FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

IbrahimAga075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la IbrahimAga075 » 04 sep 2024, 23:03

:urnebes: Slogan novog javnog poziva ; daj svoj novac da mi i Seco trosimo na Husarine igrace a ti se ne pitas nista,doduse mozes se pitat ako jos dodas novca naravno da im dodjes na noge na stadion.
Drago mi je da nakon ovog danas 90% navijaca konta o cemu se ovdje radi.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 04 sep 2024, 23:15

Naravno da konta.
Evo ko fol odstupicemo ali posto smo sebi oformili vecinu u skupstini, a druge smo **** iz tog razloga jer su upravo to htjeli,mi i dalje odlucujemo.
Konkurs je otvoren pa bujrum.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 sep 2024, 23:19

fukara87 je napisao/la:
04 sep 2024, 22:49
Pa šta je problem, ljudi su se izjasnili ako se pojavi neki investitor oni ce klub rado predati istom, evo cekat cemo sta ce biti i ko ce se pojavit da nas preuzme.
Problem je sto je grupa ljudi dala Seceru skupstinu na upravljanje. Digli ruke i glasali da privatizuje skupstinu. Otjerao nas u federalnu. Odgovornost?

Raspisali poziv za novi UO, pored brojnih prijava fingiraju svog kandidata i postave ga na čelo, samo da bi ga otjerali 6mj poslije. (Znas onu ko te **** godinama **** ce te opet?) Odgovornost?

Preuzeli klub kao odbor za upravljanje i zadrzali se 10ak mjeseci. Pa klub ne moze klub biti stabilan ako nema normalnu upravu. Na konto bodova iz jeseni usli u PL. Sad u PL nakon 5 kola smo na pragu ispadanja iz iste. Odgovornost?

Sad isti ti ljudi koji su ocito nesposobni da budu u skupstini a kamo li vode klub, odlucuju o novom UO. Sta ako se neko prijavi i kaze hoce drugi nacin funksionisanja skupstine? Hocel se glasati kako kaze onaj ko ima eto neke pare i viziju? Ako nece, sto se glasalo onako kako Secer hoce, da ima potpunu kontrolu, ili onako kako oni hoce, da imaju potpunu kontrolu?

Neko da dodje i gradi neku pricu samo da bi ga Acika i jarani iz skupstine otjerali kad im se qurac digne?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2024, 23:22

Prijedlog da s obzirom da nemamo vise Odbor za upravljanje, grad Tuzla oformi jedan Krizni stab za hitno upravljanje Fk Sloboda koji bi sacinjavali simpaticni gradjani grada Tuzle.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 sep 2024, 23:24

FKBilder je napisao/la:
04 sep 2024, 23:15
Naravno da konta.
Evo ko fol odstupicemo ali posto smo sebi oformili vecinu u skupstini, a druge smo **** iz tog razloga jer su upravo to htjeli,mi i dalje odlucujemo.
Konkurs je prijavite se i naguzite se dok vas qaramo :urnebes:
-Beogradski sindikat

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 04 sep 2024, 23:38

FKBilder je napisao/la:
Naravno da konta.
Zadnjih 30 g nije bila ekipa na vrhu kluba koja je omrazenija i bezobraznija i uz to bez para. Šta je spreman čovjek radi funkcije u Savezu napraviti sramota
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 sep 2024, 23:42

Beduin je napisao/la:
04 sep 2024, 22:54
fukara87 je napisao/la:
04 sep 2024, 22:32
Madal je napisao/la:
04 sep 2024, 21:14
Poručio je Jović kako će ko god dođe u klub imati ozbiljan zadatak.

"Imat će ozbiljan zadatak. Mi što smo uradili za ovih osam mjeseci je ozbiljan izazov za svakog."

Stvarno ce biti ozbiljan zadatak izvuci bod u 5 tekmi da se izjednaci njihov ucinak.

A ko bira novi UO? Kome polaze racune novi UO? Aciki i jaranima. Stvarno smijesno, pa Azmiru nisu dozvolili jer je htio svoju skupstinu, to ne moze da imas ti svu kontrolu ali moze da svu kontrolu imamo mi. :urnebes:
Nije mislio na rezultat koji je napravljen, mislio je na dugovanja koja su se rijesila, i za to im skidam kapu jer da znas koliku su oni dali para od sebe uhvatio bi se za glavu, prije svega mislim na Cabriju pa i ostale, al bitno je prozivat.
Ne brinite uskoro nas nece imati ko vodit, za dva mjeseca moglo bi bit pravo rasulo
Sta su ba dali od sebe, odlicno je znam finansijaku moc vecine njih i ne mozes meni prodavati muda pod bubrege. I znam odlicno ko je koliko kogao dati, ustvari nije mogao dati jer jedva za sebe ima i ti kao sad bi ovdje provukao jos jednu laz pa ako prodje dobro i jeste.
Sendvicarima kad u kiflu dodas komadic suhog mesa, to ko da je rodjendan im proslava i ozareno lice. Ali eto bice da su vama i smijesne "cifre"'(stid me i napisati ovo "cifre") velika stvar. Mene stid toga.

A zvali su evo i druge nase menadzere i profile ljudi da udju sad i pomognu im na taj nacin pa dobili ekspresnu odbijenicu. Eto i to da ti kazem da ne bi rekao kako saznajemo samo preko foruma stvari.
Jer nije kod svakoga kratka pamet i sjecanje. Bolje nek im se zahvale i stope ljube za one silne oprostene pare Bege i drugih igraca (a oni sad nose taj Secerov grijeh i breme sto su ga ostavili kraj sebe).
Bjezi bolan sta me koji qrac citiras, ti znas bolje od mene, ti si samo jedan pametolog i kao da si Boga za muda uzeo.
Nazivas nekog sendvic navijacem a da istog i ne poznajest, vidi ja nikog ne branim al znam ko je Saša i sta je dao za klub a ti to nikad neces nit bilo ko od nas a pogotov ti.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 sep 2024, 23:45

Ova skupstina se moze ukratko opisati sa:

Ko nas je.be godinama,
Je.bat ce nas opet

Laku noc. A svanut ce i nama nekad valjda.
-Beogradski sindikat

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 04 sep 2024, 23:52

fukara87 je napisao/la:
04 sep 2024, 23:42
Beduin je napisao/la:
04 sep 2024, 22:54
fukara87 je napisao/la:
04 sep 2024, 22:32

Nije mislio na rezultat koji je napravljen, mislio je na dugovanja koja su se rijesila, i za to im skidam kapu jer da znas koliku su oni dali para od sebe uhvatio bi se za glavu, prije svega mislim na Cabriju pa i ostale, al bitno je prozivat.
Ne brinite uskoro nas nece imati ko vodit, za dva mjeseca moglo bi bit pravo rasulo
Sta su ba dali od sebe, odlicno je znam finansijaku moc vecine njih i ne mozes meni prodavati muda pod bubrege. I znam odlicno ko je koliko kogao dati, ustvari nije mogao dati jer jedva za sebe ima i ti kao sad bi ovdje provukao jos jednu laz pa ako prodje dobro i jeste.
Sendvicarima kad u kiflu dodas komadic suhog mesa, to ko da je rodjendan im proslava i ozareno lice. Ali eto bice da su vama i smijesne "cifre"'(stid me i napisati ovo "cifre") velika stvar. Mene stid toga.

A zvali su evo i druge nase menadzere i profile ljudi da udju sad i pomognu im na taj nacin pa dobili ekspresnu odbijenicu. Eto i to da ti kazem da ne bi rekao kako saznajemo samo preko foruma stvari.
Jer nije kod svakoga kratka pamet i sjecanje. Bolje nek im se zahvale i stope ljube za one silne oprostene pare Bege i drugih igraca (a oni sad nose taj Secerov grijeh i breme sto su ga ostavili kraj sebe).
Bjezi bolan sta me koji qrac citiras, ti znas bolje od mene, ti si samo jedan pametolog i kao da si Boga za muda uzeo.
Nazivas nekog sendvic navijacem a da istog i ne poznajest, vidi ja nikog ne branim al znam ko je Saša i sta je dao za klub a ti to nikad neces nit bilo ko od nas a pogotov ti.
Ma kakav on, tuzlanski jahac kamila, torbicom ti njega osini po celenci, Sloboda je klub svijuuur naaas :mrgreen:

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 05 sep 2024, 00:54

Beduin je napisao/la:
04 sep 2024, 22:44
Ja sam za REZULTATE i vozdra.
Ja ne znam da li je se moglo jasnije nešto reći od ovoga što si ti napisao. Navijače zanimaju rezultati i ništa drugo. Rezultata nema, tako da se mora snositi odgovornost za to. Tačka.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 05 sep 2024, 02:39

fukara87 je napisao/la:
Pa šta je problem, ljudi su se izjasnili ako se pojavi neki investitor oni ce klub rado predati istom, evo cekat cemo sta ce biti i ko ce se pojavit da nas preuzme.
Nece,jer ce oni biti u Skupstini i pametovati kako treba.
Pa ce sutra tom istom investitoru dati otkaz preko skupstine jer na utakmicu dolazi u plavoj majici i postaviti svoje ljude.
Ovo sto ti podrzavas je budalastina koja moze proci samo u S. Koreji.
Cuj nismo u upravnom odboru nego u Skupstini kluba.
Koje je najvece klupsko tijelo u klubu? Uprava ili Skupstina?
Nece niko preuzet klub dok su ovi u Skupstini,ovo je samo farsa da kazu takvima kao tebi: " eto vidis,mi smo se makeli,dali upravni odbor ko hoce ali niko nece".
Motkom ih treba,ne iz kluba nego iz grada protjerati sve ijednog.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 sep 2024, 07:14

Pa sta se sad promjenilo? Nista bukvalno.

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 05 sep 2024, 07:34

fukara87 je napisao/la:
Kao prvo naveli su da se udovoljava navijacima i da se daju ostavke, zato sto se to od njih trazi,kako njihove porodice "ispastaju" zbog njihovog rada u klubu.
Pa eto im prilike da podnesu ostavke na sve funkcije i posveti se poslu i porodici kad vec kazu da ispastaju.
Zasto onda NISU to ucinili,zasto ostaju u klubu i dalje?

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 sep 2024, 07:58

Jel podnesen finansijski izvještaj na skupštini?

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 sep 2024, 08:42

Sunderland je napisao/la:
04 sep 2024, 22:08
Benjo_AFC86 je napisao/la:
04 sep 2024, 22:05
U slučaju dolaska investitora, da li isti može imati svoje ljude okolo kluba? Ili treba dati pare samo?

Šta ako se investitor ne svidi trenutnim ljudima u klubu?
Na osnovu čega im se sviđa ili ne sviđa i na osnovu čega se vrši procjena?

Da li bi neko od nas sutra dao pare i investirao a da se mi ne pitamo koji dajemo?

Poštujem zadnju rečenicu da se oni koji su radili posao imaju kad posvetiti svojim porodicama i aferim na odvojenom vremenu, samo u svemu ovome dosta kontradiktornosti.
Ne sikiraj se prijavice se tvoj favorit sa jos dvojicom i dobiti sve :) :lol:
Imaš pp brate :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 05 sep 2024, 09:23

RollingPaper je napisao/la:
05 sep 2024, 07:58
Jel podnesen finansijski izvještaj na skupštini?
Jeste. Usvojen jednoglasno.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 sep 2024, 09:49

A jel ima negdje se pogledat taj javni poziv za predsjednika UO
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 05 sep 2024, 10:53

klasik je napisao/la:
05 sep 2024, 09:49
A jel ima negdje se pogledat taj javni poziv za predsjednika UO
Odes do stadiona i pogledas :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 sep 2024, 11:15

Beduin je napisao/la:
04 sep 2024, 22:44
Ova Skupstina je itekako nam trebala bas u ovakvom obliku i tematici da se i onim najneuoucenijima pojasne neke stvari. Drago mi je citati da je velika vecina to odmah prokuzila i izofirala ih.
Ovo je licemjerstvo na kub, cisti bezobrazluk i pišanje po navijacima i zdravom razumu.
Prvo:
Sada je zahtijevana ostavka. Dobili su i to. Ispunjavamo želje na neki način.
Od njihovog dolaska u klub vlada nezadovoljstvo navijaca i trazilo se da odu, odstupe, odj3bu, kako god, a oni tek sad kao odlaze (ali i dalje odlucuju, vedre i oblace) kad su usrali sve sto se usrati moze na rezultatskom planu, kad su daleko blize opciji ispadanja nego opstanka i kad vise nemaju kuda.

Dalje:
- kao i svi pizduni prije njih, tako i oni daju ostavku kad je sezona krenula i kola krenula nizbrdo (zato sam govorio da ako imaju muda, a nemaju, neka ostanu do kraja sezone pa svedu racune i snose odgovornost za dobro ili lose ili su trebali odstupiti nakon povratka u PL).
- daju ostavku, ali ce oni odlucivati ko ce uci u klub i voditi ga
- dali ostavku u OZU, ali ne zele iz Skupstine preko koje ce i dalje biti glavne baje sa svojim ljudima koje su uveli prije odlaska iz Uprave.

Ovo je prava ona mahalska ekipa koja dogovara sve na kafi izmedju sebe, kuka na sav glas, ali sve ono za sto su se zalagali i propalo je nece priznati kao gresku i prihvatiti odgovornost.

Ja sam za REZULTATE i vozdra. Prica o stabilizaciji je za malu djecu, cista demagogija i mazanje ociju manjini usljed finansijske nemoci i nemogucnosti da nesto sami uloze i naprave.

Mars tamo. I dalje bojkot s moje strane. Odlaze, ali se i dalje pitaju. Otisao Secer, ali ostao Secer.
:kafa: jer ko te jednom je-bbb-ao, je-bbbat će te opet :kafa: i neće prestati da se iživljava nad nama koji smo primorani sve ovo trpiti i gledati.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 sep 2024, 11:18

Hitman22 je napisao/la:
04 sep 2024, 23:38
FKBilder je napisao/la:
Naravno da konta.
Zadnjih 30 g nije bila ekipa na vrhu kluba koja je omrazenija i bezobraznija i uz to bez para. Šta je spreman čovjek radi funkcije u Savezu napraviti sramota
makar su poakzali da ona : " i mi bi s foruma bolje vodili klub, ne pije vode" :mrgreen:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.