FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Puna podrška predsjedniku!
Da yebem mater svima javno koji opstruiraju i miniraju Želju. Fuj, ne možemo tri mjeseca dobro spojiti
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- jointunija
- Kontakt:
Samo jedan alkoholičar pravi tenzije jer ima podršku nekih ljudi sa Juga,i da te pitam,ko ti je ovako najmiliji,keru jedan.Deladela1 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:19Upravo zbog tih para i pravi tenzije. A ja se tebi poserem u usta papak. Mozes komentarisati bez da puno seres. Spinujete raju unosite nemir klub odlicno funcionise i u klubu su jaki ljudi i naravno da ce doci do razlicitih misljenja.lpjointunija je napisao/la: ↑07 sep 2024, 17:53E moj glupane,pa taj čovjek napravio od Stupčanice organizivaniji klub od Želje za dvije godine,doveo i trenera i Rahimića,može ove ostale sa parama u zubima nositi,poserem ti sa na informacije,a tek vidim sad,neki novi ublehaš.
@irfo je u pravu za skupštinu,krajem mjeseca.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Koji vam je qurac
Može li mi neko objasniti šta se dešava, odnosno ko to podnosi ostavku i zbog čega? Hvala
-
- Kontakt:
Ako se do Skupštine ne skupimo i ne podržimo Tunovića i ekipu oko njega (a tu je i trener i sportski), vjerujte,vratiti ćemo se debelo unazad na period unazad proteklih 5 godina gdje smo tavorili i zadovoljavali se igračkim kadrom poput Mujezinovića, Subašića, Mehića, Klepača, Veselinovića Vučenovića, Resića,Drlje itd
Sada smo odlično startali, bodovno jako dobro stojimo na tabeli, igrački se pojačavamo i uigravamo, nemojmo dopustiti da to sve izgubimo radi ponovne depolarizacije ljudi u klubu. Najveci interes svih nas zove se Željo, te ne smijemo dopustiti da gubimo ljude zbog ega, sujete i bahatosti, nego da nadograđujemo i gradimo.
Uporedimo samo početak ove sezone i sezonu iz perioda 2021. godine kada smo već u prvom dijelu sezone i u prvih 10 dana nastavka proljetnog dijela sezone (bez ijednog postignutog gola iz igre) ostali bez gotovo ikakvih šansi da dođemo barem do jednog trofeja u godini u kojoj smo slavili 100. godišnjicu od osnivanja kluba, a najveća odgovornost za ovaj neuspjeh išla je na dušu trenera Amara Osima. I tada su se mnogi ušutili i pognuli glave, a jedini koji su trpili bili su KLUB I NAVIJAČI.
Sjetite se i ovog podatka da je i tada potpredsjednika Jasmin Badžak bio u klubu i podnio ostavku, a prethodno postavio Cerića na čelo kluba i taj eksperiment znamo kako je završio. Naravno, ne treba zaboraviti da je Jasmin u više navrata svojim novcem pomagao rad kluba, ali to ne smije biti izgovor i opravdanje za bilo kakav pokušaj samodjelovanja bez organa kluba. Najlakše je tjerati,ucjenjivati i na kraju otići, a Željo ostaje bez kvalitetnih ljudi.
Sjetite se da ni stanje u svlačionici nije bilo najbolje, a potvrda toga stigla nam je neposredno pred derbi kada je iz ekipe zbog svađe s Osimom bio udaljen Lendrić. Ako se tome dodaju problemi s papirologijom pojedinih igrača (isto se i sada ponavlja), povreda golmana Erića, kuloarske priče o sukobima između igrača i trenera te višemjesečno kašnjenje plata svim igračima, nije ni čudno zašto smo tavorili u problemima.
Sada smo odlično startali, bodovno jako dobro stojimo na tabeli, igrački se pojačavamo i uigravamo, nemojmo dopustiti da to sve izgubimo radi ponovne depolarizacije ljudi u klubu. Najveci interes svih nas zove se Željo, te ne smijemo dopustiti da gubimo ljude zbog ega, sujete i bahatosti, nego da nadograđujemo i gradimo.
Uporedimo samo početak ove sezone i sezonu iz perioda 2021. godine kada smo već u prvom dijelu sezone i u prvih 10 dana nastavka proljetnog dijela sezone (bez ijednog postignutog gola iz igre) ostali bez gotovo ikakvih šansi da dođemo barem do jednog trofeja u godini u kojoj smo slavili 100. godišnjicu od osnivanja kluba, a najveća odgovornost za ovaj neuspjeh išla je na dušu trenera Amara Osima. I tada su se mnogi ušutili i pognuli glave, a jedini koji su trpili bili su KLUB I NAVIJAČI.
Sjetite se i ovog podatka da je i tada potpredsjednika Jasmin Badžak bio u klubu i podnio ostavku, a prethodno postavio Cerića na čelo kluba i taj eksperiment znamo kako je završio. Naravno, ne treba zaboraviti da je Jasmin u više navrata svojim novcem pomagao rad kluba, ali to ne smije biti izgovor i opravdanje za bilo kakav pokušaj samodjelovanja bez organa kluba. Najlakše je tjerati,ucjenjivati i na kraju otići, a Željo ostaje bez kvalitetnih ljudi.
Sjetite se da ni stanje u svlačionici nije bilo najbolje, a potvrda toga stigla nam je neposredno pred derbi kada je iz ekipe zbog svađe s Osimom bio udaljen Lendrić. Ako se tome dodaju problemi s papirologijom pojedinih igrača (isto se i sada ponavlja), povreda golmana Erića, kuloarske priče o sukobima između igrača i trenera te višemjesečno kašnjenje plata svim igračima, nije ni čudno zašto smo tavorili u problemima.
Ljubi te facko nemoj mi se ljutit.Jug nema vise pristup kao nekadjointunija je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:58Samo jedan alkoholičar pravi tenzije jer ima podršku nekih ljudi sa Juga,i da te pitam,ko ti je ovako najmiliji,keru jedan.Deladela1 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:19Upravo zbog tih para i pravi tenzije. A ja se tebi poserem u usta papak. Mozes komentarisati bez da puno seres. Spinujete raju unosite nemir klub odlicno funcionise i u klubu su jaki ljudi i naravno da ce doci do razlicitih misljenja.lpjointunija je napisao/la: ↑07 sep 2024, 17:53
E moj glupane,pa taj čovjek napravio od Stupčanice organizivaniji klub od Želje za dvije godine,doveo i trenera i Rahimića,može ove ostale sa parama u zubima nositi,poserem ti sa na informacije,a tek vidim sad,neki novi ublehaš.
@irfo je u pravu za skupštinu,krajem mjeseca.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel ti babo krepo keru, provaljen si odavno
- MocMahale444
Nemoj da vadim kaiš
Smirite se, inace ce biti belaja.

Smirite se, inace ce biti belaja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- avalPacidoroP
- Kontakt:
@irfo ključaj temu, al' daj meni ključ, tebi će neko pajserom bravu obit.
Zadnjih 10 dana kao da se takmice pojedinci ko ce vise dezinformacija dati u vezi kluba. Kakvi samo idioti sve pisu na ovoj temi, strasno.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
**** picko pitarska, ja provaljen siso mala usta te ****. Zapamtio sam ja tvoje postove od prije tri godine siso malaperodeformero je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:46Jel ti babo krepo keru, provaljen si odavno
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Nisi zapamtio kad sam ti staru yebo?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 20:26**** picko pitarska, ja provaljen siso mala usta te ****. Zapamtio sam ja tvoje postove od prije tri godine siso mala
-
- Kontakt:
Yebem li ti najsvjezije kosti poginulih picko pitarskaperodeformero je napisao/la: ↑07 sep 2024, 20:27Nisi zapamtio kad sam ti staru yebo?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 20:26**** picko pitarska, ja provaljen siso mala usta te ****. Zapamtio sam ja tvoje postove od prije tri godine siso mala

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Koje su nas sve u21 opcije?
Isto balavurdija pustena sa lanca, tetke neke.
Nema tu 4 navijaca Zelje.
Nema tu 4 navijaca Zelje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Diskusija na nivou.
Nabijem na **** sve insajdere i ostala **** što ko fol imaju neke informacije iz kluba. Pola stvari šta se napiše nije istinito. PODRŠKA ĆORIĆu i RAHIMIĆu a ova ostala **** nek se pobiju ako hoće jer niko nije iznad kluba. Bit će ŽELJEZNIČARA i poslje njih a aBd i još dugo poslje nas. PS: poruka za dušamane, strane a i *domaće*, mogu da nam popuše, Željino je stoljeće 

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, Blackwargreymon, Burberry46, dark44, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Grbavica786, Lokomotifa, NerminFatic, rimljanin90, Sarun, StevieG8 i 146 gostiju.