Kada Milan napravi ovo isto što piše u mom potpisu u skorijoj budućnosti, javite se...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
omG šta čoek' napisa i osta živ_d1n0_ je napisao/la:Ajde Milanezi bilo je i vrijeme da i vi malo slavite protiv nas kad nemamo na klupi Special One.![]()
Kada Milan napravi ovo isto što piše u mom potpisu u skorijoj budućnosti, javite se...
Ovo ga puca pred-qlimax (pred gubitkom titule)_d1n0_ je napisao/la:A gdje ste zadnjih 5-6 sezona u Serie A??
Naravno, iza Intera.
Drkaj druže, vjeruj mi svršit ćeš do 0:40 sekunde_d1n0_ je napisao/la:Morao je doći jednom i taj dan kada ćemo izgubiti titulu.![]()
Ali ne brini već naredne sezone će te je izgubiti...
_d1n0_ je napisao/la:Ajde Milanezi bilo je i vrijeme da i vi malo slavite protiv nas kad nemamo na klupi Special One.![]()
a gdje je bio Inter svih tih godina kada je milan donosio evropske titule?...pa svih tih godina tuga je bilo gledat kako se u Milanu sve to slavi, a vi niste bili ni blizu toga_d1n0_ je napisao/la:A gdje ste zadnjih 5-6 sezona u Serie A??
Naravno, iza Intera.
Pa de malo skontaj ČOVJEČE ! jesmol' mi pisali takva sranja dok smo harali Evropom ???????? - Nismo !_d1n0_ je napisao/la:prošlost je prošlost, samo pogledaj u moj potpis i sve će ti biti jasnije.
Ako cemo gledati proslost onda ti treba da se poklopis !_d1n0_ je napisao/la:prošlost je prošlost, samo pogledaj u moj potpis i sve će ti biti jasnije.
pa upravo to proslost je proslost, jer vi ste vec za nas proslost o tome i pricamo_d1n0_ je napisao/la:prošlost je prošlost, samo pogledaj u moj potpis i sve će ti biti jasnije.
Prošli derbi, ako nisi video:robovi88 je napisao/la:@Muzičaru svaka čast za ovo
Ulični Muzičar je napisao/la:Prošli derbi, ako nisi video:robovi88 je napisao/la:@Muzičaru svaka čast za ovo
http://www.acmilan-serbia.com/2010/11/m ... everu.html
IMAS LI OBRAZA ISTA PISATI PA U 103 GODINE OSVOJENE 3 LP SKORO 17 GODINA BILI SUHI BEZ SERIE A IMALI XY PROMASENIH TRANSFERA I NESTO GOVORIS vrati se u ruku i cekaj iduce 44 godine_d1n0_ je napisao/la:prošlost je prošlost, samo pogledaj u moj potpis i sve će ti biti jasnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.