Maroon1946 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:49
Ništa ne voli o BiH a dolazi svaki dan na forum koji većinom koriste ljudi iz BiH da bi se rugao narodu i omaložavao njihovu državu. Meni to nikako nije jasno. Ako je tebi super vani meni je drago i Bosna sigurno nije sređena ko Njemačka ali se i ovdje može živjeti lijepo dok on predstavlja Bosnu kao neko pleme u Africi gdje je plata $100 godišnje. Voliš Njemačku onda uđeš fino na njihov forum i pišeš kako ti je u životu sve med i mlijeko a ne prijavljueš se na bosanske forume jer ne voliš Bosnu i problem riješen.
Pa šta sad treba, preko noći postat Hans Horschmeyer umjesto Hasiba Hadžialića?

Ono, lik je i dalje Bosanac sa adresom u Njemačkoj. A da je otišao i prekinuo sve veze sa BiH opet biste ga pljuvali
U BiH sreću da živi lagodno i lijepo ima 20% stanovništva, a ostatak živi od prvog do prvog, na kredite i šoping karticu i broj mladih ljudi koji su na antidepresivima i na terapiji za pritisak je preko zabrinjavajuće granice.
Mi smo društvo koje pije lexilium uz kafu umjesto kocke.
A i priča kako se može živjeti lijepo. Može. Dok ti ne zatreba policija, zdravstvo, dok te ne pokosi neka nepravda. Onda vidiš gdje si i šta si.
Pravit ćemo se da neki dan žena nije umrla jer nije dočekala terapiju koju je čekala preko godinu dana. Sigurno je tu godinu dana lagodno živjela dok je rak metastazirao i metastazirao.