19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:05Valjda Bekric napokon zavrsava onaj dugogodisnji ugovor sa Santosom sto je najavio pocetkom prosle godine

Potpisat će kad tad

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:05Valjda Bekric napokon zavrsava onaj dugogodisnji ugovor sa Santosom sto je najavio pocetkom prosle godine
Kralju šta se dešava sa Santosom, samo tebi vjerujem.
E yebem ga, pa to je i Bekricu bio uradio kad je trebao produziti ugovor, i covjek ispao lazov na kraju...
0/10 ali nije brat odustajao do zadnje minute
posteno.Cwirek je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:31Ko spomene vise Santosa na temi treba dobiti ban. Čovjek niti je sletio u Sarajevo, niti se slikao sa Mekicem, niti se posljednjih 20 dana uopće s njim pregovaralo. Prije 20 dana da, ali čovjek mijenja menadžere svakih mjesec dana.
Toliko loših ljudi ovdje koji ko fol navijaju Želju a jedva čekaju raspad. Nažalost njih i pitarcica i novinara i botova. nikad bolju upravu nismo imali, nikad bolju osnovu za krenuti naprijed.
Pozdrav.
Da.
tako se to radi. lupis da dovodimo nekog zajebanog igraca, procuje se svugdje, pa kad taj ne dodje psuje se od do nesposobnjakovicima u klubu. dok taj igrac nije ni bio u kombinacijama.Orvel je napisao/la: ↑07 sep 2024, 00:29Jedini pobjednik ovog prelaznog roka je irfo.
Eh sad jos 14 dana najavljivanja kojekakvih bombi i onda poslije toga ide napad na Corica, Rahimica i njihov rad.
A ako ni to ne uspije onda ide pokusaj dijeljenja navijaca izmedju vise struja iz uprave podmetanjem lazi jednih na druge.
Sve znam kako ce se desavati i s pravom mogu reci da smo sami sebi najveci neprijatelji. Pod "sami sebi" mislim na ljude u i oko kluba koji tu nisu zbog kluba nego nekih trecih stvari.
Kako mi mozemo prevazici tu situaciju?
Jedino uz bezrezervnu podrsku Coricu i Rahimicu koji ovdje jedino trezveno i sportski razmisljaju cini mi se. I kad pobjedjujemo i kad zaredamo niz losih rezultata, moramo prelomiti vec jednom i ne tjerati ljude. E tako ce se otjerati i ovi ublehasi iz kluba kad vide da podmetanja vise ne prolaze.
ti si u svom prethodnom postu, maloprije, napisao:
i sad postavljas takva pitanja. eto o cemu ja govorim. nemoj pitati kad sve znas. informisan si, vidi se.General je završio dva još top igrača uz Santosa![]()
Neymar Fabrizio, Hulahopka menadzer Haracicu, Semper lobira u savezu, General svestrani na svim mogucim izvorima... ogromna je koncentracija talenta na ovoj temi. Nadam se da ce ovi eksperti barem u skupstinu uci, pa zasto da ne i u UO nekad. S tim da bi Semper trebao biti prvi covjek UO ili cak vlasnik upravljackih prava, a u perspektivi i predsjednik NSBiH, zasto da ne. To je ionako njegovo polje djelovanja. Steta je da ovakvi potencijali trose vrijeme na forumu.avalPacidoroP je napisao/la: ↑07 sep 2024, 01:03Nemojte na mirsu @neymara on je fabrizio za BiH trziste![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.