Auu na poslu sam valja poslije u miru to rastabiriti, ako je ovo aktuelni, sa izmjenama koje su uradili.DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:06https://media.gpp.io/prod/files/file/gm ... a-5224.pdf
Evo statut.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Stari statut, 12. mjesec 2023., mislim da je mijenjan već 2 puta od tada.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Azmir 1.800.000 KM dugaklasik je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:09A ko su prije ove ekipe bili predsjednici skupstine, kad je davud bio, pa meske, pa azmir, pa kozlic, pa mujkanovic, ja ne znam al znam da su u tom vremeni predsjednici nabijali dugove Slobodi jer ih niko nije kontroliso, mozda ovo nije najbolji il nije dobar sastav skupstine al koji jest, i na koji nacin i ko treba kontrolisat buduceg predsjednika UO, da nas opet ne zavale i samo odu
Davud 900.000 KM
Senad 600.000, za ostale ne znam tacno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sto su onda dovodili Senada za predsjednika? Od te bruke i sramote da dovedu covjeka koji je nabio dugove, trebaju na 3km od Tusnja.fukara87 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:31Azmir 1.800.000 KM dugaklasik je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:09A ko su prije ove ekipe bili predsjednici skupstine, kad je davud bio, pa meske, pa azmir, pa kozlic, pa mujkanovic, ja ne znam al znam da su u tom vremeni predsjednici nabijali dugove Slobodi jer ih niko nije kontroliso, mozda ovo nije najbolji il nije dobar sastav skupstine al koji jest, i na koji nacin i ko treba kontrolisat buduceg predsjednika UO, da nas opet ne zavale i samo odu
Davud 900.000 KM
Senad 600.000, za ostale ne znam tacno
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
A pored toga, koliko je duga bilo po preuzimanju kluba od strane Azmira, a koliko kad je otisao? Cisto informativno me zanima.
Tj. odnos vracenog - nabijenog
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
BAS ZA NEPOVJEROVATI I PRAVE CIJELI GRAD BUDALAMA I GV TUZLE A BOGAMI I GRADONACELNIKA SVE NAS PRAVE BUDALAMASkver je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:55Naravno, prije toga su jaranski sjeli i napravili strategiju kako ce i sta ce ubuduce, skontali da se povuku malo u komfornu zonu....i jos ce da biraju i smjenjuju buduce upravne odbore, samo ne znam ko ce njima poslati svoj CV na konkurs.....treba neki privrednik kokuzima ici "na noge" i komisija (Aco i Secer) ako i takva postoji treba da bira, pa i da smjeni, jer im se moze. Za nepovjerovati.
Zaboli me patka,kako će ko voditi klub i kako će isplatiti igrače... Hoću da gledam ono što sam gledao za vrijeme AH, da gazimo sve redom u ligi i kod kuće i na strani i da idem na utakmicu i sa utakmice sa pjesmom !!!

100% TAKO DRUG dokle grad daje transu ogromnu mislim najvecu u premijer ligi do tada se grad mora pitatiSkver je napisao/la: ↑05 sep 2024, 14:01Ima veze, da nema veze grad ne bi davao transu, to je izjavio gradonačelnik kada su Azmira htjeli odyebati, pustite te priče, klub je gradski 1/1.
-
- Kontakt:
Ove godine, Sloga je od Doboja dobila 4 puta koliko Sloboda od Tuzle. Željo dobija par miliona samo za stadion, prije toga dobili čini mi se milion od grada. Svako malo po par desetina hiljada Sarajevo izdvoji za Želju i Sarajevo. Privrednici Širokog ispred tog grada drže taj klub itd. Ne dobijamo mi koliko smo peije dobijali i koliko se misli da dobijamo.mirza24 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:09100% TAKO DRUG dokle grad daje transu ogromnu mislim najvecu u premijer ligi do tada se grad mora pitati
Sigurno je i radio, to uglavnom dug je rjesavao zivim parama, svojim. Nije preko racuna Slobode al ga to ne opravdava za ovaj 1.800.000 novog duga (ako je to tacno).
Znaci mora bit sistem kontrole poslovanja Slobode, isto tako mora se izrelugisat odgovornost, odnosno da skupstina ma ko god bio u njoj ima pravo tuzit svakog za svaku marku duga koju je napravio svojim vodjenjem Slobode.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hoces da ti odmah javim da necemo dobiti odogovor od branitelja uprave i simona ili da se sam u to uvjeris

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sve si upravu.klasik je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:26Sigurno je i radio, to uglavnom dug je rjesavao zivim parama, svojim. Nije preko racuna Slobode al ga to ne opravdava za ovaj 1.800.000 novog duga (ako je to tacno).
Znaci mora bit sistem kontrole poslovanja Slobode, isto tako mora se izrelugisat odgovornost, odnosno da skupstina ma ko god bio u njoj ima pravo tuzit svakog za svaku marku duga koju je napravio svojim vodjenjem Slobode.
A jel ima kakav mehanizam da skupstina odgovara i da ij nabijemo nogom ako nas jebu godinama i **** ce nas opet? Ako idu iz greske u gresku sto kosta klub? Jel ima za njih kakva kontrola ili su nedodirljivi?
A stvarno se slazem da mora postojati mehanizam da se predsjednik kontrolise. Ali ne, ni u ludilu, da predsjednika kontrolisu Acika i jarani iz skupstine.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ja nisam tu da pravdam bilo koga ili da odgovaram na bilo čije upite, niti sam plaćen za to niti mi je to bilo kakva obaveza. Komentarišem situaciju u klubu na forumu kao i svi vi, samo što sam malo bolje upućen pa po tome imam i malo drugačiji pogled na tu istu situaciju. Ne znam zašto se od mene očekuje da odgovaram bilo komeMadal je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:42Hoces da ti odmah javim da necemo dobiti odogovor od branitelja uprave i simona ili da se sam u to uvjeris![]()
Poslovanje mora biti pod kontrolom.klasik je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:26Sigurno je i radio, to uglavnom dug je rjesavao zivim parama, svojim. Nije preko racuna Slobode al ga to ne opravdava za ovaj 1.800.000 novog duga (ako je to tacno).
Slazem se.
Nije ni dug problem, ali podnesi izvjestaj, koliko, kome i zasto i ako nema sumljivih radnji nije problem.
Ali kome ba se pravdat.
Jaranima, jel.
Ne,komplet svi napolje, nova skupstina, novi sistem novi ljudi i novi pocetak.
Petar Kunic vidit cemo kolko moze dati ruke u nastavku prvenstva,dobra i zdrava konkurencija unutar kluba
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:49Ja nisam tu da pravdam bilo koga ili da odgovaram na bilo čije upite, niti sam plaćen za to niti mi je to bilo kakva obaveza. Komentarišem situaciju u klubu na forumu kao i svi vi, samo što sam malo bolje upućen pa po tome imam i malo drugačiji pogled na tu istu situaciju. Ne znam zašto se od mene očekuje da odgovaram bilo kome

evo dijabetisovog malog nakon skupstine malo odahnuo
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Sve 5 drug. Ti odgovaras kad imas sta odgovoriti. Kad nemas onda "nisam ja tu da odgovaram na upite" i sl. sranja. I nisu nekakvi upiti vec diskusija.simonknows je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:49Ja nisam tu da pravdam bilo koga ili da odgovaram na bilo čije upite, niti sam plaćen za to niti mi je to bilo kakva obaveza. Komentarišem situaciju u klubu na forumu kao i svi vi, samo što sam malo bolje upućen pa po tome imam i malo drugačiji pogled na tu istu situaciju. Ne znam zašto se od mene očekuje da odgovaram bilo kome
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Drug ti , ja i jos par forumasa napisemo sto mislimo sto znamo sto hocemo a ovih par simon i njegovi moraju prvo da 5x puta kod vlasnika da provjere jel post ok da posaljuIbrahimAga075 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:17simonknows je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:49Ja nisam tu da pravdam bilo koga ili da odgovaram na bilo čije upite, niti sam plaćen za to niti mi je to bilo kakva obaveza. Komentarišem situaciju u klubu na forumu kao i svi vi, samo što sam malo bolje upućen pa po tome imam i malo drugačiji pogled na tu istu situaciju. Ne znam zašto se od mene očekuje da odgovaram bilo kome![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo dijabetisovog malog nakon skupstine malo odahnuo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.