Mora se brate konačno naučiti poštovati autoritet, pa barem u repci. Čovjek je odlučio šta je odlučio i vozdra. Na kraju krajeva, on i njegovi pomoćnici će za to odgovarati. Štagod ko mislio o Barbi, on je sigurno 100% naš, dokazao je to. Dokazaće i svoje selektorske/trenerske sposobnosti, pa ćemo i to komentarisati.CAGarfia je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:22Većina definitivno nije. Ili su to instagram patriote gdje je vrhunac rodoljublja staviti ljiljan na instagram profil. Ja momke i razumijem, odrasli su vani i sasvim je normalno da nemaju isti osjećaj za ovu državu kao mi što smo rođeni tu.scholsey je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:36Baš ima logike da legenda HSVa šilji qrac na aktuelnom standardnom igraču HSVa, u najboljim godinama.
Bilo kako bilo, lično vjerujem Barbarezu u svakom slučaju, jer je u prošlosti dokazao šta mu znači Bosna i repka. Uz dužno poštovanje, ovi momci po tom pitanju još uvijek nisu ama baš ni blizu.
Osim toga, načuo sam da ovom Baresiju u pokušaju fakat smeta što se spominje ona sisulja. Onda on očito ne zna kakvi smo mi - ne zna da to ama baš ništa ne znači, da tako pričamo sa porodicom, najboljim drugovima, da tako iskazujemo emocije. Naravno da to nije u redu, ali smo takvi i ćao.
Svejedno bi se 90% nas, sad iz ovih stopa, potuklo za njega i njegove.. dok bi ga tamo neki Šveđanin plafon uputio na nekog advokata - i to ne džaba, nego sa popustom.
Banalizujem, naravno.
Samo hoću da kažem: Ako su naši, nek budu naši kako Bog zapovijeda. Ako ne znaju, nek nauče. Šta glume šatro neku gospodu, kojoj treba gladiti damu, jer su nam kao valjali? Ma mrš, uusta futava.