Evo ti link:http://atdhenet.tv/36331/watch-manchest ... sunderland
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sacekaj neku drugu utakmicu..RK Gradacac je napisao/la:Kad ce Dzeko uci da pocnem gledat?!
Pametni,sto ti ne igras u City-u i ne das 20 golova...A_d_0 je napisao/la:E gledam ovog Teveza i cudim se kako je glup i ogranicen ko balkon. Covjek ocito nema inteligencije da shvati sta on kao napadac treba da radi i gdje da se nalazi pa trci ko muha bez glave. I neko ce reci pozrtvovan. Nije on pozrtvovan, on je glup.
1. Nisam rekao da sam super-mega-giga pametan ali koliko god da je covjek pametan pametniji je od ovog slona.Arsenalisation je napisao/la:Pametni,sto ti ne igras u City-u i ne das 20 golova...A_d_0 je napisao/la:E gledam ovog Teveza i cudim se kako je glup i ogranicen ko balkon. Covjek ocito nema inteligencije da shvati sta on kao napadac treba da radi i gdje da se nalazi pa trci ko muha bez glave. I neko ce reci pozrtvovan. Nije on pozrtvovan, on je glup.
Pod hitno okulistu.RKO je napisao/la:Simpatisem City al sam uvijek realan i posten......ono penala nije vidilo ni sekund,dobili su poklon koji je Tevez pretvorio u 2:0(jedva)![]()
Evo ti link:http://atdhenet.tv/36331/watch-manchest ... sunderland
1. Ne poznajes covjeka, ne znam kako mozes donositi zakljucke o njegovoj intelegenciji.1. Nisam rekao da sam super-mega-giga pametan ali koliko god da je covjek pametan pametniji je od ovog slona.
2. Ti ako ne vidis da on trci kao muha bez glave onda si i ti po IQ na njegovom nivou.
3. Da ima 1/3 inteligencije kao Inzaghi zabijao bi 40 po sezoni. Nazalost nema pa tako od 19 golova 15 zabije iz penala.
4. Ne igram u Cityu jer necu.
Hvala.
taj isti tevez kosta preko 30 miliona, cudno zar ne, kako kome...sigurno djaba ne vrijedi toliko. I meni je krivo sto je Dzeko na klupi, al eto..Tevezu je zagarantovano mjesto, a Balotelliju umjesto da mu neku vaspitnu zada, Mancini ga u prvu postavu guraA_d_0 je napisao/la:1. Nisam rekao da sam super-mega-giga pametan ali koliko god da je covjek pametan pametniji je od ovog slona.Arsenalisation je napisao/la:Pametni,sto ti ne igras u City-u i ne das 20 golova...A_d_0 je napisao/la:E gledam ovog Teveza i cudim se kako je glup i ogranicen ko balkon. Covjek ocito nema inteligencije da shvati sta on kao napadac treba da radi i gdje da se nalazi pa trci ko muha bez glave. I neko ce reci pozrtvovan. Nije on pozrtvovan, on je glup.
2. Ti ako ne vidis da on trci kao muha bez glave onda si i ti po IQ na njegovom nivou.
3. Da ima 1/3 inteligencije kao Inzaghi zabijao bi 40 po sezoni. Nazalost nema pa tako od 19 golova 15 zabije iz penala.
4. Ne igram u Cityu jer necu.
Hvala.
Tebio ni okulista nemoze pomocifahrenheit je napisao/la: Pod hitno okulistu.
Inace City odlican prvih 15 minuta, onda umirili tempo i u potpunosti kontroliraju utakmicu.
da je neka prpa usao bi Dzeko, ovako na 5-0 normalno da ce Phillipsa ubacitRKO je napisao/la:Nema Dzeke danasulazi SWP umjesto Silve
savim logicno, ne znam sto dizete frku oko toga, da je umjesto Dzeke neki skroz deseti napadac na klupi, ne bi ovde niko ni obrvom maknuoskyisthelimit je napisao/la:da je neka prpa usao bi Dzeko, ovako na 5-0 normalno da ce Phillipsa ubacitRKO je napisao/la:Nema Dzeke danasulazi SWP umjesto Silve
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 5 gostiju.