Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Ovo stvarno postaje simptomatično i štetno za reprezentaciju.
Barbarez je korektan i ne želi da stvara tenzije, ali zaista treba razmislitui da mu se više ne šalju pozivi.
Barbarez je korektan i ne želi da stvara tenzije, ali zaista treba razmislitui da mu se više ne šalju pozivi.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 06 sep 2024, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Ima zdravstvenih problema. Boli ga polni organ za reprezentaciju...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne bi se uopšte začudio da mu žena zapravo i kroji planove.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ocito je mentalno labilan, a sad mu je tesko palo sto nije nasao novi klub i otud ovakav rasplet. Osim ako nije u pitanju sindrom 'uvrijedjene mlade', kojoj je zasmetalo nesto na treninzima... Opravdanje za ovo je tesko naci, ali ipak ne bih volio da ga se Sergej odmah odrekne. Medjutim, nije mu prvi put i bojim se da je on zavrsio s reprezentacijom.
Realno je zasluzio, s obzirom kako on ponizava i reprezentaciju, a Boga mi i nas koji ga pratimo konstantno.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:03Ma vrlo je jasno iz ovog što je Barbarez izjavio da mu apsolutno ne vjeruje u "povredu", nego neće da ga ponizi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Debila vise nikada zvati.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ustati pa reći Demirović, Hadzikadunic, Gazibegovic, Dedic. Da se ne lazemo i bolji su igraci od njega na svojim pozicijama ali su uvijek tu za svoju drzavu.
Vrlo moguce. Steta jer ima top fizicke predispozicije da bude kvalitetan fudbaler. Samo tesko kad si bez mozga.
Po meni bi Barbarez trebao polako krojiti odbaranu bez Ahmedhodžića i Kolašinca. Amedhodžića jer je totalno nepouzddan karakter, a Kolašinca jer star i presklon povredama.
Znam da su nam to dva najbolja stopera, ali moramo uigravati odbranu s igračima na koje se može računati.
Znam da su nam to dva najbolja stopera, ali moramo uigravati odbranu s igračima na koje se može računati.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Mozda ga ne treba ni kriviti toliko, ipak je pod dejstvom ciganskog sihra 

Stone hands👊
Znaci jedan Kolasinac koji je bio povrijeđen i nije igrao nikako je dodao, bio sa repkom dok mu nisu rekli da ide. Dečko uradio i vise nego potrebno da bude tu i bude spreman.
Ovaj osjetio bol u dijelu prepona i ode kući
Idi to kući i ne dolazi vise majke ti mile
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jebla ti cigancica majku glupu idi izjebi redom po Sheffielda nije ona jedina pizda na svijetu znaci 10000% ga **** ko kantu mlitavac jedan
Znaci Mujakic sigurno igra sutra. Gdje je Nodi, je li ziv? 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Slazem se 100%.Horoz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:08Po meni bi Barbarez trebao polako krojiti odbaranu bez Ahmedhodžića i Kolašinca. Amedhodžića jer je totalno nepouzddan karakter, a Kolašinca jer star i presklon povredama.
Mene ne zanima kakve on odnose ima sa porodicom u njihova četri zida. Njihovi odnosi- njihova stvar
Al ovo da repkom postaje jako losa praksa koja narušava atmosferu repke
- Bazinga12345
- Kontakt:
Čovjek bi pomislio igra za City, a ne za klubove koji u prosjeku primaju 3 gola po utakmici.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ma ne bi ga vise zvao pa nek i kapiten liverpula postane.
Ko ne voli i ne postuje onaj grb na dresu i ne treba bit tu pa makar svi iz druge federalne igraci bili.
Ko ne voli i ne postuje onaj grb na dresu i ne treba bit tu pa makar svi iz druge federalne igraci bili.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Dodao bih na listu i Kolasinca, Dzeku koji nikad nisu bez dobrog razloga propustili okupljanje. Pritom Edin je tu preko 10 godina već.Maroon1946 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:07Ustati pa reći Demirović, Hadzikadunic, Gazibegovic, Dedic. Da se ne lazemo i bolji su igraci od njega na svojim pozicijama ali su uvijek tu za svoju drzavu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jadnik jadni umislio da je Maldini a ne može maknuti nigdje iz mrtvog Sheffielda.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jedan od najprecijenjenijih igrača u historiji bh. fudbala svakako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.