Jer je savršen plan B napadač, koji ti može donijeti nešto što ćeš teško negdje drugo dobiti, a to je apsolutna dominacija u zračnim duelima.zaostrog je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:37Ima 34 godine, a u vrijeme sljedećeg Euro, koje je turnir za koji se trebamo spremati, imat će 38. Kakva je logika takvog poziva?SetoKaiba je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:23Taj čovjek je trebao imati mjesta u reprezentaciji dokle god mu traje karijera, nerealno zahvalan igrač. Ogromna šteta što se oprostio od igranja u državnom dresu.Goalgetter je napisao/la: ↑01 sep 2024, 19:56Djuric strijelac za Monzu protiv Fiorentine
Steta sto se oprostio od reprezentacije, imali bi itekako koristi od njega proslih godina
Hajde eto i da shvatim da ga se trebalo zvati ranije kao neku opciju s klupe, fakat ima smisla. Sada je besmislen BILO KO ko ima 32+, bilo ko ko ima 28+, a već nije na nekom finom nivou (ne mora liga petice, ali solidan nivo), sve koji imaju 25+, a nisu u top 15 liga u Evropi. Ovaj spisak sad to čak dosta dobro pokriva, s par izuzetaka (poput Šarića, Radeljića i Mujakića, te Bicakcic ali eto njemu su razlozi drugi).
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pa imas vec Tabakovica slicnih karakteristika.SetoKaiba je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:55Jer je savršen plan B napadač, koji ti može donijeti nešto što ćeš teško negdje drugo dobiti, a to je apsolutna dominacija u zračnim duelima.zaostrog je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:37Ima 34 godine, a u vrijeme sljedećeg Euro, koje je turnir za koji se trebamo spremati, imat će 38. Kakva je logika takvog poziva?
Hajde eto i da shvatim da ga se trebalo zvati ranije kao neku opciju s klupe, fakat ima smisla. Sada je besmislen BILO KO ko ima 32+, bilo ko ko ima 28+, a već nije na nekom finom nivou (ne mora liga petice, ali solidan nivo), sve koji imaju 25+, a nisu u top 15 liga u Evropi. Ovaj spisak sad to čak dosta dobro pokriva, s par izuzetaka (poput Šarića, Radeljića i Mujakića, te Bicakcic ali eto njemu su razlozi drugi).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ni blizu dominantan u zračnim duelima kao Milan. Kad imaš Đurića u šesnaestercu, gdje god da uputiš loptu, on će naći način da je se dokopa.DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:56Pa imas vec Tabakovica slicnih karakteristika.SetoKaiba je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:55Jer je savršen plan B napadač, koji ti može donijeti nešto što ćeš teško negdje drugo dobiti, a to je apsolutna dominacija u zračnim duelima.zaostrog je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:37
Ima 34 godine, a u vrijeme sljedećeg Euro, koje je turnir za koji se trebamo spremati, imat će 38. Kakva je logika takvog poziva?
zasto se priča o igracu koji se oprostio
Jucer Sturm - Kapfenberg 4:1 prijateljska
Karic 90 minuta, a Beganovic bio na klupi
Karic 90 minuta, a Beganovic bio na klupi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Slažem se, sve stoji, samo što će 2028. imati 38 godina i biti u penziji ili na nivou da igra Seriju D, a mi sve moramo podrediti toj 2028. godini (barem za sada). U tom smislu, bolje je da nađu novog Đurića, ako im treba neko takvih karakteristika, sa 20 godina, pa makar i iz FK Butmir, nego Milana sa 34 iz Serije A.SetoKaiba je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:55Jer je savršen plan B napadač, koji ti može donijeti nešto što ćeš teško negdje drugo dobiti, a to je apsolutna dominacija u zračnim duelima.zaostrog je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:37Ima 34 godine, a u vrijeme sljedećeg Euro, koje je turnir za koji se trebamo spremati, imat će 38. Kakva je logika takvog poziva?
I ja znam da se većina nacije ne slaže, da bi većina nacije na SP 2026., ali to je nerealno, isto kao što je bilo prije 4 godine, a ja se i tad ubjeđivao isto. I tad smo trošili mjesta na Tatare, Cipetiće, Šabanadžoviće, Ziljkiće, Hadžiće i sl. I čisto da se shvati zašto ne možemo na Euro, u najboljem slučaju nam kvalifikacijska grupa može biti nešto poput: Danska, Vels, BiH, Latvija, i u njoj treba biti prvi za odlazak na SP. A, da ne kažem da se teoretski može desiti i nešto kao: Portugal, Turska, Irska, BiH, Moldavija. Istina je negdje između, ali treba sve usmjeriti na 2028.
Biereth na klupi za u21 reprezentaciju Danske. Nevjerovatno obzirom na formu i jacinu kluba u kojem igra i da mu je konkurencija maltene covjek koji igra cesto kao nas Hamula. Ok, jeste igrac Newcastle-a ali dzaba kad ne igra. Evo prilike nasima, obecas mu poziv u A tim neka debituje i osiguras ga, sigurno ce mu bit privlacnija klupa A reprezentacije nego klupa mlade
Ako do sada nije ništa napravljeno, neće ni biti.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:11Biereth na klupi za u21 reprezentaciju Danske. Nevjerovatno obzirom na formu i jacinu kluba u kojem igra i da mu je konkurencija maltene covjek koji igra cesto kao nas Hamula. Ok, jeste igrac Newcastle-a ali dzaba kad ne igra. Evo prilike nasima, obecas mu poziv u A tim neka debituje i osiguras ga, sigurno ce mu bit privlacnija klupa A reprezentacije nego klupa mlade
Pola godine je od njegovog zadnjeg nastupa za Dance, svaki dan je sa Gazibegovićem, kontakt je lako napraviti i očigledno tu nema ništa. Prije svega jer se zna da je Bierth rezeva u Danskoj U21.
Možemo ga zaboraviti, kao i Baždara koji će najvjerovatnije danas biti rezerva za U21 Srbije.
Iskreno, mislim da tu i nije neki veliki gubitak.
Bierha sam često gledao u posljednje vrijeme i nije me posebno dojmio. zabija jer je sturm uglavnom dominantan u austriji. Baždar će brzo na klupu u španskoj cvajti.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Vidjet cemo, ja isto ne preferiram Bazdara ali za Bieretha bi se trebali malo aktivirat. Sturm njega ne bi platio 4.5 miliona da ne racunaju unaprijed barem duplu i troduplu prodaju. Sto se tice igre Bieretha, gledam i ja Sturm u posljednje vrijeme dosta narocito radi njega i stvarno lik cesto ne postoji na utakmicama i odjednom izbije odnekud i zabije gol, a takvi igraci su dosta cijenjeni dosta u fudbalu. On ako zabije 15+ golova ove sezone u Sturmu na ljeto je sigurno u nekom bundesligasu, a i Arsenal je stavio klauzulu da ga mogu vratit kad su ga prodaliHoroz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:23Ako do sada nije ništa napravljeno, neće ni biti.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:11Biereth na klupi za u21 reprezentaciju Danske. Nevjerovatno obzirom na formu i jacinu kluba u kojem igra i da mu je konkurencija maltene covjek koji igra cesto kao nas Hamula. Ok, jeste igrac Newcastle-a ali dzaba kad ne igra. Evo prilike nasima, obecas mu poziv u A tim neka debituje i osiguras ga, sigurno ce mu bit privlacnija klupa A reprezentacije nego klupa mlade
Pola godine je od njegovog zadnjeg nastupa za Dance, svaki dan je sa Gazibegovićem, kontakt je lako napraviti i očigledno tu nema ništa. Prije svega jer se zna da je Bierth rezeva u Danskoj U21.
Možemo ga zaboraviti, kao i Baždara koji će najvjerovatnije danas biti rezerva za U21 Srbije.
Bierha sam često gledao u posljednje vrijeme i nije me posebno dojmio. zabija jer je sturm uglavnom dominantan u austriji. Baždar će brzo na klupu u španskoj cvajti.
Nažalost mislim da se tu nema šta raditi. Pola godine je on vruća roba i potencijalni za A selekciju Bih.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:34Vidjet cemo, ja isto ne preferiram Bazdara ali za Bieretha bi se trebali malo aktivirat. Sturm njega ne bi platio 4.5 miliona da ne racunaju unaprijed barem duplu i troduplu prodaju. Sto se tice igre Bieretha, gledam i ja Sturm u posljednje vrijeme dosta narocito radi njega i stvarno lik cesto ne postoji na utakmicama i odjednom izbije odnekud i zabije gol, a takvi igraci su dosta cijenjeni dosta u fudbalu. On ako zabije 15+ golova ove sezone u Sturmu na ljeto je sigurno u nekom bundesligasu, a i Arsenal je stavio klauzulu da ga mogu vratit kad su ga prodaliHoroz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:23Ako do sada nije ništa napravljeno, neće ni biti.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:11Biereth na klupi za u21 reprezentaciju Danske. Nevjerovatno obzirom na formu i jacinu kluba u kojem igra i da mu je konkurencija maltene covjek koji igra cesto kao nas Hamula. Ok, jeste igrac Newcastle-a ali dzaba kad ne igra. Evo prilike nasima, obecas mu poziv u A tim neka debituje i osiguras ga, sigurno ce mu bit privlacnija klupa A reprezentacije nego klupa mlade
U Danskoj U21 je rezerva i znalo se da ima barem 2 ispred njega, a od seniora Danske je miljama daleko.
Igra u klubu sa standardnim bh reprezentativcem i svi su uslovi su postojali, da bude kontaktiran i prihvati da igra za nas.
Nema sumnje da su Spaha i onaj Hebibović barem pokušali da ga pridobiju preko Jusufa.
I spominjali smo eventualni problem "Kovčević", to bi mogao lako biti razlog.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa ne znam, nije bas davno Jusuf njega spomenuo u onom intervjuu za reprezentacijaba, mozda je proslo malo jace od mjesec dana. Oni svakako nisu mogli znati da je potencijalni reprezentativac jer mu na transfermarktu stoje zastave Engleske u kojoj je rodjen i Danske za koju trenutno igra a zapravo mu otac ima i Njemacke korjene dok je majka iz BiHHoroz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:42Nažalost mislim da se tu nema šta raditi. Pola godine je on vruća roba i potencijalni za A selekciju Bih.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:34Vidjet cemo, ja isto ne preferiram Bazdara ali za Bieretha bi se trebali malo aktivirat. Sturm njega ne bi platio 4.5 miliona da ne racunaju unaprijed barem duplu i troduplu prodaju. Sto se tice igre Bieretha, gledam i ja Sturm u posljednje vrijeme dosta narocito radi njega i stvarno lik cesto ne postoji na utakmicama i odjednom izbije odnekud i zabije gol, a takvi igraci su dosta cijenjeni dosta u fudbalu. On ako zabije 15+ golova ove sezone u Sturmu na ljeto je sigurno u nekom bundesligasu, a i Arsenal je stavio klauzulu da ga mogu vratit kad su ga prodaliHoroz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:23
Ako do sada nije ništa napravljeno, neće ni biti.
U Danskoj U21 je rezerva i znalo se da ima barem 2 ispred njega, a od seniora Danske je miljama daleko.
Igra u klubu sa standardnim bh reprezentativcem i svi su uslovi su postojali, da bude kontaktiran i prihvati da igra za nas.
Nema sumnje da su Spaha i onaj Hebibović barem pokušali da ga pridobiju preko Jusufa.
Ne znam, ja bi volio iskreno ako je ikako moguce da ga se zovne jer sumnjam da ima motiv i on bit rezerva liku koji jeste u Njukaslu al' koji ne igra nikako. Zao mi je sto nijedan novinar ne upita za njega umjesto postavljanja retardiranih pitanja i na kraju kad covjek u bundesligi krene zabijat i bude izgubljen svi ce govorit sto ne igra za nas i gdje nam je skauting
Pa ako mi na forumu dvije godine znamo da ima pravo igrati za nas, a već godinu se o njemu piše na dnevnoj bazi, valjda su Sergej i Spaha čuli za njega kad su preuzeli posao. Ako nisu, nek odmah daju ostavkufanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:48Pa ne znam, nije bas davno Jusuf njega spomenuo u onom intervjuu za reprezentacijaba, mozda je proslo malo jace od mjesec dana. Oni svakako nisu mogli znati da je potencijalni reprezentativac jer mu na transfermarktu stoje zastave Engleske u kojoj je rodjen i Danske za koju trenutno igra a zapravo mu otac ima i Njemacke korjene dok je majka iz BiH
Ne znam, ja bi volio iskreno ako je ikako moguce da ga se zovne jer sumnjam da ima motiv i on bit rezerva liku koji jeste u Njukaslu al' koji ne igra nikako. Zao mi je sto nijedan novinar ne upita za njega umjesto postavljanja retardiranih pitanja i na kraju kad covjek u bundesligi krene zabijat i bude izgubljen svi ce govorit sto ne igra za nas i gdje nam je skauting

Da tu nešto ima i može biti, on bi već bio u procedurama promjene sportskog, otkad ga Jusuf javno proziva. Mislim da je ovo odazivanje Dansku U21, riješilo sve dileme.
I da, naši novinari bitrebali postaviti pitanje o njemu, ali oni se bave atmosferom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neće lik da igra za nas, sumnjam i da zna gdje je BiH. Jedino ako propadne toliko da ne bude imao mjesta ni za olimpijsku reprezentaciju Danske.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zadnja tvoja recenica je poenta citave price, ali je ocigledno vaznije postavit pitanje nakon sto se odradi 50 intervjua sa selektorom koliko vam zaista znaci biti selektor, kakva je atmosfera i kojom cemo formacijom igrat. Ne bi me cudilo da Barbarez kao i Prosinecki jednom procita sastav dan prije utakmice koji ce igrat. Dok se ne postavi pitanje za Bieretha, ja cu vjerovat da moze zaigrat za nas. Mislio sam da ni Gigovic nikad nece zaigrat za nas, pa su ga zavrsili u magliHoroz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:54Pa ako mi na forumu dvije godine znamo da ima pravo igrati za nas, a već godinu se o njemu piše na dnevnoj bazi, valjda su Sergej i Spaha čuli za njega kad su preuzeli posao. Ako nisu, nek odmah daju ostavkufanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:48Pa ne znam, nije bas davno Jusuf njega spomenuo u onom intervjuu za reprezentacijaba, mozda je proslo malo jace od mjesec dana. Oni svakako nisu mogli znati da je potencijalni reprezentativac jer mu na transfermarktu stoje zastave Engleske u kojoj je rodjen i Danske za koju trenutno igra a zapravo mu otac ima i Njemacke korjene dok je majka iz BiH
Ne znam, ja bi volio iskreno ako je ikako moguce da ga se zovne jer sumnjam da ima motiv i on bit rezerva liku koji jeste u Njukaslu al' koji ne igra nikako. Zao mi je sto nijedan novinar ne upita za njega umjesto postavljanja retardiranih pitanja i na kraju kad covjek u bundesligi krene zabijat i bude izgubljen svi ce govorit sto ne igra za nas i gdje nam je skauting![]()
Da tu nešto ima i može biti, on bi već bio u procedurama promjene sportskog, otkad ga Jusuf javno proziva. Mislim da je ovo odazivanje Dansku U21, riješilo sve dileme.
I da, naši novinari bitrebali postaviti pitanje o njemu, ali oni se bave atmosferom.
Ako zaigra za nas to će biti, kao što gore neko reče, zato što je ispušio sve što se može ispušiti u Danskoj.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 17:01Zadnja tvoja recenica je poenta citave price, ali je ocigledno vaznije postavit pitanje nakon sto se odradi 50 intervjua sa selektorom koliko vam zaista znaci biti selektor, kakva je atmosfera i kojom cemo formacijom igrat. Ne bi me cudilo da Barbarez kao i Prosinecki jednom procita sastav dan prije utakmice koji ce igrat. Dok se ne postavi pitanje za Bieretha, ja cu vjerovat da moze zaigrat za nas. Mislio sam da ni Gigovic nikad nece zaigrat za nas, pa su ga zavrsili u magli
Pitanje je da li će nam i trebati takav.
Evo Baždar u prvih 11 Srbije U21, velika stvar nakon "poziva" na EURO.
Haj da se i ta priča završi i neka miu onaj Belmin obavezno javno čestita, ako da go.
Haj da se i ta priča završi i neka miu onaj Belmin obavezno javno čestita, ako da go.
Ovakav kakav je trenutno, nama bi sigurno valjao obzirom da Dzeko nece dovijeka. Sta ce biti u buducnosti s njim, ne znam, ali vrijedi pokusatiHoroz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 17:11Ako zaigra za nas to će biti, kao što gore neko reče, zato što je ispušio sve što se može ispušiti u Danskoj.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 17:01Zadnja tvoja recenica je poenta citave price, ali je ocigledno vaznije postavit pitanje nakon sto se odradi 50 intervjua sa selektorom koliko vam zaista znaci biti selektor, kakva je atmosfera i kojom cemo formacijom igrat. Ne bi me cudilo da Barbarez kao i Prosinecki jednom procita sastav dan prije utakmice koji ce igrat. Dok se ne postavi pitanje za Bieretha, ja cu vjerovat da moze zaigrat za nas. Mislio sam da ni Gigovic nikad nece zaigrat za nas, pa su ga zavrsili u magli
Pitanje je da li će nam i trebati takav.
Bazdar dao gol za u21 reprezentaciju Srbije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.