Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
I ja cu ga citirati
NOVINAR - " Iako je selektor Safet Sušić nekoliko puta ponovio da neće odustati od Vas ne popuštate."
SASA PAPAC " - Mislim da nema potrebe da ponavljam da sam odigrao svoje u reprezentaciji BiH. Novom selektoru i igračima želim puno sreće u sljedećim kvalifikacijama kaže Papac."
NOVINAR - " Iako je selektor Safet Sušić nekoliko puta ponovio da neće odustati od Vas ne popuštate."
SASA PAPAC " - Mislim da nema potrebe da ponavljam da sam odigrao svoje u reprezentaciji BiH. Novom selektoru i igračima želim puno sreće u sljedećim kvalifikacijama kaže Papac."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koja, Jugoslavija ?Bilal je napisao/la:Znas, igrala je reprezentacija i prije tvog rodjenja.QUARESMA 18<<< je napisao/la:svo vrijeme odbijao igrati za reprezentaciju i sada kad nam je najbolje i on bi
-
- Kontakt:
4ever alone? je napisao/la:I ja cu ga citirati
-PAPCU treba reprezentacija jer mu ističe ugovor sa klubom,,,a reprezentacijaje pravi način da se promoviše....a i nije nikad dobro igrao za repku...gledao samsve utakmice kada je igrao...čak je i MRAVAC bolji od njega
bih-estonija 7:0 je napisao/la:
-PAPCU treba reprezentacija jer mu ističe ugovor sa klubom,,,a reprezentacijaje pravi način da se promoviše....a i nije nikad dobro igrao za repku...gledao samsve utakmice kada je igrao...čak je i MRAVAC bolji od njega

Iznenadjuje me sto vam je toliko trebalo na ovakve komentare
ajde lijepo uzmi ubij pa se pistolj ...4ever alone? je napisao/la:I ja cu ga citirati
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Papac je jedini ostao dosljedan sebi i nije pogazio riječ. Sjeća te se one tekme protiv Azerbejđana onako bi uvijek bilo da nije došao Ćiro i digao euforiju. Ja vjerujem da bi ljudi iz Saveza otišli jer nebi imali ekonomske računice.
Nemoj te shvatiti da kritikujem Ćiru jer on je došao uzeo pare i otišao baš kao što bi svaki strani trener učinio. Da su svi bili kao Papac mi bi danas bili sređen savez ili bi bili na dnu mada od ovog ne može gore.
Nemoj te shvatiti da kritikujem Ćiru jer on je došao uzeo pare i otišao baš kao što bi svaki strani trener učinio. Da su svi bili kao Papac mi bi danas bili sređen savez ili bi bili na dnu mada od ovog ne može gore.
FEDERER= KLOC
Prvoaprilska sala !
http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=25790
Medjutim Maravic rekao da po njegovim saznanjima nece repka biti suspendovana
Eto malo srece i za nas male ljude !
http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=25790
Medjutim Maravic rekao da po njegovim saznanjima nece repka biti suspendovana

Eto malo srece i za nas male ljude !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mersudin Ahmetović postigao gol za tim Volge u pobjedi protiv Misketovog Dinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čist autogol. Nije je ni dohvatio Ahmetović. Na samom kraju videa. Ušao na poluvremenu. Miske nezapažen.Virtu4l je napisao/la:Mersudin Ahmetović postigao gol za tim Volge u pobjedi protiv Misketovog Dinama.
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dobar gol Ahmetovica,ala Pipin sad pa sad.
Ovaj Dinamo dao sve u napad,a odbranu ko ebe.

Ovaj Dinamo dao sve u napad,a odbranu ko ebe.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je l' ovo onaj Ahmetović što je igr'o za Slobodu ?
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Izgleda da jeste prema izvorima wikipedie.AulleTa je napisao/la:Je l' ovo onaj Ahmetović što je igr'o za Slobodu ?

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znam da je igro u Radničkom iz Lukavca. Mislim da je iz istog i preš'o u Slobodu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
Evo i danas dao prvi gol za Spartak.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zSi85sv2 ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zSi85sv2 ... r_embedded[/youtube]
Čelik Zenica 1945
Trebam on još dosta pure jesti u "majčici" Rusiji.Nimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
[youtube][/youtube]

Spammer
Par puta sto sam gledao uvjek je bio najbolji na terenu,veoma dobar igracNimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
[youtube][/youtube]

1921-2011
Mladji Vranjes dosta dobar protiv CSKA a stariji je dao gol protiv Cluj-a
Rahimic po obicaju klupa
Rahimic po obicaju klupa
Ja ti samo kažem... ovaj Rahimić kad ode, a uskoro će, nećemo imat boljeg defanzivnog veznog od njega...AulleTa je napisao/la:Trebam on još dosta pure jesti u "majčici" Rusiji.Nimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945
Boga mi Besic ima itekavog potencijala na toj poziciji.Nimla_RZ je napisao/la:Ja ti samo kažem... ovaj Rahimić kad ode, a uskoro će, nećemo imat boljeg defanzivnog veznog od njega...AulleTa je napisao/la:Trebam on još dosta pure jesti u "majčici" Rusiji.Nimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
[youtube][/youtube]
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Micron i 24 gosta.