Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Da Mujakic, motka od igraca ima prednost ispred HSV standarndnog Hadzikadunica je jako cudna.
Barba, valjda znas sta tadis.

-
- Kontakt:
Pa nisu uopste na istoj poziciji u zadnjoj liniji?!NerminFatic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 11:59Da Mujakic, motka od igraca ima prednost ispred HSV standarndnog Hadzikadunic la je jako cudna.Barba, valjda znas sta tadis.
Kakav sastav vi ocekujete?
Sa kockarem je sve neizvjesno, mozda i ne izadjemo na utakmicu.
On standarnog igraca HSVa u naponu snage salje na tribine nauštrb panja iz Partizana, veterana Biče te par klocina Radeljica i Katica.
Nije bitna forma nego talovi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- feniksptica
- Kontakt:
Nek Lale guze jaransku repku...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Katic je trenutno bolji stoper od Dennisa i u najboljoj formi od svih stopera u ekipi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Vjerovatno je to i razlog odlaska ahmedhodzica. Ovi su na treningu uigravali svoju petorku gdje je anel vidio da se na njega i na cikicu ne racuna kao na prvim stoperima. Anel se naljutio i otisao a cikica poslat na tribinu. Sergejova vizija je zajednistvo,borba i volja nadomjestavaju kvalitet. Kakav je anel medju i sa saigracima ne mozemo znati,to mogu vidjet oni koji su s njima. Uvijek smo mi u repki ( ne samo mi nego i ostali) imali anonimuse koji su znali odigrati utakmice zivota za repku,problem je sto nisu imali kontinuitet. Sergej se nada da ova dva momka u odbrani odradit posao na ovoj tekmi. Da li su oni kapaciteti za to vidjet cemo. Sergej se igra sa ovom svadjom u odbrani zivotom. Ovo je bukvalno ili pukovnik ili pokojnik. Ako isti odigraju lose i holandjani nas napune isti ce biti kritikovan od svih,a ako odigraju dobro svi ce ga podrzat u toj odluci i niko mu nece smjeti prigovorit.
Ja sam nekako ubjedjen da mi veceras uzimamo i da ce biti slicno kao u danskoj kad smo ih uzeli 2:0.
Ja sam nekako ubjedjen da mi veceras uzimamo i da ce biti slicno kao u danskoj kad smo ih uzeli 2:0.
-
- Kontakt:
Ocekuje se ludnica danas, 10.000 nasih ako Bog da
- AndreWilliams
- Kontakt:
Vasilj-Barišić, Katić, Radeljić- Dedić,Gazibeg -Tahirović, Krunić, Gigović (Bašić) - Džeko, Demir
Anel ima aferima i od ranije i po automatizmu kontas da je tu do njega (sto ja i dalje mislim), ali ovo s Denisom je van svake pameti. Ne postoji nijedan argument da on ide na tribine. Ako nije prvi, onda je u najgorem slucaju drugi stoper u trenutnom rosteru, ali nikako visak. Ako gleda iskustvo (klupsko i reprezentativno) - nijedan od ovih mu ne moze parirati. Ako gleda patriotizam i zalaganje u nacionalnom dresu - nijedan od ovih mu ne mogu ni prici. Jedini je 'dijasporac' oko kojeg se nije dizala pompa po medijima kad je trebao izabrati seniorsku reprezentaciju. Dok su drugi pravili sebi promociju i koketirali sa svima, on se samo pojavio na prvim pripremama i jos nijednom nije razocarao. Bojim se da Barbarez uopste nije upucen u te stvari, jer kao ni vecina nasih legendi (sa i bez navodnika) nije pratio ovu reprezentaciju.
Prvo, pozvao je previse stopera i veznjaka, a samo dvojicu bekova (i to obojica desni). Ne dao Allah da se jedan od njih povrijedi. Drugo, Barisica je naknadno dodao, a sad mu on ispred Hadzikadunica. Trece, Bicakcic je u 35. godini zivota, igra u fenjerasu njemacke Cvajte i po mecu prima 5 golova u prosjeku. Ok, bio sam za to da on i Zolotic budu na spisku za baraz. S klupe su sigurno bolja opcija od Kovacevica, Civica i ekipe (sto nas je na kraju i kostalo), ali likovi od 30+ godina su neka instant rjesenja, a nikako zalog za buducnost. Cetvrto, Radeljic i Mujakic mogu biti tu samo ako se ne daj Boze povrijedi 4-5 stopera koji su ispred njih (Anel, Seo, Denis, Katic).
Na kraju krajeva, pos*ao mi se u cejf (zajedno s Anelom) i sad mi se uopste ne gleda ova utakmica.
Jos jedna glupost i LAZ u nizu. Barbarez sklapa tim za buducnost/sljedece kvalifikacije/kvalifikacije za euro, a Bicakcica uigrava koji tad nece biti tu. Dzeko 90 min I ako znamo sta moze a sta ne.
Jos samo fali da je kriv sto je Cergas otiso u Englesku, koji je ruku a srce najaci defanzivac u repki. Onda bi tu bio royal flash sa njegove strane.
Veceras ako bude dva suta po golu to ce biti za slavlje. Sve ispod 3-0 je super resultat za ovog nekad covjeka sa mudima a danas jamom na istom mjestu. Na zalost
Jos samo fali da je kriv sto je Cergas otiso u Englesku, koji je ruku a srce najaci defanzivac u repki. Onda bi tu bio royal flash sa njegove strane.
Veceras ako bude dva suta po golu to ce biti za slavlje. Sve ispod 3-0 je super resultat za ovog nekad covjeka sa mudima a danas jamom na istom mjestu. Na zalost
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Živim za dan kada na spisku neću vidjeti nijedno od imena Ćivić, Mujakić i/ili Saničanin.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo se nadam da veceras Barbarez nece izaci sa zeljom da brani gol bez obzira na sve. Nadam se makar nekoj kontri, makar pokusaju kreiranja napada.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Tacno ko da je otpisao Virgila van Dijka a ne ovog nehljebara 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Valjda večeras, za razliku od prethodne dvije utakmice, bar pokušaju napasti protivnika.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ima li neko da je danas u Eindhovenu, znal se gdje ce se nasi okupljat
Dize se prasina ⚫️🔴
Sve ok. Al igramo sa 3 stopera. U ovoj situaciji kad nema Anela i Seje, Dennis je poslije Katica najbolji nas stoper19vendetta87 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:26Katic je trenutno bolji stoper od Dennisa i u najboljoj formi od svih stopera u ekipi
-
- Kontakt:
Izaberi bolju odbranu
Radeljic, Katic, Barisic.
Ili
Zolotic, Hadzi, Ahmed?
A Barba ti i dalje pusi menadzerima. Guzio te Mujakic sa srcem na pravom mjestu.
Atmosfera nikad bolja.
Radeljic, Katic, Barisic.
Ili
Zolotic, Hadzi, Ahmed?
A Barba ti i dalje pusi menadzerima. Guzio te Mujakic sa srcem na pravom mjestu.
Atmosfera nikad bolja.

Atmosfera na okupljanju nikad bolja, igraci uzivaju u vecernjim igrama pokera.
Ide li ko iz BiH za Budimpestu?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..