Drago mi je da nakon ovog danas 90% navijaca konta o cemu se ovdje radi.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Problem je sto je grupa ljudi dala Seceru skupstinu na upravljanje. Digli ruke i glasali da privatizuje skupstinu. Otjerao nas u federalnu. Odgovornost?
Konkurs je prijavite se i naguzite se dok vas qaramo
Zadnjih 30 g nije bila ekipa na vrhu kluba koja je omrazenija i bezobraznija i uz to bez para. Šta je spreman čovjek radi funkcije u Savezu napraviti sramota
Bjezi bolan sta me koji qrac citiras, ti znas bolje od mene, ti si samo jedan pametolog i kao da si Boga za muda uzeo.Beduin je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:54Sta su ba dali od sebe, odlicno je znam finansijaku moc vecine njih i ne mozes meni prodavati muda pod bubrege. I znam odlicno ko je koliko kogao dati, ustvari nije mogao dati jer jedva za sebe ima i ti kao sad bi ovdje provukao jos jednu laz pa ako prodje dobro i jeste.fukara87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:32Nije mislio na rezultat koji je napravljen, mislio je na dugovanja koja su se rijesila, i za to im skidam kapu jer da znas koliku su oni dali para od sebe uhvatio bi se za glavu, prije svega mislim na Cabriju pa i ostale, al bitno je prozivat.Madal je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:14Poručio je Jović kako će ko god dođe u klub imati ozbiljan zadatak.
"Imat će ozbiljan zadatak. Mi što smo uradili za ovih osam mjeseci je ozbiljan izazov za svakog."
Stvarno ce biti ozbiljan zadatak izvuci bod u 5 tekmi da se izjednaci njihov ucinak.
A ko bira novi UO? Kome polaze racune novi UO? Aciki i jaranima. Stvarno smijesno, pa Azmiru nisu dozvolili jer je htio svoju skupstinu, to ne moze da imas ti svu kontrolu ali moze da svu kontrolu imamo mi.![]()
Ne brinite uskoro nas nece imati ko vodit, za dva mjeseca moglo bi bit pravo rasulo
Sendvicarima kad u kiflu dodas komadic suhog mesa, to ko da je rodjendan im proslava i ozareno lice. Ali eto bice da su vama i smijesne "cifre"'(stid me i napisati ovo "cifre") velika stvar. Mene stid toga.
A zvali su evo i druge nase menadzere i profile ljudi da udju sad i pomognu im na taj nacin pa dobili ekspresnu odbijenicu. Eto i to da ti kazem da ne bi rekao kako saznajemo samo preko foruma stvari.
Jer nije kod svakoga kratka pamet i sjecanje. Bolje nek im se zahvale i stope ljube za one silne oprostene pare Bege i drugih igraca (a oni sad nose taj Secerov grijeh i breme sto su ga ostavili kraj sebe).
Ma kakav on, tuzlanski jahac kamila, torbicom ti njega osini po celenci, Sloboda je klub svijuuur naaasfukara87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:42Bjezi bolan sta me koji qrac citiras, ti znas bolje od mene, ti si samo jedan pametolog i kao da si Boga za muda uzeo.Beduin je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:54Sta su ba dali od sebe, odlicno je znam finansijaku moc vecine njih i ne mozes meni prodavati muda pod bubrege. I znam odlicno ko je koliko kogao dati, ustvari nije mogao dati jer jedva za sebe ima i ti kao sad bi ovdje provukao jos jednu laz pa ako prodje dobro i jeste.fukara87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:32
Nije mislio na rezultat koji je napravljen, mislio je na dugovanja koja su se rijesila, i za to im skidam kapu jer da znas koliku su oni dali para od sebe uhvatio bi se za glavu, prije svega mislim na Cabriju pa i ostale, al bitno je prozivat.
Ne brinite uskoro nas nece imati ko vodit, za dva mjeseca moglo bi bit pravo rasulo
Sendvicarima kad u kiflu dodas komadic suhog mesa, to ko da je rodjendan im proslava i ozareno lice. Ali eto bice da su vama i smijesne "cifre"'(stid me i napisati ovo "cifre") velika stvar. Mene stid toga.
A zvali su evo i druge nase menadzere i profile ljudi da udju sad i pomognu im na taj nacin pa dobili ekspresnu odbijenicu. Eto i to da ti kazem da ne bi rekao kako saznajemo samo preko foruma stvari.
Jer nije kod svakoga kratka pamet i sjecanje. Bolje nek im se zahvale i stope ljube za one silne oprostene pare Bege i drugih igraca (a oni sad nose taj Secerov grijeh i breme sto su ga ostavili kraj sebe).
Nazivas nekog sendvic navijacem a da istog i ne poznajest, vidi ja nikog ne branim al znam ko je Saša i sta je dao za klub a ti to nikad neces nit bilo ko od nas a pogotov ti.
Ja ne znam da li je se moglo jasnije nešto reći od ovoga što si ti napisao. Navijače zanimaju rezultati i ništa drugo. Rezultata nema, tako da se mora snositi odgovornost za to. Tačka.
Nece,jer ce oni biti u Skupstini i pametovati kako treba.
Kao prvo naveli su da se udovoljava navijacima i da se daju ostavke, zato sto se to od njih trazi,kako njihove porodice "ispastaju" zbog njihovog rada u klubu.
Imaš pp brateSunderland je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:08Ne sikiraj se prijavice se tvoj favorit sa jos dvojicom i dobiti sveBenjo_AFC86 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:05U slučaju dolaska investitora, da li isti može imati svoje ljude okolo kluba? Ili treba dati pare samo?
Šta ako se investitor ne svidi trenutnim ljudima u klubu?
Na osnovu čega im se sviđa ili ne sviđa i na osnovu čega se vrši procjena?
Da li bi neko od nas sutra dao pare i investirao a da se mi ne pitamo koji dajemo?
Poštujem zadnju rečenicu da se oni koji su radili posao imaju kad posvetiti svojim porodicama i aferim na odvojenom vremenu, samo u svemu ovome dosta kontradiktornosti.![]()
![]()
Jeste. Usvojen jednoglasno.
Odes do stadiona i pogledas
Beduin je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:44Ova Skupstina je itekako nam trebala bas u ovakvom obliku i tematici da se i onim najneuoucenijima pojasne neke stvari. Drago mi je citati da je velika vecina to odmah prokuzila i izofirala ih.
Ovo je licemjerstvo na kub, cisti bezobrazluk i pišanje po navijacima i zdravom razumu.
Prvo:Od njihovog dolaska u klub vlada nezadovoljstvo navijaca i trazilo se da odu, odstupe, odj3bu, kako god, a oni tek sad kao odlaze (ali i dalje odlucuju, vedre i oblace) kad su usrali sve sto se usrati moze na rezultatskom planu, kad su daleko blize opciji ispadanja nego opstanka i kad vise nemaju kuda.Sada je zahtijevana ostavka. Dobili su i to. Ispunjavamo želje na neki način.
Dalje:
- kao i svi pizduni prije njih, tako i oni daju ostavku kad je sezona krenula i kola krenula nizbrdo (zato sam govorio da ako imaju muda, a nemaju, neka ostanu do kraja sezone pa svedu racune i snose odgovornost za dobro ili lose ili su trebali odstupiti nakon povratka u PL).
- daju ostavku, ali ce oni odlucivati ko ce uci u klub i voditi ga
- dali ostavku u OZU, ali ne zele iz Skupstine preko koje ce i dalje biti glavne baje sa svojim ljudima koje su uveli prije odlaska iz Uprave.
Ovo je prava ona mahalska ekipa koja dogovara sve na kafi izmedju sebe, kuka na sav glas, ali sve ono za sto su se zalagali i propalo je nece priznati kao gresku i prihvatiti odgovornost.
Ja sam za REZULTATE i vozdra. Prica o stabilizaciji je za malu djecu, cista demagogija i mazanje ociju manjini usljed finansijske nemoci i nemogucnosti da nesto sami uloze i naprave.
Mars tamo. I dalje bojkot s moje strane. Odlaze, ali se i dalje pitaju. Otisao Secer, ali ostao Secer.
makar su poakzali da ona : " i mi bi s foruma bolje vodili klub, ne pije vode"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.