FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FNC
Volio bih vidjeti borbu između Fabjana i Erke Juna. Cisto sumnjam da bi nas maneken imao neke sanse tu, ali opet bi bila zanimljiva borba.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da,to bi bilo interesantno19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 00:59Volio bih vidjeti borbu između Fabjana i Erke Juna. Cisto sumnjam da bi nas maneken imao neke sanse tu, ali opet bi bila zanimljiva borba.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Fabian strasan udarač, ali Stosic je puno fizicki jaci i naravno na parteru bolji. Fabian se definitivno nije obrukao, ali realno nisu oni ista kategorija.
Nisam gledao jer se sinoć održavao prvi BFC kod nas u Mejdanu i mogu vam reći da imamo lijepu budućnost što se tiče MMA ako djeca nastave trenirati aktivno.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma ne bi tu Erko imao šanse. Miran jeste lud lik, ali prije svega je i dobar borac, nokautirao bi Erka u prvoj rundi.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 00:59Volio bih vidjeti borbu između Fabjana i Erke Juna. Cisto sumnjam da bi nas maneken imao neke sanse tu, ali opet bi bila zanimljiva borba.
CDS gym iz Novog Sada ipak najviše izvlači računajući sve dvorane u regionu, mislim da oni najviše rade po ovim novim standardima, čak više i od ATT Zg.
Borci izlaze kompletni, vrlo rijetko sa nekim konkretnim specijalnostima, dakle full mma program. Jedini je problem što su treneri rigidni, nemaju marketing i nemaju taj intenzivni tip promocije, na šalju po svaku cijenu članove na svaki event i što neko reče, borci su "dosadni".
Borci izlaze kompletni, vrlo rijetko sa nekim konkretnim specijalnostima, dakle full mma program. Jedini je problem što su treneri rigidni, nemaju marketing i nemaju taj intenzivni tip promocije, na šalju po svaku cijenu članove na svaki event i što neko reče, borci su "dosadni".
-
- Kontakt:
Znam, ali bilo bi zanimljivo. Opet bi se drzao bolje nego Spahovic protiv Fabjana.Fuerza je napisao/la: ↑02 jun 2024, 08:22Ma ne bi tu Erko imao šanse. Miran jeste lud lik, ali prije svega je i dobar borac, nokautirao bi Erka u prvoj rundi.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 00:59Volio bih vidjeti borbu između Fabjana i Erke Juna. Cisto sumnjam da bi nas maneken imao neke sanse tu, ali opet bi bila zanimljiva borba.
Mada i Erko ima jak udarac, svasta bi se moglo desiti ako mu prođe neki lucky punch
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Tesko, bukvalno je par sekundi dijlilo Fabijana od teskog povrijedjivanja, prejake je udarce primio Fabijan, i sam kaže poslije fajta da je nemoguce izdrzati Stosicev GNP. Lik ima betone u rukama. Tesko bi Fabijan mogao nastaviti i da je svirano kraj runde.HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 jun 2024, 00:34Hvala majstore , Fabjan je j eben borac nema sta , ima te udarce sto lomi … Jbg teži ovaj , da je otislo u drugu rundu mislim da Stosic ne bi imao snage …
Pokazao je veliko srce, a i taktiku su dobro spremili.
- VensanKasel
- Kontakt:
Bravo , bravo i bravo !!!
Sportisti za primjer

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Zelg isto radi vrhunski posao, ali je CDS ubjedljivo najjaci. Vidjecemo FC sa ovim mladjim borcima tipa Simicica. Ovi stariji su vise manje prosjek.Nemanja86 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 09:10CDS gym iz Novog Sada ipak najviše izvlači računajući sve dvorane u regionu, mislim da oni najviše rade po ovim novim standardima, čak više i od ATT Zg.
-
- Kontakt:
FC ima najvise talenata ispod 25 godina poput Simicica, Aleksica, Micovica....
Jun i Fabjan su slicni oba imaju jak udarac.Fuerza je napisao/la: ↑02 jun 2024, 08:22Ma ne bi tu Erko imao šanse. Miran jeste lud lik, ali prije svega je i dobar borac, nokautirao bi Erka u prvoj rundi.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 00:59Volio bih vidjeti borbu između Fabjana i Erke Juna. Cisto sumnjam da bi nas maneken imao neke sanse tu, ali opet bi bila zanimljiva borba.
Kakva glupost Pejica 

neko link?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Kakav borac je Fabjan auu kako izdominira Castra.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zavrsio ga na podu, ovaj ga nije okrznuo, prejak je u stojci.
Nemam šta reći za Pejića, smiješan potez i on je to sam skontao.
Fabjan ipak zna udarati, malo je falilo sa Stoletom, ovaj put mu je prošlo, ako misli isti pristup i sa Ilektom, naebao je ...
FNC.tv je najboljih 10 maraka koje čovjek može da potroši i da se relaksira, nakon što ga naš fudbal nasekira hahahaha.
Fabjan ipak zna udarati, malo je falilo sa Stoletom, ovaj put mu je prošlo, ako misli isti pristup i sa Ilektom, naebao je ...
FNC.tv je najboljih 10 maraka koje čovjek može da potroši i da se relaksira, nakon što ga naš fudbal nasekira hahahaha.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.