Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Jbt lik kako se ozenio gotovo. Jel moguce da neko dozvoli sebi da mu zensko upravlja zivotom. Moje misljenje je da ga treba prekriziti kakav god da je igrac.
Eto što smo mi..neko lupne Barba ga nije stavio u prvu postavu..i gotovo provjerena vijest Barba ga ostavio na klupi..e tako sam ja jednom na početku rata..prošao traktor rekao vidi tenk. 30 ljudi se polomilo po prozorima da vide tenk..a sutra se većina njih kleli da su vidjeli tenk...e to ti je taj sindrom mase...
-
- Kontakt:
Steta za Anela, jer je najbolji stoper i steta sto ga necemo gledati sa Katicem, ali njegov je izbor, sam je trazio postedu, mozda prvu utakmicu ne bi ni igrao, ali kako zna da ne bi i drugu? Uostalom ovo je ekipni sport moras nekad i na klupu i svoj ego ostaviti po strani. Moguce da psihicki nije spreman igrati ako ima kakvu povredu i jos je vidio da Kolasinac ode kuci pa hoce i on.Povreda je tu nije simulirao, ali eto mogao je biti sa ekipom. Kako god sledece okupljanje ce sve reci. Je li Mirso jos na forumu, zna li on sta vise?
-
- Kontakt:
Četvrti selektor koji ima problem sa Ahmedhodžićem. Šta će tačno reći sljedeće okupljanje, a da već nije jasno kao dan?Brazzzoo123 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:09Steta za Anela, jer je najbolji stoper i steta sto ga necemo gledati sa Katicem, ali njegov je izbor, sam je trazio postedu, mozda prvu utakmicu ne bi ni igrao, ali kako zna da ne bi i drugu? Uostalom ovo je ekipni sport moras nekad i na klupu i svoj ego ostaviti po strani. Moguce da psihicki nije spreman igrati ako ima kakvu povredu i jos je vidio da Kolasinac ode kuci pa hoce i on.Povreda je tu nije simulirao, ali eto mogao je biti sa ekipom. Kako god sledece okupljanje ce sve reci. Je li Mirso jos na forumu, zna li on sta vise?
Dobar je Ahmet Hodzic, on kad hoce dodje i odigra dobro, kad nece, staa, moze mu se...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pametno...
Sto bi igrao sa cvajtasima ...

Sto bi igrao sa cvajtasima ...

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A realno svakako vala i nije neka svjetska klasa kako ga svi pusu, jer ako cemo biti realni kupio bi ga vec neko a ne da igra u drugoj ligi...ne kazem da je los igrac naravno al mene nije nikad impresionirao...i to sam i prije mislio, na stranu sto je ocigledno paksu od covjeka...jedan je Emir Spahic...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- katalinski
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mogao biti kapiten reprezentacije, nositi ekipu par godina, ostvariti sebi transfer i podicu karijeru na neki bolji nivo. Al jbg kad ti zena upravlja zivotom.
Nije mu opravdanje to da ne igra nikako znaci iako to nije istina, jer svaki trener ima problem sa njim. Moraju ici moliti njega, pricati sa njim, ma idi u pm. Sirovina neka.
Nikad vise ga ne bi pozvao, prekriziti ga. Bice Bosne i bez njega i to je to
Nije mu opravdanje to da ne igra nikako znaci iako to nije istina, jer svaki trener ima problem sa njim. Moraju ici moliti njega, pricati sa njim, ma idi u pm. Sirovina neka.
Nikad vise ga ne bi pozvao, prekriziti ga. Bice Bosne i bez njega i to je to
-
- Kontakt:
Ne znam koliko je istina, ali valjda se bunio na saigrace iz reprezentacije.
Ni njemu nije jasno kako pored jednog Zolotica koji igra protiv Benfice, Porta i Sportinga, poziv dobiju Mujakic i Radeljic koji igraju protiv Varazdina, Sibenika, IMTa i Tekstilca...
Ni njemu nije jasno kako pored jednog Zolotica koji igra protiv Benfice, Porta i Sportinga, poziv dobiju Mujakic i Radeljic koji igraju protiv Varazdina, Sibenika, IMTa i Tekstilca...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Hebem pomrle Ahmedhodzicu i ovom sizofrenicnom peracu guzica Nodiju
Taman da je hibrid Messija i Ronalda u jednom, da daje 3 gola po utakmici, nema pravo da odlučuje ko je pozvan i ko igra a ko ne. Njegova dužnost je da se odazove i kad igra, da da 100% svojih mogućnosti. Selektor bira igrače. Niko drugi se ne žali, samo njemu eto smeta.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:49Ne znam koliko je istina, ali valjda se bunio na saigrace iz reprezentacije.
E pa nek ide kući kukati Ceciliji jer očito mu je sve bitnije od reprezentacije.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kazu trebao biti vodja tima i otisao na ovakav nacin19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:49Ne znam koliko je istina, ali valjda se bunio na saigrace iz reprezentacije.
Tacno tako sad kad je trebao biti vodja odbrane selektor zovne Bicakcica iz penzije i proglasi ga nekim liderom na osnovu nekog iskustva
smijesno i zalosno
Nema pravo da odlucuje ali ima pravo da bude nezadovoljan, jer su realno neki igraci na spisku amateri u poredjenju s nekim drugima sa istog spiska
Ahmedhodzic je i iznad ovog sto mi igramo i sigurno da mu se ne gube utakmice
Nekima je svejedno i boli ****, neki su zadovoljni i kad izgubimo kazu dobro je 0:2, a moglo je biti 0:5
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 sep 2024, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ne kontam sto bi se zalio na bilo koga, jer ima sigurno mijesto u ekipi, igrao je i zadnje dvije.
Na čemu si ti? Dobra neka roba.NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:04Kazu trebao biti vodja tima i otisao na ovakav nacin19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:49Ne znam koliko je istina, ali valjda se bunio na saigrace iz reprezentacije.
Tacno tako sad kad je trebao biti vodja odbrane selektor zovne Bicakcica iz penzije i proglasi ga nekim liderom na osnovu nekog iskustva
smijesno i zalosno
Nema pravo da odlucuje ali ima pravo da bude nezadovoljan jer su realno neki igraci na spisku amateri u poredjenju s nekim drugima sa istog spiska

Ako je nezadovoljan, što kaže da neće igrati? Kakve veze ima igrač sa spiskom? Je li on trener tima ili igrač? Koji je njegov posao u ekipi, da kroji spisak ili da igra? Što je Džeko sve ove godine dolazio da igra sa raznim panjevima?

Ne radi se o tome. Radi se o činjenici da on igra kad mu je kurtzu ćejf tj kada Cecilia odobri. Sergio Ramos

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ma neko trolla kakvo žaljenje.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:07Ne kontam sto bi se zalio na bilo koga, jer ima sigurno mijesto u ekipi, igrao je i zadnje dvije.
Dečko zacementiran u prvih 11
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nad njim podhitno izgraditi autoritet i otjerati ga u 3 pm. Nosi ga u pizdu materinu.
Od momenta kad je Ahmedhodzic dosao u reprezentaciju je proslo tacno 4 godine. Od njegovog dolaska i prve utakmice koju je u paru igrao sa Sanicaninom su uz Hadzikadunica koji je dosao u paru s njim prodefilovali PAZITE SAD: Adnan Kovacevic, Hrvoje Milicevic, Renato Gojkovic, Nihad Mujakic, Ermin Bicakcic, Nikola Katic, Stjepan Radeljic, Adrian Leon Barisic. Nek mi neko navede 1 dobar razlog za poziv bilo kojeg igraca od gore navedenih izuzev Barisica koji je bio nas mladi reprezentativac i 1 od boljih u toj selekciji te je logican slijed da zaigra za A tim.
I onda se cudite sto se "mozda" bunio na suigrace?
I onda se cudite sto se "mozda" bunio na suigrace?
Dzeko je sutio,jer su mnogi prije njega sutili i preslo mu od njih sveJudd je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:08Na čemu si ti? Dobra neka roba.NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:04Kazu trebao biti vodja tima i otisao na ovakav nacin19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:49Ne znam koliko je istina, ali valjda se bunio na saigrace iz reprezentacije.
smijesno i zalosno
Nema pravo da odlucuje ali ima pravo da bude nezadovoljan jer su realno neki igraci na spisku amateri u poredjenju s nekim drugima sa istog spiska![]()
Ako je nezadovoljan, što kaže da neće igrati? Kakve veze ima igrač sa spiskom? Je li on trener tima ili igrač? Koji je njegov posao u ekipi, da kroji spisak ili da igra? Što je Džeko sve ove godine dolazio da igra sa raznim panjevima?![]()
Ne radi se o tome. Radi se o činjenici da on igra kad mu je kurtzu ćejf tj kada Cecilia odobri. Sergio Ramos![]()
Neki igraci npr poput kapitena Spahica su bili i sa Dzekom i prije Dzeke
Kad Dzeko vidi da tako neko ko ima status legende navijaca repke suti, vjerovatno je sebi rekao bolje da i ja sutim
Pa ne voli Anel da gubi dosta mu je Sheffielda
Nema sta zena s tim, to je samo izgovor
Da je zena u pitanju ne bi on nikako ni dolazio
Evo fanatik ti je sve objasnio
Sto posto istina sve sto je napisao
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
je li realno da se neko primi na ovu zayebanciju na racun onog retarda19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:49Ne znam koliko je istina, ali valjda se bunio na saigrace iz reprezentacije.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.