Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Mislim svaka im čast kad su stigli ovoliko noćas polijepiti glavuša po gradu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hajd sto polijele ali sto kasnije nece da odlijepe

Ne znam koja je poenta kad uzmu te plakate i na neki zid zalijepe 10 puta istu osobu, vidio sam je prvi put nece mi 100 njegovih slika promjeniti stav da ne glasam za njega.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Sta boli qurko tog sto lijepi koliko ima slika na zidu, njemu je bitno da polijepi onoliko koliko je dobio

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Predizborni marketing je u rangu izvođenja predizbornih obećanja.
Traljavo, rasipanje resursa, jedina razlika je što to uspiju završiti u roku.
Traljavo, rasipanje resursa, jedina razlika je što to uspiju završiti u roku.
Koševo Zapad
Evo septembra evo predizbornog ludila
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Centre forward
- Kontakt:
Zar nije admin rek'o bez politike na temi 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa tako ti je to, svak hoce hljeba a da ne mrdne prstom. Kod nas ide, politicar, drzavna sluzba ili te nema nigdjecoelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Od čega vjerujem njih 90% u funkciji žrtvenih janjadi, koja ispunjavaju tuđe političke ciljeve, ali istovremeno u borbi za svoju egzistenciju, valjda ti je neko obećo nešto ako budeš na listi, sve u svemu, sramota za pratiti kao i svaki lokalni izbori.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Nemoj ti kod nas , kod vas navodno nije tako. U Bosni, tj kod nas, je politicar, drzavna sluzba ili te nema nigdjenumanumaye22 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:49Pa tako ti je to, svak hoce hljeba a da ne mrdne prstom. Kod nas ide, politicar, drzavna sluzba ili te nema nigdjecoelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Od čega vjerujem njih 90% u funkciji žrtvenih janjadi, koja ispunjavaju tuđe političke ciljeve, ali istovremeno u borbi za svoju egzistenciju, valjda ti je neko obećo nešto ako budeš na listi, sve u svemu, sramota za pratiti kao i svaki lokalni izbori.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Gledaj @ Milana, ispravlja krive navode
Ovo je najava da poslije džume ide numan u raskrinkavanje, polaganje fakti i beskrajno odupiranje
Tražili ste - gledajte

Ovo je najava da poslije džume ide numan u raskrinkavanje, polaganje fakti i beskrajno odupiranje

Tražili ste - gledajte

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
ide Trivićka životom u BL...
jedva čekam ta sučeljavanja između nje i Draška...
jedva čekam ta sučeljavanja između nje i Draška...
zar i ti sine Ivane!?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod nas je mali grad i svak' svakog zna. Ili si sa nekim isao u razred ili studirao, igrao lopte, nesto drugo trenirao ili ti je komsija, u istoj ulici zivite.coelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Pa onda o kandidatima sve zivo znas.
Svake godine sve gore i gore liste. Nece vise niko normalan na ove liste za GV.
Ove jace stranke i imaju ponekog normala kandidata, ali ove manje sve zivo stavljaju na listu

Nece vala ni da mi na sijelo dodje, a kamoli 100 slika.
Jos u manjim gradovima gdje svak' svakog zna (kako gore napisah), samo bezveze bacaju pare. Cim vidis listu, znas za koga ces glasati. Umjesto plakata trebaju dijeliti olovke i upaljace sa svojim slikama, bar ce to raja iskoristiti

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Meni su fascinantni ljudi koji misle da ce izbor nekog drugoga nesto promijeniti i kao da ce ti ljudi raditi za narod a ne za svoju stolicu 4 godine.
Mislim, imao si od 1996 do 2024 8/16 izbora i sve izgledalo apsolutno isto, ali vjerujem da kod nas ima dosta mazohista.

Mislim, imao si od 1996 do 2024 8/16 izbora i sve izgledalo apsolutno isto, ali vjerujem da kod nas ima dosta mazohista.
SDA-ovac iz Mostara: "Mi smo vlasnici BiH, ali imamo vrlo neugodne podstanare", stigla oštra reakcija iz HDZ-a

Treba skratiti te liste, 35 kandidata je previše. Go seljak i živa fukara počela da se skuplja na dnu tih listi, zloupotrebljavaju ih ovi s vrha koriste ih za skupljanje glasova koji na kraju odu prvom na listi, a što je manja stranka to je sve izraženija ta razlika u kvalitetu kandidata.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:04Kod nas je mali grad i svak' svakog zna. Ili si sa nekim isao u razred ili studirao, igrao lopte, nesto drugo trenirao ili ti je komsija, u istoj ulici zivite.coelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Ove jace stranke i imaju ponekog normala kandidata, ali ove manje sve zivo stavljaju na listu![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nece stranke nikada na to pristati, ali da naprave otvorene liste, pa da ti iz svake stranke možeš zaokruziti po 2-3 kandidata, moglo bi se pravo dobrih likova izabrati.coelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:49Treba skratiti te liste, 35 kandidata je previše. Go seljak i živa fukara počela da se skuplja na dnu tih listi, zloupotrebljavaju ih ovi s vrha koriste ih za skupljanje glasova koji na kraju odu prvom na listi, a što je manja stranka to je sve izraženija ta razlika u kvalitetu kandidata.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:04Kod nas je mali grad i svak' svakog zna. Ili si sa nekim isao u razred ili studirao, igrao lopte, nesto drugo trenirao ili ti je komsija, u istoj ulici zivite.coelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Ove jace stranke i imaju ponekog normala kandidata, ali ove manje sve zivo stavljaju na listu![]()
Ovako uglavnom u vijeća ulaze likovi koje stranka stavi na vrh liste...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Ništa on pogrešno nije rekao, ovako apsolutno svi u SDA razmišljaju s tim što kad kaže "mi smo vlasnici BiH" on ne misli na Bošnjake i sve one koji vole domovinu nego baš na njih, članove SDA.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MilanMladenovic
- Kontakt:
I vjerovatno pod podstanare misli na sve nas
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.