vucaranja po dnu tabela
PS. je li moguće da je jedan Aco kriv za nešto što nam se dešava već nekih 100tinjak godina?
Da ne priželjkujemo više ni Senada, ni Azmira, ni Šećera, ni Husaru, ni Denima, ni bilo koga ko je ikao imao promil bilo čega negativno uradjenog po bilo čemu. Hajmo se dignut, otjerat sve što je ikad bilo u 105 godina njenog uzaludnog postojanja i vucaranja po dnu tabela
PS. je li moguće da je jedan Aco kriv za nešto što nam se dešava već nekih 100tinjak godina?
Ja ba ljudimo, ""Seljaci"" "Carsija""".......fukara87 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:39Zbog takvih misljenja kao sto su "Seljaci" i slicno nemamo navijace po cijelom kantonu, pa siluju nas vec 30 godina, klub bez i jednog trofeja, nit bilo kojeg uspjeha i smetaju nam ljudi koji vise ne zele javasluk oko kluba i nove dugove al to ti i drugi ne mozete skontat jer ste ograniceni.
Ja sam kriv za to,nikako to sto 300-500 ljudi skandira seljacke picke i slicno.....
Ja se protiv javasluka borim kako znam za sebe, a ako ti ovdje ne vidis isto javasluka onda ti ne mogu pomoc. Jbg
Nije....sto posto.simonknows je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:47Evo hajmo otjerat skupštinu. Bez zaje.bancije, ja sam za to 100%. Ali pod jednim uslovom.
Ali nije ni Azmir, Senad i td.
-
- Kontakt:
Niste mi odgovorili juce na pitanje,gdje su zapeli od gazde vam 10 najskupljih igraca lige
- Beduin
- Kontakt:
Za takve ko ti ili Simon pizdun koji postavlja ovdje sliku MUP-a (cuj sliku MUP-a wahahahahaa) ja sam npr. Tito. Vjerujem da ono sto sam ja ostvario bez icije pomoci vas dvojica zajedno mozete samo sanjati. Cak se i javno ovdje smijem kladiti u moju tvrdnju.fukara87 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:17Sve frajeri a ne smije niko stati ispred ljudi i reci im u lice, reci sve sto treba i iznijeti, kako ti mozes nekom reci da je kokuz i klosar a to su sve ljudi koji su stekli nesto u zivotu, hajde reci sta si ti postigao osim piskaranja po testaturi jer to samoi znasFKBilder je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:55Azmir ih zavalio ,Senad ih zavalio. Vrte istu plocu istu semu ko pokvaren Radio.
Cuj nece niko.
I trebam ja uci u Skupstinu placati stolicu (mada je cifra vise simbolicna i kamo srece da je zdrava sredina pa da ima i vise clanova i namakne se vise para klubu) gdje ce mi Secer vedriti i oblaciti, meni kao manjini, da dizem bespotrebno ruku kad su vecina jarani konobari, nadnicari, slihtarosi koji su do jucer ulazili besplatno i dobijali karte za reprezentaciji BiH preko veze (Usanovica) i tako to? To trebam sebi dozvoliti?
Simon to sigurno ne zna, ovo gore sto sam napisao, jer potrcko tek odnedavno se vrti po klubu i botuje po forumu i deustvenim mrezama i podmece kuke drugima (zna on odlicno gdje).
Pa znate li vi ko je zabranio komentare na stranici onomad (naravno po dorektivi sefova)?
Lažovi. Tacka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Drago mi je da pratiš moj rad.
-
- Kontakt:
Jesi siguran 100% da nema novih dugovanja?simonknows je napisao/la: ↑08 sep 2024, 11:50Rade sve po zakonu, bez novih dugovanja, sa rješavanjem starih potraživanja i transparentno.
![]()
-
- Kontakt:
Ima poreznog duga, što je dobar dio od prošle uprave koji se rješava polako. Trenutno se ništa nije dužno ni ekipi ni treneru. Milion posto.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑08 sep 2024, 14:28Jesi siguran 100% da nema novih dugovanja?simonknows je napisao/la: ↑08 sep 2024, 11:50Rade sve po zakonu, bez novih dugovanja, sa rješavanjem starih potraživanja i transparentno.
![]()
I po kaficima pokazivao mailove FK Sloboda. Koliko si simon ti doveo sponzora ? Ja jednog kao obicni simpatizer a ti kao pr ? HmmBeduin je napisao/la: ↑08 sep 2024, 14:15Za takve ko ti ili Simon pizdun koji postavlja ovdje sliku MUP-a (cuj sliku MUP-a wahahahahaa) ja sam npr. Tito. Vjerujem da ono sto sam ja ostvario bez icije pomoci vas dvojica zajedno mozete samo sanjati. Cak se i javno ovdje smijem kladiti u moju tvrdnju.fukara87 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:17Sve frajeri a ne smije niko stati ispred ljudi i reci im u lice, reci sve sto treba i iznijeti, kako ti mozes nekom reci da je kokuz i klosar a to su sve ljudi koji su stekli nesto u zivotu, hajde reci sta si ti postigao osim piskaranja po testaturi jer to samoi znasFKBilder je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:55
Azmir ih zavalio ,Senad ih zavalio. Vrte istu plocu istu semu ko pokvaren Radio.
Cuj nece niko.
I trebam ja uci u Skupstinu placati stolicu (mada je cifra vise simbolicna i kamo srece da je zdrava sredina pa da ima i vise clanova i namakne se vise para klubu) gdje ce mi Secer vedriti i oblaciti, meni kao manjini, da dizem bespotrebno ruku kad su vecina jarani konobari, nadnicari, slihtarosi koji su do jucer ulazili besplatno i dobijali karte za reprezentaciji BiH preko veze (Usanovica) i tako to? To trebam sebi dozvoliti?
Simon to sigurno ne zna, ovo gore sto sam napisao, jer potrcko tek odnedavno se vrti po klubu i botuje po forumu i deustvenim mrezama i podmece kuke drugima (zna on odlicno gdje).
Pa znate li vi ko je zabranio komentare na stranici onomad (naravno po dorektivi sefova)?
Lažovi. Tacka.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Hebo te PR. Prvo to. Mislim da smo razjasnili da me boli q za tom nebitnom funkcijom.mirsonetz je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:06I po kaficima pokazivao mailove FK Sloboda. Koliko si simon ti doveo sponzora ? Ja jednog kao obicni simpatizer a ti kao pr ? HmmBeduin je napisao/la: ↑08 sep 2024, 14:15Za takve ko ti ili Simon pizdun koji postavlja ovdje sliku MUP-a (cuj sliku MUP-a wahahahahaa) ja sam npr. Tito. Vjerujem da ono sto sam ja ostvario bez icije pomoci vas dvojica zajedno mozete samo sanjati. Cak se i javno ovdje smijem kladiti u moju tvrdnju.fukara87 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:17
Sve frajeri a ne smije niko stati ispred ljudi i reci im u lice, reci sve sto treba i iznijeti, kako ti mozes nekom reci da je kokuz i klosar a to su sve ljudi koji su stekli nesto u zivotu, hajde reci sta si ti postigao osim piskaranja po testaturi jer to samoi znas
Lažovi. Tacka.
Drugo reci koliko taj sponzor donosi i ja ću istu svotu dat od sebe u klub.
Previse se bez potrebne mrznje,ruznih konotacija stvorilo prema momcima koji su vodili klub,a trenutno su skupstina kluba..Ruzno je vrijedjati jednog Cabriju koji je dosta pomogao Slobodi,koji samo ako je bolestan propusti utakmicu Slobode gdje god da igramo.Ruzno je napadati Acu,nazivati Maria svakakvim nadimcima i slicno a ti su momci do skora bili na tribini zajedno pjevali Slobodi.Napadati Eldara Bucija,a sam Eldar je vise valjao Slobodi i bio tu za Slobodu kroz raznorazne primjere nego mi svi ovdje sto nas se skupi,da ne spominjem druge koji su unutra.Njima niko ne moze osporiti ljubav prema klubu,ni to da su pomagali klub finansijski vise nego mi svi zajedno ovdje kad se skupimo...Nasi su doprinosi sezonske karte,domace ulaznice i tu se prica zavrsava.Realnost je da je tesko namaknuti dinar Slobodi,jer su nam vecinom vrata zatvorena od predhodnih uprava od rata pa na ovamo.Njihov rad trud zelju,ljubav prema klubu niko ne moze osporiti sto god mislio.Sloboda je veliki aparat od omladinskog pogona,zenskeS ekipe,seniora...Sve to jako puno kosta kako na sedmicnom,mjesecnom nivou,plus gdje su tegovi od ranije koji guse klub u vidu svakakvih dugova...Uradili su dosta puno dobrih stvari za klub,trenutni rezultati seniora koji ne idu po planu nisu razlog da ih se pljuje na svakakve nacine,nisu to zasluzili...Ja ih ne poznajem licno ni jednog,iako ce ispasti da branim trenutnu garnituru,treba samo biti malo realan,i objektivno sagledati stvari....Slobodu neka vodi ko hoce,ako ce imati dobre rezultate i nece zavaliti klub u dubiozu,kratki uspjeh ne donosi rezultat za buducnost.Stvari treba drugacije gledati i dugorocno...Ne bih da blatim nikog ni Senada ni Azmira,ni Kozlica ali uvidom u papire njihovog vodjenja moze se viditi da to nije onako kako se prezentuje u javnosti,da bi se docekali objerucke na celu kluba..Vrijeme je pred nama,nadajmo se da ce nasa Sloboda prodisati punim plucima,ko god da je bude vodio...
ps. Utorak prijateljska utakmica u Divicu protiv istoimene ekipe,vjerovatno miksani seniorski tim ide.
ps. Utorak prijateljska utakmica u Divicu protiv istoimene ekipe,vjerovatno miksani seniorski tim ide.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.